Sizcede zamanının çok ötesinde bir araç değil miydi?
ilk olarak bir TV programında seyretmiştim, efsane bir araçtı bana göre
link: AutoKinder LeonBOOM - YouTube
Sizcede zamanının çok ötesinde bir araç değil miydi?
ilk olarak bir TV programında seyretmiştim, efsane bir araçtı bana göre
link: AutoKinder LeonBOOM - YouTube
Konuyu görünce direk aklıma trtuning dergileri geldi, arabalara ağzımız açık bakardık o çılgın döneme yetişemedik
Ortaokuldayken harçlıkları biriktirip dergi alıyordum, bi bakayım dedim bunları bulabildim
![]()
Aynen benim de ortaokul yıllarıma denk geldiği zamanlar. 4-5 kere okurdum bi dergiyi. Kapaklardaki çoğu arabayı hatırlıyorum. Hatta yılan ambiyanslı H kasa astra vardı. Arka farlar yılan gözü şeklindeydi, altın renkte kicker kare basları vardı. Posteri yatağımın başucundaydı![]()
1881 - 193∞
Sefaköyde buluşma yapardık ne heyecanlı günlerdi ya. Dershaneye giderken yolumu uzatıp sanayiden giderdim @STP ile sohbet etmek için. O zaman TB329 yapılıyordu Ercan Ustanın dükkandaÇok güzel günlerdi.
Günaydınlar,
Keşke o zamanları bende yaşayabilseydim. Bakıyorum etkinlik gibi etkinlikler valla. Hele ki Facebook'da ki bahsi geçen o otomobil sayfası beni bitiriyor...
Benimde bir abim vardı peugeot 97 model s16 vardı. Beni zehirleyende oydu. hep hikayeleri ondan dinlerdim. 35 yaşını geçti hala s16'sı var. mavi. Acıbademde![]()
VW MKV GOLF GTI #MASKD 2021~ Los Angeles, CA
VW Scirocco TSI #Blueoflove 2013-2017 ISTANBUL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)