benimkilerde kargoya verildi bugün yarın elimde olur herhalde :)
Printable View
benimkilerde kargoya verildi bugün yarın elimde olur herhalde :)
Benim aldığım ayakkabılarda kargoda gözüküyor..
benim ayakkabilar geldi bugun
pazar gecesi aldım, kargo hareketi yok hala
Pazar gece 3te aldım , dün elime ulaştı :)
Salı günü sipariş verdim 21'inde, bugün müşteri hizmetleri ile görüştüm halen kargoya verilmemiş.
Begendigim bi tane ayakkabi vardi onunda bedeni yoktu. Hep bakkal spec ayakkabilar var
3 taksitten daha fazla oluyor mu?Mesela garanti bonusla alsak +3 taksit koyuyor mu garanti?
bugün kargoya verildi diyor salı çarşamba gelir herhalde
Dün gece vip üyeler için sanal çadır açıldı. Baktım ama adam akıllı hiçbir şey bulamadım. Eskiden çok güzel ürünler olurdu.
Yine de bakmakta fayda var, bilginiz olsun.
gecen sene aldıgım ayakkabılar suan ayagımda :D
Kredi kartı patlak zaten yapmayın gözünüzü seveyim. %70 indirim var diye gördüğüm zaman almayacağım bişey varsa bile sepete atasım geliyor :D
3 gun var daha acilmasina konu hortlamis hemen :D bakalim bu sene ne alacaz :D
bi vip olamadık!
12 hafta görünüyor açılımına nasıl 3 gün oluyor
Güvenilir yer mi peki burası ?
geçen sefer açıldığında 2 new balance almıştım hala giyiyorum ikisini de :D beyaz 574 bulursam çekicem bi tane bakalım fiyatlar nasıl olucak
VİP üye olan adidas superstar women 40.5 numarasına bakabilirmi ne kadar ?
Rica ederim :) Alternatif yerlere bakabilirsin bazen bazı superstarlar indirimde oluyor.
KoraySpor - Spor Ayakkabı ve Spor Giyim
https://www.sneaksup.com.tr/
Spor Ayakkabı, Spor Giyim, Canta, Aksesuar | Sporjinal
Barcin.com | Online Spor Mağazası
önceki geri sayımdan fiyatları hatırlayan varmı ?
@altugkocer valla bakındım ama adidasın sitesinden daha pahalı :) işyerinde bir abi var 43 numarasını tahtakaleden 1:1 orjinal 130 tl ye almış ona söyledim bu haftasonu bakıcak.
Site açıldı ama hiçbir şey yok, hayal kırıklığı oldu benim için.
Under Armour koşu ayakkabısı kullanan var mı aramızda? Kalıpları nasıldır
fiyatları bazı ürünlerde iyi fakat ,çoğunda beden yok,ayrıca hepsi eski sezon anladığım kadarıyla
2 tane lacoste ayakkabı aldım bu senede 1 tanesi fiyatına
benım oglana yarıyo bu cadır :D gecen sene aldıklarımı suan gıyıyor. sımdıde aldım 2 cıft :D
Zamanında eren holding bünyesinde ismi lazım değil giyim firmasında çalıştım ve sanal çadır için ön hazırlıkları yapan birimde de görev aldım. Ben çalıştığım süre içinde hiçbir müşteri şikayeti ile karşılaşmadım. Aynı zamanda İkitelli 212 Avm yakınlarında Occasion binası bulunmakta Tüm yıl içinde satılmamış olan yazlık-kışlık tüm ürünleri çok düşük fiyatlara bulabilirsiniz. Numara ve beden bulmakta zorlanabilirsiniz çünkü peynir ekmek gibi satıyor. O yüzden satış başlamadan içerde tanıdığınz olursa sizin için hiç reyona çıkmadan kıyafet,ayakkabı ayırabilir.
burberry lere vip harici müşteriler bakamayacak bu sefer galiba. bilgisi olan var mı?
alışveriş yapamıyorum, kredi kartı bilgilerini girdikden sonra 3d şifresinide giriyorum ana sayfaya atıyor ?
alışveriş yapabilen var mı ?
Farklı tarayıcı ile denersen belki düzelir.