haklýsýn artýk onlarýn bile bizi kendilerine kýyas saymayacaðý hale geliyoruz.
Printable View
haklýsýn artýk onlarýn bile bizi kendilerine kýyas saymayacaðý hale geliyoruz.
Biri de çýkar sakýn buralara gelmeyin çok zor bildiðiniz gibi deðil der. Çok zor ya, bir türlü dil öðrenemeden ömrünün yarýsýný oralarda geçiren adamda bir türlü týrnak içinde çok sevdiði ülkesine geri dönmez. O topraklarda aman sakýn rahatý huzuru bozulmasýn diye gider bizim kafamýzla sol partiye oy verir burada da ...
Neyse iþte, filmin sonu belli. Titanic filmini gemi batmayacak kafasý ile sonuna kadar izlemekten farksýz durumdayýz.
Bu arada eleman güzel anlatmýþ ama kaç kiþi dinliyor ki.
Yeni bi video gelmiþ 100€ alisveris diye.. :) az sövdüm:)
dünya devi almanya :)
bence etiyopya ile kýyaslayalým nasýl daha fazla açlaþa bilir, fakirleþebiliriz diye uðraþalým. Tabiki bizden iyi olanla kýyaslýcazki onlardan iyi olmak için çabalayacaðýz. Aslýnda sistem çok basit, herþey ilkokul orta okul ve liselerimizden kaynaklanýyor.
Japonya: Yaþamak için üreteceksin.
Ýngiltere: Geçmiþini bilmeyen geleceði tayin edemez.
Almanya: Üretim ve yaþam disiplinle baþlar.
Türkiye: Oya ip atla, Ali ayþenin eteðine dokunma v.s
dünya devi dediðin almanya birinci dünya savaþýnda bizimle birlikte kaybeden grupta yetmeyip 2. dünya savaþýnda yerle bir olan taþ üstünde taþ kalmayan bir ülke..
Baþka bir dünya devi japonyada keza ayný þehirleri talan edilmiþ, ekonomisi sýfýrlanmýþ çok deðil bundan 70 sene önce..
odamý uzak geldi..
Daha dün kurtarmaya gittiðimiz, gazilerinin hayatta olduðu G.Kore bu gün elektronikte dünya devi olmuþ..
Biride çýkýp diyorki dünya devi ile karþýlaþtýrýyosunuz.. neyle karþýlaþtýralým suriye ilemi ??
Kesinlikle bu konuda haklýsýn öyle bir toplum haline getirildikki egitim aþamasýnda sol geldiginde inönü kahraman ( inönü meydan muhabereleri) sag geldiginde vatan haini.
Baþa kim geldi ise ona sekillendi bana göre cogunuz kýzacaksýnýz ama hep geçmiþten gelen bir intikam duygusu aþýlandý bu millete. Hep bi magdur edebiyatý. Tutturmuþlar þimdi çanakkale köprüsü ne iþe yarayacak. Saygý kesinlikle yok dünya görüþü desen hiç yok.
Biz gerçekten treni çoktan kacýrdýk. Bu ülkeye vecihi hürkuþ nuri demirag devrim arabalarýný yapan insanlar uçak fabrikasý kapatanlar geldi geçti . Milli piyade tüfeði yaptýk diye seviniyoruz ulan biz türk milletiyiz gec bile kaldýk. Yerli helikopter yapýlmýþ hemen internete koþuyoruz yabancý bir baglantý varmý diye dünyada motor üretebilen firmalardan destek almadýgýn sürece bi *** yapýlamayacagýnda bilmek gerekir. Baþka bi yavþak cýkmýþ yerli arama motoru yaptým diyip milleti kandýrýyor. Belki bilmedigim bir çok þey, hep yanlýþ politakalar yüzünden heba oldu bu kadar geri kaldýk abi. Bu ülke kaolay kurtulmadý ikinci kurtuluþ savasýna ihityacýmýz yok yeterki hor görmeyelim "türkten ne olur" kelimesinden artýk nefret ediyorum.
Telden yazdým imla hatalarý için kusura bakmayýn.
türkiyede fen lisesi mezunlarýna bakarsan 20 25 sene sonra hepsi ya ceo olmuþ biþi icad etmiþ, ya gitmiþ büyük bir markanýn R&d müdürü olmuþ. ancak biz fen liselerini kapatýp imamhatip açmaya devam ettikçe geriye gideceðiz. imam hatip yapýlmasýn demiyorum ama bu kadarý cidden fazlla.
Aklý selim olan herkes bunlarý zaten sürekli dile getiriyor.Doðru olaný savunabilen bir toplum olabilsek bize yetecek.Ben 3310 kullanmaya bu þartlarda razýyým.
Lakin adam güzel özetlemiþ.
xx
twitterdan @ozanbingoll adlý kullanýcýnýn tweetlerine bakmanýzý öneririm, vergiler hakkýnda herþeyi detaylý bir þekilde yazýyor. Tweetlerini okuduktan sonra kin dolmamak, resmen enayi yerine koyulduðumuzu anlamamak elde deðil...
adamý görünce benimde gidesim geldi buralardan