Şundaki güzelliğe bakar mısın...
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Printable View
her modelini dahil etsemde özellikle e60 Karpuz jant + böbrekteki M renkleri çıtaları itemlerini gördükce bir titreme, bir ilanı direk kapatma isteği geliyor bana
şubat mart gibi fiyatlarda ne gibi değişme olur acaba ? düşer mi çıkar mı aynı mı kalır fikriniz nedir ?
böyle bir araba almam için kapıya oncelıkle dizel bir clio alıp sonra bunlara bakarım ;
E39 5.30İ -> sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
E39 5.30i ->sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
E39 5.30i -> sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
E60 5.20d -> sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
kasası düzgün, motoru servis bakımlı yıldan dolayı değişmesi gereken bütün parçaların değişmiş olması lazım değişmediyse onlarıda orjinal parçalar ile değiştirmeden kesinlikle marş basmam. Tabi kenardada 10bin tl nakit olursa kafam rahat alır binerim şu araçlara.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
bır kac arac daha buldum bunlar nasıl pekı bı baksanız ? özellikle o siyah benzinli olan
Abi konuya atılan yorumları, fikirleri neden ciddiye almıyorsun...
Seni anlıyorum,x paraya daha iyi olan a alabilecekken neden x paraya yakın maliyetle a aracından daha eski olanı alayım diyorsun, haklısın.
Fakat attığın araçlar, kusura bakma ama çoğu patates olmuş.Bunları alsan en iyi ihtimalle 15 milyar masraf edersin, en iyi ihtimalle... Hele her şey oem olsun dersen bence daha da artar.
Mesela 06 plakalı iç dış m paket dediği arabanın ön tampon-kaput vs kaporta çizgilerine bak.Bagaj yamuk, özellikle 11. fotoda belli.Ön kaputta Bmw logosunun olduğu yer dalgalı.Direksiyon m değil, bilmiyorum m olması gerekir mi ama onu bilen cevaplar.
Öbür karın üstünde karpuz jantlı, ızgarası m logosu renkli olan e60'da tuhaf duruyor.Zaten tüm bu ikisine ek, kışın o havada yazlık lastikle gezen adam arabasını ne kadar önemser? Kaputa karşıdan bakınca sağ tarafı da daha havada duruyor.
42 plakalı kahverengi galiba dizel e60'ın arka tampon farklı tonda.Farlar ve sisler çok solgun bence değişmeli.Direksiyon ufalanmaya başlamış gibi geldi, o kilometrede bir e60'ın direksiyonunun bu kadar ezileceğini sanmıyorum.Koltuk süngerleri bile ezilmeye başlamış.Kilometreyse doğruysa bile ağır bakımı yapıldı mı? Arabanın her yeri dalga dalga, en basitinden 7. fotoda kapı eteklerine bakın.
64 plakalı e60 facia zaten.Değişen yok demiş ama ızgara bile yan sanayi galiba? Orijinalinden farklı.Sürücü kapısı havada duruyor ayrıca.
Daha sayarım da gerek yok.Bu bütçede e60 hayalini bence bırakın, takip edin ama çok zor.Ha hasarı sorun değil, başıma da dert açarsa razıyım diyorsanız sorun yok.Gerçekten kafaya taktıysanız gidin yerinde görün bizim yorumlarımız doğru da olmayabilir.Ama çok çok büyük ihtimalle öf niye gittim vah niye gittim der durursunuz.Konuya kaç kişi yazdı çoğu e60 bu bütçeye zor diyor, ille de e60 diyorsanız bence model düşürün, veya çokomeli arttırın.
Selametle.
Yanlış anlamayın ama bu araçları gerçekten almayı düşünüyorsanız ya arabandan anlamıyorsunuz yada dalga geçiyorsunuz ilanlar enkaz sanayiden çıkamaz vaziyettedir çoğu. İlk sahibinden temiz vs.e60 530d halan bugün 100bin lira tertemiz eder.mantıklı olarak bakın şu koyduğunuz paralara clio vermiyorlar acaba bu adamlar neden 530d gibi bir aracı 60 liraya veriyor?
Haklısınız tabiki düşük bütçe ama sonuç olarak 13 yaşında arabalar.sıfır gibisini zaten 100e alamazsınız.Önemli olan aldıktan sonra cok masraf çıkarmaması .Yoksa her araç masraf cıkartır.Öte yandan bi aracın kazalı olması onun buyuk masraflar cıkaracagı anlamına gelmez.adamın arabası hıc kazasız olur ama bakımları yapmaz elınde patlar.baktıgın zaman da muaazam araba gıbı durur.Bır de bazen sıkışan falan oluyor uyguna satıyorlar ondan bakıyorum boyle uyguna.
60 liraya 530d alırsan 90'lık olursun. 90 liralık olduğun gibi elinde temiz bir bmw olmaz :)
30-35 kodlu tertemiz e60 rahatlıkla 100 binden fazla eder.
