Bakın olayları cidden bilmiyorum. özet geçilse de fena olmaz ama kısa özeti ben söyleyeyim.
Bugra kimseyi böyle dövemez :)
Printable View
Bakın olayları cidden bilmiyorum. özet geçilse de fena olmaz ama kısa özeti ben söyleyeyim.
Bugra kimseyi böyle dövemez :)
Dayağı kim yemiş ? Mermi yok mu mermi ?
olan sinana oluyo :D
Cuma günü x yerde y abiler Buğra akpınarın z videosunu izliyor, daha önce izlememe rağmen tekrar bende izledim hep birlikte güldük eğlendik ...
yeri gelir tekrar izler güler eğleniriz aralarındaki şiddet ilişkisi umurumda değil ama 2017 yılında bu kadar göz önünde olan birinin şiddete başvurması hele Türkiyede ( sevilip sevilmemesi ayrı ) birini dövmesi ayıp ...
Ha bu ayıp hele birlerine dövdürürse yazıklar olsun ...
Birde buğra akpınarı kendine rol model alıp onun gibi video çeken gençler var n' olacak onlarda iş dünyasında karşılaştığı ilk sorunda yumruk mu atacak ?
Burda iş dünyasında olan birçok abimiz veya kardeşimiz var, her sorunda birine dövecek olsanız işin içinden çıkamazsınız ...
Ayıp çok ayıp ....
Yazık sinana evlendi çocuğu olacak belki de. Gül gibi işini bıraktı geldi otoparka. Tek başına kaldı şimdi. Umarım kendisini kurtarsbilir sinan. And a hiç üzülmedim burnu havada bi tipti zaten. Murat gitti. Doğan kabak gitti. Buğra gitti. Ekipten şu anlatan adamlar youtube kanalındaki çocuklar gitti. Herkes gidiyo teker teker. And a kimse dayanamıyo.
Durduk yere kimse kimseyi dövmez açıkcası. Ayrıca dayak yiyen arkadaş neden rapor alıp mahkemeye başvurmamış diye Buğra'nın cevabını gördüm demekki And denilen şahıs kaşınmış ve cevabını almış ayrıca da haksız bir durumda. Gerçi olayı net olarak yakında öğreniriz ama çok şekil dövmüşler patlayan RS'e benzetmişler.
Harbiden otoparka her gelen gitti demekki sıkıntı gelenlerde değil diye düşünmedim değil .
Bakalım bugra akpınar yazsın da olayı anlayalım .
rıddım bugra.
Konu yeni değil. Buğra konusunda detaylarına hakim olmadan atıp tutan gençler o işin aslını bilseniz belki 3 kat fazlasını yaparsınız. 3 kelimesini size etsem katil olursunuz...
O nedenle kime neye neden laf ettiğinizi bilmeden saçmalamayın bu forum başka forumlara benzemez bizim için üye sayısı ''adam'' sayısından değerli değil bilesiniz...
Konuyu tam bilmiyorum ama Sinan KOÇ'a kalırsa otopark çok daha başarılı olacaktır. Bu şekilde gelenler gitmeden büyüyerek devam edebilir. :)
Hiç bir testlerini izlemedim merak etmedim açıkcası , bir forumu olduğunu da bu konuda gördüm . Tanımam kısaca sadece ''panpalar'' videolarında çok hoşuma gitmişti seriyi izlemiştim devamı gelmedi zaten . Ayrıca Doğan Kabak cidden konuşması , yaklaşımı vs ile videolarda bana And'dan daha sempatik geliyor kendini izlettiriyor , kalkıp bilmem kaç ay sonra beraber oturup kalktığı zamanında iş yaptığı ortağının arkasından 75 liralık adammış tarzı bir konuşma yapması kurumsallık değil basitliktir . Bu tavırlarla bi yere varacağını da zannetmiyorum .
Arkamda, sektörün dev markalarının birlikte iş yapmak için sıraya girdiği, ülkenin en büyük dijital otomobil platformunu bırakıyorum. Otopark'tan gurur duyuyorum.
