sapıtırım :D :D
ankaraya uluslar arası standartta drag ve drıft komplexi yaparım evımıde onun ıcıne yaptırırım sıkıldıkca kalkarım yanlarım donerım :D
Printable View
sapıtırım :D :D
ankaraya uluslar arası standartta drag ve drıft komplexi yaparım evımıde onun ıcıne yaptırırım sıkıldıkca kalkarım yanlarım donerım :D
yeni bir proje geldi aklıma
ankara, istanbul ve izmir gibi büyükşehirlerde waffle dükkanları açarım şimdi heryerde olan çiğ köfteciler gibi :D:D:D
walla kendıme bı gc8 alırım sona allah kerim :D nasılsa cıkmıcak 2 senedır amorti bile cıkmadı yılbasında :D:D
Herşeyimi karbondan yaptırırım valla :D karbon 106 karbon ev karbon tv karbon iç çamaşırı :D:D para delirtio die boşuna dememişler :p
devasa bir pist yaptırırım herkez gelsin gazlasın kardeism .bide enzo fxx yeter:D
japonya'ya yerleşirim :D
Önce bi çocuk yurdu yaptırırım.Sonra altıma bi araba çekerim,bi ev.Geri kalanını bankaya yatırır faizini yerim....:D
CL 65 AMG
S 63 AMG
Hummer H2
Bogazda ev
fatih uregı kırk pınar agası yaparım:D:D
Önce kendime ve aileme güzel kusursuz biyerden yer alır ev yaparım.Sonraki işim Bebeğe gidip bi Ferrari siparişi vermek olurdu..Ardından piyasada ve sektörde üst düzey tutunulcak büyük bir iş hemen ardından yoksul,kimsesiz ve kendini unutulmuş hisseden teyzelerimize dedelerimize kardeşlerimize güzel imkanlar..
annemi babamı rahat ettirirdim sonra kendime boğaz sırtlarından bir ev alırdım...
civic vti alırdım ama.. nasıl alırdım..
hondaya verirdim parasını 96 model vti'n aynısının 2008 ini yapın binicem derdim.
bi güzel yüklerdim.
7/24 açık. drift time trial drag pisti olan kocaman bir pist yaptırırdım.. içinde güvenlik görevlileri olurdu ancak giren çıkan araçlar için değil asayişi kontrol etmek için...
açık birde alanı bulunurdu.. cumartesi veya pazar günleri dj party cuppa cuppa falan olurdu.. pehh... :D
Çocuk okuturdum... okul yaptırırdım.
yemek yardımında bulunurdum.. giyecek yardımında vs...
Herbiri 600 bin ytl'den 30 tane taksi plakası alırdım 18milyon yapardı istanbuldan 3 milyona bir villa alırdım havuzlu güneyleden 1milyona yazlık alırdım bunun yanında bir araba garajım olurdu BMW M3, Nissan R35, BMW 735i garajımda olurdu :) 2milyonda bankada yatardı ;) :)
O kadar çok çıkmasını istemem.Yaşam standartımın değişmesini istemem çünkü.
Ama bana para çıksa ilk Evo alırım.Sonra vergisini,benzinini ve ufak tefek modifiye masrafını karşılamak için bankaya para yatırırım :D
nete girmekten vazgeçerim :D
Gerisi kolay nasılsa, para parayı çeker ;)
Ha bi de unutmadan, telefonda fabrika ayarlarına geri dönerdim =) Mümkünse bütün "kişiler listeside" gitsin :D
(Tabiki hepsi laf olsun die):heyoo:
bana cıkmaz çünkü bilet almadım :D
Bankaya koyardim faiziyle gül gibi yaşardım tabi lüks içinde umursamaz şekilde değil..elimden geldiğince yardım yapardım bir kac hayalim vardi onlari gerceklestirirdim..daha mutlu olamazdim herhalde o zaman..
Edit:İnşallah çıkmaz :D
100 milyar cıksın yeter alır bi type'r ckar ona bi turbo gecerim geriside benzin parası işte :D