Bende devam ettireyim baslattigin akimi.
Birileri orgutlesede protesto etsek diye bekleyen bir kitleye nasil guvenip bir orgutlenme baslaticaksin ki?
Printable View
Konuya son cevabım. Anlayan anlar anlamayan hayal dünyasında yaşamaya devam eder.
80bin'e satışa koyup 77 son olur diyen, sonra da bir gecede 6 bin zam yapan satıcı bugün fiyatı 78.500'e düşürmüş.
Bu örnek bile piyasanın kararsız olduğuna yeterli delildir.
Aslında iyi oldu bu konu, bu vesileyle GenCoupe'un gerçek potansiyelini de görmüş oldum.
Lukas Koos - ute i smutsen med nya finbilen - YouTube
Tuning Hyundai Genesis Coupe - Obves Vega 2 Top-tuning.ru - YouTube
Tüm arabalarda bu şekilde bi durum var. Uygun verince de" kerize bak piyasadan haberi yok" diye arkadan konuşanları da gördüm. O yüzden geçirebildiğine politikası güzeldir.
106nin en temizi 20ye giderdi,simdi 35e 106 satılıyor
Vti 50 bin tlye gidiyor
Ep3 45ken 65 70e gidiyor
Fn2 80li rakamları gördü
Piyasa bu sekildeyken sen 70e aldığın rx8i de 65e verirsin biz de aliriz
Ülke vatandaşı olarak karakterimiz böyle kimse kusura bakmasın. Devletten ne görüyorsak biz de birbirimize onu yapıyoruz (ben yapmıyorum yapan yapsın) . Birbirimizi düdüklemeyi seven milletiz o yüzden de iki adım ileriye gidemiyoruz.
Devlet sıfır araç olarak hem bayileri hem bizi düdüklüyor,bayi türlü yalanlarla vatandaşı düdüklüyor. İkinci el piyasasında herkes birbirini düdüklemeyi seviyor.
Al-sat yapmayan mı kaldı ? Vti neden 40-50 lira mantıklı açıklamasını yapacak olan var mı ? Hadi onun sıfırı üretilmiyor bahanesi gelecek birazdan,yeni typer çıkıyor ep3'ler neden durmadan yükseliyor ? Yeni s2000 gelince eskilerinin fiyatlarını hayal edebiliyor musunuz ?
2016-2017 model polo'lar da klima hala opsiyonel ağlanacak halimize gülüp böyle bir arabaya 60-70 bayılıyoruz . Huyumuz suyumuz bozuk çünkü ve bu ülkede ekonomik kriz var . Nasıl bir ekonomik kriz bu böyle hiç yurtdışı ''sahibinden'' tarzı siteleri araştıran var mı ? Girip ah vah çekersiniz gülersiniz . Çiçek gibi 106 500 ya da 1000 euro civarında gidiyor . Oralarda sıfırı falan üretiliyor bizim mi haberimiz yok acaba.
Her araç için böyle durum maalesef . İnsanımız da bitiyor olay . Almışsın arabayı bin 5-10 sene nolacak ölür müsün ? Sidik yarıştırır gibi her arabanın yenisinden almak zorunda mısın ?
Arkadaş popüler oldu, konu kapanabilir.
(konuya son cevabım tribi harikaydı)
http://galeri8.uludagsozluk.com/484/...esi_550021.gif
Türkiye'den alıp Tokyo'ya niye götürcenki zaten abi.Ordan alman daha mantıklı olur.
Pizzacıya giderken yanına pizza almak gibi bişey.
Boşver sıkma canını. Son sahibi olacağın arabayı napacaksın. Polo cupra vs araç bak.
ve bir üye daha haddi bildirilip susturulur...
MX5' ne demeli, Dünyada 11.000.000 ( Onbirmilyon ) kardeşi olan, 90 modeline bundan 5 sene önce 9 - 12 arasında satılırken yüzüne dönüp bakmadım. Şimdi alayım bir tane diyorum 35' den aşağı yok. Alsan bir 10' da yer.
Avrupa' da ise 1.000 EUR düzgünü var... Türkiye' de farklı olmanın 90 model roadstara bile binmenin bir bedeli var.
GenCoupe nin gerçek potansiyeli oda iyiymiş :) De sen mailini rx8rx8@mt2015.com diye almışsın GenCoupe alınca yeni mail mi alıcan bidaha nasıl olacak o iş :)
Arkadaş trolledi gitti :D
Arkadaş yüzünden rxin piyasası düştü:)
Bi kaç konu daha açalım biraz daha çekelim fiyatları :D
Yok 111 milyon kardeşi var. Daha yeni 1.000.000 (1 milyona) ulaştılar ND ile. "Affordable" olması için üretilmiş bir arabayı faiş fiyattan almayı kabulleniyorsun (55.000TL) araba komple boyalı +2 değişenli çıkıyor (hard top dahil) sahibine dönüyorsun "bilmiyordum servis böyle demedi" eyvallah diyorsun. Nasılsa satmayacağın için boyalarını kabulleniyorsun dönüp diyorsunki hala fiyat 55.000 mi? Sahibi diyorki " Evet zaten çok indim hala 55.000TL"
İlanda yazan "ufak tefek rötuş vardır" yanına gidince sol tarafta 1 parça boya expertize gidince yukardaki manzara. Şimdi gelde bu piyasaya satıcıya sövme.....
Bu başlığı Mazda japonya ya mail attım.. Belki TR ye ucuz rx ithal ederler..
Rx 8 konusu açıp, genesis reklamı yaptı.. genesis alınca 100 bin yazar ilana koyar:))