Bu da saçma sapan egosunun göstergesidir , kendi yazmış gören dei Jeremy veda ediyor zanneder .
bu kadar sempatik birinin bu kadar sinirlenip, cinnet geçirmesi göz ardı edilemez hak etmiştir demek istemiyorum ama hak etmiştir
Burada da haterz tayfası birikmiş ama yanlış yerde birikmiş. TechTurkey benim evimdir, gerçek kalemdir. Bu işe başladığım noktadır. Burada tutmaz o yalanlar, iftiralar... Gülüp geçerler... Yani, sen bana bunu yaptın dediğin için bana kalkıpta; tüü, kaka Buğra demez kimse. Boşuna bu haykırışlar.
*****, bir kaç haftadır The Makina karalama kampanyası başlatıldı. Firmalara elektronik posta yoluyla şikayetler, işlerimi bozmaya çalışmalar. Ekşi Sözlük gibi yerlere iftiralar... Çocuk çocuk haraketler... Tutmadı tabii ki, çünkü sektörde üst sıralara hamdolsun yükseldim. E baktılar olmuyor, farklı yoldan vurmayı deneyelim dediler. Tutmaz, yanlış taktik. 3-4 ay önce yapılsaydı tutardı ama şimdi tutmaz. Şu an güçlüyüm. Güçlü olduğumu bildikleri için istiyorlar ki herkesi organize edeyim ve OTOPARK.COM karalama kampanyası yapayım. Sinan'a böyle bir kötülük yapamam. Allah bana sorar.
Bugün, Doğan Kabak için 75.000 TL paramıza çöktü diyenin bunu yapması doğal. Aklı olan kişi düşünür, aylar öncesinde gerçekleştirilen bir olaydan ötürü neden darp raporu alınmaz? Neden sadece ekipten 1 kişi konuşuyor? Neden kimse çıkıpta demiyor, Buğra adam değildir. Neden ekipte eğittiğim ve emek verdiğim çocuklardan 1 tanesi bile benimle ilgili kötü bir yorum yapmıyor? Benden mi korkuyorlar? Vay be! 1.70 boyunda ki adama bak, mafya olmuş ama benim haberim yok.
Her şeyin bir vakti var. Biraz beklemek ve sabretmek lazım. Burada yazdıklarınız bana gram zarar vermez.
Yaptıklarıyla arkasından bütün köpekleri havlatmayan kurt asla gerçek bir kurt değildir. Tüm havlayan köpeklere teşekkür ederim.
Stiğ'i pert etmişler, oradan bile prim yapma peşinde. Bu kadar kibir bir yerde patlayacaktı elbet.
Tam da otoperti trollemelik hava var da neysee... :D
The makina part 1
Adam nasıl dövülür
The Grand Tour'a 4. mü gidiyormuş :soru:
230 km/h' ile spin atan 500 beygirlik 911'i, tek hamleyle tekrar piste sokan abimiz o egosuyla nasıl dayak yemiş :D :D
Eskilerden;
https://j.gifs.com/lORRK7.gif
Valla morluk kararında olmamış diğer tarafada isterdik
Buna o kadar uyuzdum ki
Haklı haksız aramıyorum bile
Yağlarım eridi
Buğra yı da kın kın kın kınadım :):):):)
Az bile yapmış keşke benimde haberim olsaydı youtube camiasındaki tek egoist adam and'tı birinden biri dövecekti zaten bizden biri dövmüş temiz
Lan sonunda Buğra gibi adamıda yoldan çıkardılar :mad:
Vatandaşı zaten son focus olayından sonra forumca pek sevmiyoduk üzüldüğümü söyleyemem.
Benim anlamadığım niye her olayda kamu spotu gibi konuyu bilmeden etmeden "Niye dövmüş, çok ayıp, kavga edilir mi?" tarzında yorumlar yapılıyor? Misal ben konuyu bilmiyorum ve evet her "normal" insan gibi sebepsiz yere bir insanın bir insana bunu yapmasını makul bulmuyorum. Fakat şöyle de bir durum var: Kimse kolay kolay birine bunu yapmaz. Hangimiz anasına, bacısına küfredilse sakin kalıp "Kardeşim gel konuşarak halledelim." diyebiliriz ki? Ayrıca dayak yediğin fotoğrafı bir sitede paylaşıp duyar kasmak yerine devletin kolluk kuvvetlerine durumu bildirdin mi? Maşallah herkes avukat, herkes polis, herkes her şeyin iyisini biliyor. Bir kere de toplumsal mesaj vermeden düşünün "Ne yaptı da bu duruma düştü?" diye.
