Ekrandaki veri gerçek değilse experci elemanın gözüne uyku girmez bu gece 350 basamadım diye![]()
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Yiğit çok geçmiş olsun valla adam gibi adam bi alıcıya denk gelmişsin. Başkası olsa oldu size iyi günler der. basıp giderdi. Ama alıcıda kaşınmış 260 ibre olan arabaya 300 yaparsın artık demek nedir yahu.bu ekspertizlere bi düzen getirilmesi lazım dynoya cıktıklarında adamlar deliriyor gavur malına basar gibi basıyorlar
Su dyno lardan oldum olasi cekiniyorum cogu expertiz firmasinda herkesi de sokuyorlar dyno yapilan yere halbuki arac lastigine sıkışan bir taş bile fırlayıp insana büyük zarar verebilir. Büyük geçmiş olsun, bu arada bu expertiz merkezinin çalışanlarının hız takıntısı var sanırım instagram mekanlar kısmından bakınca 2 tane daha bu tarz hız denemesi buldum biri EFT bahçelievler ama sanırım bağlantılı firmalar
Civic ile 250
Panamera ile 300
Geçmiş olsun, Bende eski araçımı satarken sağ ön çamurlukta ki yarım lokal boyayı görememişlerdi. Allahtan Satıcı ben olduğum için en baştan söylemiştim Exper raporuna araba orjınal diye belirtmişlerdi. Güvenmemek lazımmış demek. Şimdiki aldığım araçıda ataşehir eft bosch car'da yaptırdım expertiz. İyi bilirdik değiştirmek lazım demekki güven olmaz daha bu olaydan sonra.
Araba satayım diye evden çıkıyorsun,ne hale getiriyorlar insanı.
![]()
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Ayrica bukadar basinca ne oluyor dahami iyi cikiyor motor?
Yazilimcilar bile bukadar basmiyor ve gucu olcuyor. Bunlarinki ego tatmini sanirim
Çok geçmiş olsun. Okurken beni sıkıntı bastı, alıcıya sabır diliyorum ama helal olsun adama umarım en az zararla halleder
Geçmiş olsun Yiğit, yine adam gibi adammış alıcı da senin başını ağrıtmamış. Onun da başı ağrımadan kurtulur olaydan umarım.
"Araba denemeyi sanayiye en yakın düz yola çıkıp fütursuzca yapıştırmak sanan ustaların dyno'ya çıkan aracı amaçsızca zorlayan çırakları" konulu film tadında olmuş video. Herkes alıcının adamlığından bahsetmiş, evet yan çizmeye çalışabilirdi ama şöyle de bir gerçek var ki satıcıyı oraya götüren de "300 basar mısın?" diye bu işi tetikleyen de kendisi. Zararın karşılanması en basit çözüm olmuş ama değer kaybı vs. hepsinin hakkı aranmalıydı. Bu aracın bu hızlara çıkıp, başına bu işlerin gelip, görünenin dışında hasarının olmaması mümkün değil. Üç vakte kadar başka yerlerden de patlak verir diye düşünüyorum. Geçmiş olsun, özellikle alıcı için üzüldüm bayağı.
Vallah kaporayı verip herşeyde anlaşıp dynocu elemanıda 300 yaparsın diye gazlayıp araba parçalanınca almazsanda o ihale sana patlar. karşıdaki adamda kendi sorumluluğu olduğu için almış. Eğer satıcı deseydi 300 de yap bak görsünler nasıl sağlam diye o zaman ihale kalmaz san işte istediğin gibide sıyrılırsın.
Şimdi dostlar alıcı adammış muhabbeti bence yanlış.. Birçogumuz bu aracı almazdık biz adam değilmiyizAlıcıda hiçbir suç yok satıcı kardeşim de kusura bakma suç var.Alıcı araçtan anlamıyor olabilir , esprisine 300 yap demiş olabilir veya aynı şeyi kendisi daha önce sorunsuz yapmış olabilir vs vs orda ekpertiz firmasının yok bu tarz şeyler tehlikelidir yapamayız demesi lazım satıcınında ne 300 ü ne saçmalıyorsunuz verin arabamı diyip alıp gitmesi lazım...
Ben geçen sene bu forumdan deniz kardeşimden cooper S aldım , noterden önce bursada ekspertize soktuk aracı ,tek tek boya kaporta vs bakıldı tam dyno ya götürürken dedim hayır istemiyorum , aracı bilmediğim yerde bilmediğim kişilerce dyno ya sokturmam , deniz kardeşim soksunlar bişey olmaz dedi ben yok abi ben istemiyorum dedim sokturmadım öyle aldım aracı.Ne sokturucam abi dyno da ne motorlar kırıldı ne araçlar incindi..
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Ben neden 300 ,350 basıyorsunuz dedim kadran 260
Dedim hatta bana 300 geldiğinde aort damarım sinyal attı
Ama malesef malesef işte
Şaka gibi bir olay
Hala şoku üzerimde
Valla siz siz olun boşverin dyno işlerini![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Çok geçmiş olsun , umarım alıcıda magdur olmaz ve bu adamlar cehaletlerinin bedelini öderler , aklıma bu video geldi ;
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/lvVf8UZJCrU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
- AOS-
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)