E39 bakarsan reel tüketimde 28 galiba en az yakanı. Kendime bakıyor olsam 28-30-40 bakarım. Yaşları büyüdü vergileri kalmadı bu arabaların artık.
Abi orasını bilemeyiz dediğim gibi, kaporta leştir, şasisi, motoru şanzımanı gibi arabanın her yeri kusursuzdur yerinde görmeden emin olamazsın.Ama attığın ilanları açıyorum, kaporta tamamen yamuk yumuk, karpuz jantlar 30k xenonlar, değişik fontlu plakalar,m logo renkli ızgara, kilometreyle tamamen ters parçalar, tamamen bordo filmli stoplar, veya karartılmış...
E şartlar bu olunca ben arabanın hiçbir yerine güvenmiyorum.Motorunda, yürüründe sorun olmasa bile şu arabalaın hiçbirini de alıp binmem.Oem jant, sonra yaz-kış lastik, km yüksek değişmesi gereken parçalar, ağır bakımlar, oem far-stop grubu vs liste uzar, hatta uçar gider.
Ki şu araçların kullanıcı profili de az çok bellidir.Yürütmeye gücünüz yetiyorsa e39 540i alın.X pipe bir egzoz yaptırırsınız, gürül gürül,tertemiz olduktan sonra bozamayacağı e60 da kalmaz.
Yedek parçası falan da her türlü e60'dan uygundur.
Yoksa dediğiniz gibi sıkışıp satan birine denk gelmedikçe bu fiyata alamazsınız ki sıkışan da çok çok 75'e koyar ertesi gün satar diye düşünüyorum.
yav biladerim 5 sayfadır aynı şeyi konuşuyoruz; baktığın arabada hem en önden hem cam kenarı olmuyor maalesef. sürekli ona o parayı vereceğime şunu alırım kafasındasın,burada tavsiye edilenleri yabana atma. hatta 60 bin bütçen varsa 7-8 kenara ayır. 53 bin tl bandında e39'lara bak,buraya link at onlara yoğunlaşalım.
Yabana atmıyorum zaten.Atmadığım için de tek tek soruyorum ama yorumlara bakınca da hepsi ölmüş bitmiş gibi bi algı var.Yani şuana kadar attığım şu 10 aracın hepsi mi leş arabalar..Mesela 06 siyaha bakıyorum sanki temiz gibi duruyor.Elbette kazası olabilir bi yerleri yamuk olabilir böyledir diye yanından geçmem asla almam diyebilir miyiz ?
e39 konusuna gelince 50 milyar o kasaya bana yüksek geliyor.Bi aracın temiz olması yeterli midir o fiyatta olması.Bilmiyorum kafam cok karısık.Ne istediğimi alabiliyorum ne vazgeçebiliyorum
bak dostum,700 küsür binlerde pikselleri kaybolduğu içi km'si okunamayan e39 sahibi oldum ama inan linklerdeki e60'lardan çok daha iyiydi. tabii ki kazalı olması alınmayacak olması anlamına gelmez ve hatta keşke ağır kazalı olan ama düzgün onarılmış bi e60'a denk gelsemde alsam. şimdi bu paylaşılan arabaların çoğu sahipleri tarafından bir şekilde sahip olunmuş fakat kaza geçirdiğinde veya arıza yaptığında düzgün onarılmamış ve aferdersin anası sikilmiş arabalar,km düşürme de işin cabası,nasıl tiplerin elinden geçtiğini bir düşün! sen BMW arabasına bineceksen kenarda 5-6 tl bulundur ki aldığın araba kümes olmasın evin önünde,sakın bana kızma bu paralar az paralar değil.
ilan ararken 2000-2003 model yılı arasında 520-525-528-530'ları arattır,az da olsa güzel e39'lar var,içine sinenleri favla,sonra burada paylaşırsın. sana şunu al bunu al diyemem ama olabildiğince yüksek hacimli almaya çalış çünkü aralarında anormal bir yakıt farkı yok.2001-2003 arası makyajlıdır ama buna da takılma arabayı aldıktan sonra ufak ufak yaparsın,tayvan malzemeyle //M yapılmiş arabalardan genelde uzak dur,hedefin temelde düzgün bir bmw almak olsun gerisi kolay.düzgün bi e39 aldıktan sonra muhtemelen başka bi arabaya binmeyeceksin zaten.birkaç sayfa önce paylaşılmıştı sanırım bej rengi bi e39,7-8 liram olsa kenarda muhtemelen onu alırdım.
Hızlıca baktım e60 kasa ilanlara örnek olması açısından atıyorum şu iki araç gibi olursa en azından gidip bakmaya değer galeri eline düşüp sağı solu çok kurcalanmamışa benziyorlar. cepte +10bin gibi bir paraya yazdıkları gibiyse çok iyi anlayan birine baktırıp birazda pazarlıkla alınabilir.
