konu başlığı "benzetmiş" şeklinde olduğu sürece üyelerden ne beklenir ki :) Ellerine sağlıkları gördükçe, gençlik de özenip kahramanlığa soyunuyor..
Peugeot konusuna girmeyin bence, kaza yapan carviser:))
Printable View
Seyfettin nickli arkadaşın yaşıyla dikkat çekme sebebi olduğundan daha olgun attığı mesajlar aslında. Biraz da sivri lafını esirgemeyen bir dili var haliyle topluyor üzerinde. Benim tepkim silahların çekilmesine. Her meselede varsa derdin gel görüşelim kardeşe dönüyor muhabbet. İşin gırgırı olan kısma gülüyoruz geçiyoruz ama bir yerden sonra sıkıyor.
Boşuna 22 sayfa okumaya gerek yok. Hakketmiş. Yumruk yemiş. Sevmeyenlerin içine su serpilmiş. Cevaplarına bakılırsa kendi bile haklı olduğuna inanmıyor. Şu haraketleri tanıdığım yapsa sesimi çıkarmam savunmam.
Vay babam vay neler dönmüş. Bugra the king. Allah yardımcınız olsun
Sonuç olarak, buğra and'ı dövdü, sonra iki forum birbirini dövdü, sonra bizim forum birbirini dövdü, sonra bahçıvan herkesi!!! Yok bi dakka bunun sonu böyle olmamalıydı :D
Sinan ve And ile tanıştım. Hatta geçen hafta Cuma günü Sinan benim araba için video çekti. Güldük epey eğlendik. Buğra yada siteden fotoğraf çekimi için mesaj atmıştım oda yardımcı olmuştu.
Hiçbiri bu tarz polemiklere girip yumruklaşacak arkadaşlara benzemiyor, açıkçası çok şaşırdım. Ama malesef ülkemizde beraber yola çıkan insanlar başarıya ulaştıklarında çok çabuk ego patlamaları yaşayabiliyorlar. Keşke panpa kalabilselermiş.
And ı çok eski tanırım , Buğra ile de bir çok organizasyonda karşılaştık yani iki tarafı da tanıyorum. Bu olay 1 hafta 10 gün önce olmuş olsa And a hak verirdim ama 8 ay önce olan olayı otopark ı bıraktım dediği yazıda fotoğraflayıp paylaşırsa ben art niyet ararım.
Ben otopark kanalı içindeki bu kavgayı anlamadım.
Bir sorum olucak.Otopark youtube kanalı.Sanırım youtube'den gelen gelirle ayakda duran bir kanal.
Kanal 22 Tem 2011 tarihinde açılmış ve şuan 173.156 abone ve 36.870.306 görüntüleme yapmışlar.Açıkcası youtube tek bir kişiye yetecek kadar para veriyor en kötü 3 kişi sanırım.Yani şirketleşmenin ve her yerde çok büyük bir kanalız demenin anlamı yok.
Diğer bir kanal The makina Katıldığı tarih: 21 Tem 2016 96.248 abone ve 5.928.281 görüntüleme yapmış.
Dogan Kabak Katıldığı tarih: 22 May 201134.364 abone ve 1.846.187 görüntüleme yapmış.
Özetle bu otopark çok iyi işler başardık lideriz demelerinin bir anlamı yok bence.
Çünkü arkalarından onlardan ayrılan biz onları ünlü ettik diyen (otopark) kanalından sonra aktif olmuşlar ve çok kısa bir sürede abone sayısı ve izlenme oranları yakalamışlar.
Andı da sevmeyen var buğrayıda...
Yalnız sinan koç hakkında her ıkı tarafın destekçılerıde iyi insan oldugunu belirtmiş..
Bu kavganın galibi sinan koç tur :)
Forumda her ateşli konuda, forum içerisinde fişekler patlıyor. Yine kılıçlar çekilmiş
Sahibinden.com ilanını görür gibiyim 'Sahibinden Rafine m5, motoru çok güzel 5 yıl dsc off konumda gezildi sikintisi yok'
bi bitmedi muhabbet :)
Ula olayı yaşayan adamlar bu kadar kafaya takmamıştır he :o Bi kaç gün sonra unutulacak
iki kanalın hitap ettiği kesim çok farklı ama.Otopark biraz sohbet ile çok güzel araç testleri yapıyorlar.Araçlar ağırlıkta. Makina ise karı kız geyik egzos yanla vs ciddi bir inceleme vs yok.Genellikle ergen kesme daha çok hitap ediyor makina. Ben çok severek otopark ın birçok bölümünü izledim ama makina bana göre değil 2 dakka baktım kapadım bidaha da izlemedim.Buğranın ilk yaptıgı tek araç tanıtan sadece muzikten oluşan videoları güzeldi işi geyiğe döünce boka sardı bence.Ama seven sever izler.
Yani o yüzden çok fazla üye sayısı karşılaştırması yapmamak lazım.
İşin içine baldır bacak girince üye sayısıda fırlar tıklanmasıda :) Hangi kanalda ne var açıkçası ouda bilmiyorum reno üzerine youtube da arama yapınca çıkan videolara bakıyorum genelde ben. Otopark o yönden baya hoşuma gitti amaç otomobiller geyikte oluyor ama tadında daha doğal daha samimi geliyor incelemeler. Bir defasında bi hanım abla denk geldi yabancı bir kanal rusmu ukraynamı bilemedim. Kanala şöyle bir göz gezdirdim sonra süratle geri çıktım abone sayısı tıklanma oranı bizimkiler 7-8 e felan katlardı :D
Merhaba,
Bugün yayınlanmış video. Tek kelimeyle hem videoya, hem size hem de aracınıza hayran kaldım.
Darth Vader: Mitsubishi Evolution IX | TEST - YouTube
and kız gibi araba kullanıyordu iyi olmus.
Eyvallah videoyu benden once koymussunuz :) zebaniyi darth wader yapmışlar :)
Demin izledim arabada Bluetoothdan verdim hala popim titriyor cok guzel olmus arac tebrikler abi
O evo ne öyle ya kelimelerin kifayetsiz kaldığı nokta
http://Kazasız, boyasız, orijinal BM...04847523/detay
İlan düştü...
http://www.techturkey.com/forum/member.php?u=6879
Yanılmıyorsam bu üyeli Sinan'a ait. Eski TT ci
gercekten cok sasirdim insanımız cok vahsilesmis. birinin birisini dovmesi herkesin hoşuna gitmiş ve hatta Andı ölene kadar yumruklasa mutluluktan uçacak insanlar var. Nasil bir kavgada hakli-haksiz ararsiniz arkadaslar cok kotu birsey...
OTOPARK.COM
Sitede bakım var sanırım.
Alana satana hayırlı olsun.