sebebi ne olursa olsun, şiddet gösteren taraf kişiliği oturmamıştır. türkiye'nin bilinçli kısmı diye tabir ettiğimiz insanların böyle şeylerle anılması çok üzücü.
bu olaydan daha talihsizi sebebini bilsen böyle demezdin, tamam bir şey yaptı ama dövmesi için sebebi vardı yorumlar bundan daha kötü ...
hangi sebep olayı meşrulaştırabilir ?
karşı taraf da mı vurmuş ?
Ayrıca darp raporu vs. alınmaması ( alındıysa bilmiyorum ) ayrı bir gariplik ...
bak canım kardeşim, yaşın genç ve belli ki bazı kavramları ayırt edemiyorsun. ayrıca iş yaparken her anlaşamadığın kişiye kafa göz dalmaya kalkışırsan, işin de canın da tehlikeye girer. lütfen şiddetin hiç bir türlüsünü yüceltmeyin. karşı taraftan fiili bir saldırı görmedikçe kimseye el kaldırmayın.
Sosyal mesajlık bir konu değil
Beyin göçünden ziyade mal göçü olacak zaten :)
Şimdi Abd düşünsün D ile giderken P ye mi alıyordu herneyseeee :)
Buğrayı kınama cezası verelim ki sosyal mesajcılar carlamasın kın kın kın :)
beyler 2 kişi kavga etmiş, size ne bize ne? ne oldu şimdi bu vatandaşların sayfada olmuş 20küsür sayfa, bizim sitede olmuş 4 sayfa, boşu boşuna rating oluyor gerek yok, kavgada bazen dayak atan haklıdır bazen dayak yiyen, ben dayak yesem kendimi bu kadar afişe etmem...
Ben de şinasi sandım and'mış.
Bu arada herkes dayak demiş de , aga siz dayak görmediniz herlade ? Bu fotodaki olay sadece 1 adet suckerpunch dır .O kadar.Karşı taraf sinirlenir 1 tane patlatır beklenmediği anda o anda ortalık birbirine girer ayırırlar hemen vuran vurdugu ile kalır.Bu dayak değildir beyler ne gözü moraran dayak yedim diyebilir nede vuran dayak attım der.. Ben arkadasıma yanlıslıkla vurdum bundan beter oldu bırakın şu dayak muhabbetini.Kim kime vurmuş bilmiyorum sadece 4 sayfadır şu morarık göz üstünden oooo nasıl dayak yemiş ooo nasıl dayak atmış muhabbeti yapıyorsunuz..
And kendi paylaşmış resmi bir cümle içinde imalı şekilde. Umuma açık yerde paylaştığına göre herkes yorum yapabilir. 2 kişi arasında geçmesi bir şey değiştirmez. O zaman ticaret konusunda problem yaşayan kişilerin paylaşımlarına da kimse yorum yapmasın. Bu da 2 kişi arasındaki bir husus en basitinden......
ben psikopat değilim her tartıştığıma yumruk sallayacak kadar. sen çalışanını gece 11'de şirkete davet edeceksin. hakaretler, küfürler sarf edeceksin. sonra burada karakterden, kişilikten bahsedeceksin. bütün uyarılarıma rağmen üstüme gelir ve bana yumruk sallayıp, beni duvara BAM diye itersen eğer ben de armut toplamam, karşılığını hak ettiği şekilde veririm. bak Allah var yukarıda, ayağa kalktım ve sinirli olduğu için eve gitmek için resmen yalvardım. YAPMA DEDİM! AYIP EDİYORSUN DEDİM! zaten kapıya yöneldiğim için başladı olaylar. annesinin evinde yemek yedim, su içtiğim için polise gitmedim çünkü kıyamadım o kadının üzülmesine.
burada kimse çıkıp, yok role model olan birisinin böyle bir şey yapması doğru değil bla bla bla... boş konuşmayın. ben, yanımda çalıştırdığım çocuklara ruhlarını alırmışcasına bağırıp, kafalarına vazo fırlatmam çok şükür. ANLAYAN ne demek istediğimi ANLAR!
