sıfırmı aynen hersene fiyat artıyor dolar gibi ne güzel :D
Printable View
illa bu kadar kısa mesafelik bir şey alınıcaksa 50 bin lere bile çıkmaya gerek yok .. herhangi her türlü araç iş görür ..
ben olsa şu tip bir rover tarzı araç alırdım 17-18 bine temizinden yılda zaten 1000 km yol yapıcaksa birde site içi yeterde artar bile duruşu tarzı var kliması abs airbag her tür şeyide var..
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
yalnız şuda var yatan araç yolda giden araçdan daha fazla çiziliyor yada ufak tefek darbelere maruz kalıyor..
kendi araçlarımdan biliyorum.. taşınırlar taşıma araçları geçerken sürter çizer, çocuklar top oynarken vurur üstüne çıkar,acemi özellikle bayan şöförler sürter vurur , motorcu pizzacı kuryerler sürter vurur.. hemen hemen hepsi şu 10 yılda defalarca başıma geldi .. :)
yani sıfır alınıcak aracında orjinal kalıcak garantisi yok :)
Ford fieasta da bakılabilir hayatımda sürdüğüm en hafif direksiyona sahip aşırı derecede de park dar alanda kabiliyetli.
Aklımdan 2.el Bajaj Qute geçti en ucuz olanından ama acil bir durum olsa hızlanmaz gitmez ileride ne olacağı meçhuk parça vb. İlla 50bine kadarsa Seat İbiza 1.0EcoTsi öneririm
Yürüyüş yapmakta güzel bi seçenek hani ?
Site içi küçük olması bütçenizin çok altında olmasından ötürü 2013-2014 i10 otomatik derim ben. İlk araba için çok talep var, kolayca da satılır satmak istediğinizde. Benimki ilan aktif olduktan 20 dk sonra ilk gelene satıldı misal. =)
Polo 1.2 tsi dsg . Yatıcak araca mtv ödemek saçma olur 1.2 bi araba mantıklı olur .
Elektrikli araç alın nasılsa fazla kullanmayacaksiniz.
1.2 tsi dsg bakılabilir. Satılırken de kolay satılır gibi.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Hatta manuel kullanıyorsa şu 30 altına alınırsa, 2-3 sene içinde de pek zarar ettirmez sıfır piyasası bu hızla yükselirse =)
polo tdi
eski dersen eğer civic 1.4 yada bmw e36 falan al..ara sıra sende takılırsın :)
Valla bende bunun mobilet versiyonu vardı 2 3 gune 1 sarja takıyordum aylık ortalama 25 30 tl gibi bir oynama oluyordu faturada.. bu zaten 1 fullemeyle 100 e yakın gider o da sizi baya götürür hem sanruff da var cistak cistak iyi olur bence otv mıs sıgortaymıs mtv mıs ugrasmazsınız
Bisiklet alın
Vergisiz sigorta muayane derdi yok
Toyota yaris öneririm 40 li rakamlara alabileceğiniz temizini bulabileceginiz sağlam ekonomik ve ikinci elde poliler bir araç
Alinabilir ileride cok degerlenicek bence :)
HATASIZ ORJİNAL IBIZA FR 150 Hp
İlan No: 347622084
Madem taksiye hayır diyorsunuz, atmosferik motor benzinli araç bakmanız iyi olur. Turbo aracı 500-600 metre mesafede kullanmak çokmantıksız. O kullanım tarzınada en ideali smart olur bence;
4 kapı ya da 2 kapı make your coice :D ;
Sahibinden 2004 MODEL 171.000 Km'de Bakimli FORESTER
İlan No: 388262590