520d: sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
530d: sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Zaten boyle diye diye 15 yasinda arabalarin fiyatlari 70den asagi dusmuyor.Bu yorumlari goren bi e60 sahibi zaten 70 den asagi koymaz.Belki de bu yorumlari yapan e60 sahibi bile vardir.1400 tl asgari ucret olan bi ulkede 60 bin tl 15 yasindaki bi arabaya yetmiyor ne yazik ki.Bu ulkece bizim ayibimiz.Gerci 90 model tofasin 20 bin liraya satildigi bi ulkede cok da sadirmamak lazim.Bu suc hepimizin
Arkadasimda var temiz e60 120-130 arasi geciyor piyasasi -2009 105 binde boyasiz. 60a e60 520i temiz belki bulunur
1400 tl alan adam da e60 almanın peşine niye düşsün ki ?
1400 tl bmw aynasını almaya yetmiyor tr de öyle hesap yaparsak işin içinden çıkamayız piyasa şuan bu. arkadaş elindeki parayı heba etmesin diye uğraşıyoruz belli ki limitli bütçesi var İnsan bir arabaya kafayı taktımı mantıklı düşünemiyor alana kadar daha önce çoğu kişi yaşamıştır bunu.
15 yaşındaki araç 70den aşağı düşmüyor diyosun baktığın araba bmw olunca normal
Konuya baştan sona baktım en düşük fiyat yapınca 55lere kadar düşüyo sanırım e60 lar sen bunları görünce 75 vermek istemiyosun gibi geldi bana ama öyle olmuyor ne yazıkki araç orta sınıf bir araç olsa en kötüsü ile en iyisi arasında 5-6 bin oynar ama baktığın araç bmw e60 olunca durumuna göre 20bin oynaması normal
e60 ın temizi 55-60 bin olsa bu seferde 37-40a e60 var bunların hepsi mi kötü alınmaz mı diyeceksin burada fikir almak istiyosun o kadar kişi açıklamış ama halada benim dediğim olsun diyosun
Arkadaslar 1400 tl alan adam bmw binsin binmesin olayi degil.Ordaki kastim asgari ucretin 1400 tl olan bi ulkede araclarin o kadar pahali olmasi.Burasi dubai olsa geliri yuksek bi ulke olsak ve araclar pahali olsa anlarim ama sorsan herkesin durumu kotu ama arac fiyatlari 70 den basliyor.
Ote yandan bmw 5 serisi E segmenti bi aractir orta luks klasmanindadir.Bu arac F segmentindeki S Class ya da 7 Serisi degil.Zaten onlara ulasamayanlarin tercih ettigi siniftir.Ama baktigin zaman f segmenti fiyatlari var.Bu da piyasanin balon oldugundan kaynaklaniyor.Avrupa ABD bizden aptal degil bu araclar orda 3 5 bin eurolara satiliyor ama ulkemizde 60 bin tl ye temiz 15 yasinda arac bulamiyorsn.Iste biz bu sekilde dusune dusune bu fiyatlari yukari cektik.Az once de soyledigim gibi bu bizim sucumuz.Sen eger o araca 70 vermezsn ve o adam aracini satamazsa piyasasi duser ama bakiyorsun 90a koyulan temiz 15 yasinda araba 2 gunde satiliyor.Iste bu kafa yuzunden tofaslara 20 30 bin para istiyorlar
Ya eski bmw'lerden hep korkmusumdur, yoksa hayatımda baska arabadan almadıgım zevki aldıgım, otomobili sevdigim arabalardır 2000'lerin bmw'leri. e39'lar konusunda cidden boyle iyi durumda diyorsanız ciddi ciddi dusunurum bende. İnanın simdiye kadar bakmadım bile oturup. Ama biraz cesaretlendim 700bin km'yi falan okuyunca.
2000 model 528i ///M PAKET
Ben alamıyorum buradan biri alsın
pazarda temiz e39 bence gözlemlerim biraz sanayi pazar tecrübem kesin diyorumki çok zor.. en temiz görünen bile bir yerlerinden bir şey çıkar zaten pazarlama taktiği görünen yerleri bebek gibi durur ama görünmiyen esas yerlerinde kanser bütün vücudu sarmışdır..
kısaca falancanın garajında var bir tane filanca abide var bir tane gibi araçları istisna dışı bırakırsa genel olarak temiz E39 yoktur bence.. ama temiz yapılabilicek E39 lar sürüyle .. alırsın bir aracın kondisyon durumuna bağlı 10-20 de sen harcarsın bebek gibi ilk çıktığı yıllardaki kondisyonuna geri döner..
değermi 10 yıl sürücem diyorsan tabiki değer yok 1-2 yıl sürer satarım diyorsan öyle ekranı arızalı tuşları kırık derisi yırtık pırtık bagajında yağ bidonuyla gez bmw sürdüm dersin çok keyif aldım dersin satarsın..