kendisi darp raporu neden almadığını o kadar çok iyi biliyor ki, sen ne şerefsizsin lan burayıda okuyorsun biliyorum. şimdi bilgisayarın karşısında gülümseyerek, yiyin birbirinizi dediğinizide biliyorum. sen adam değilsin, hayatının hiçbir evresinde adam olamadın. Muhip'i bile kıskandığın için gönderdin ve tek bir uyarımızı dinlemedin. Murat'ın müstakbel eşine laf söyledin diye Murat ayrılmadı mı vakti zamanında be şerefsiz? demedin mi uçakta, evet ben hatalıydım ve pişmanım. ulan, Murat bile benimle görüşüp senin ne mal olduğunu anlattı. sen ne kadar şerefsiz bir adamsın lan. gelmedin mi Peugeot 3008 lansmanında yanıma, özür dilerim bir hata ettim demedin mi bana? şirket harcamalarında seni defalarca uyarmadım mı sakın harcama o paraları, şirketi batırıyorsun diye. sırf egonu tatmin etmek için bütün her şeye para harcamadın mı? alma dedim sana böyle şeyler, aldın. ucuzlarına bakalım dedim, dinlemedin. lan 1 kere bile dinlemedin o ekipten birisini, 1 kere bile! bana 3000+3000 lira the makina için ödeme yapmış. ya şerefsiz, nerede dekontların, nerede sigortam? sırf çıldırayımda sizi şikayet edeyim, OTOPARK'ı bitireyim istediğin için bunları yapıyorsun. ben o maaşı hak ettiğim, çocukları eğittiğim ve bütün sosyal medya hesaplarına danışmanlık yaparak, markanı daha iyi hale getirmek için aldım. sen kalktın yarım maaşımı bile ödemedin lan. sırf sana yük olmamak adına sigorta ödemeyeyim buğra dedin, tamam canın saolsun demedim mi? ulan ben sabahın 7sine kadar çalıştım, 3 saatlik uykuyla tekrar çekime gittim. lan gittim sana ilk bana verdiğin maaşla, maaşın yarı parası kadar gömlek aldım. minnet duydum çünkü sana. bir de yazmış, disiplinsizdi falan diye. sana güvenerek krediyi çektirdin bana, bilerek ayrılmamı istedin ki o krediyi ödeyemeyeyim de The Makina boka gitsin istedin. ama ödedim çok şükür çünkü ALLAH gördü! sen o kadar karaktersiz bir adamsın ki, Facebook'ta harcanan parayı bile bana yıkmaya kalkıştın. sana 20 bin liralık kamera verdim, kalktın dedin ki aksiyon kamerama çöktün, bilgisayarıma çöktün. ulan evimde 200 bin liralık kamera ekipmanım var, senin 1000 liralık götü boklu ekipmanına mı çökücem? sana hibe ettiğim kameraya bile çökmeye kalkıştın lan sen. yok ben videoları sildirmek amaçlı bilgisayarına çökmüşüm. be şerefsiz, anlatsana gerçekleri! arkana sandın ki 1000 kişi alır, bana zarar verdirebilirsin sandın da kimse sevmiyor oğlum seni. senin ne mal olduğunu herkes biliyor! bilgisayarı bana ÖMER almadı mı, al destek olayım sana demedi mi? yalan mı yavrum? lan resmen kıskandın başarılı oluyorum diye.
sen değil misin SİNAN'ın KARISINA KÜFÜR EDEN! AİLESİNE KÜFÜR EDEN! o çocuğu borca sokup bilerek işinden eden? konuşsana lan şerefsiz okuyorsun bunları biliyorum. ses kaydı göndermedin mi kavganın gündüz zamanı Sinan'a, demedin mi söyle karına gitsin çalışsın sana para bulsun, ne iş yapıyorsa yapsın demedin mi? cinnet geçirmedin mi telefonda? nasıl unuttun oğlum bunları sen? ekşi sözlükte hesaplar satın alıp, takipçilerine küfürler, hakaretler yağdırmadın mı yanımızda? SIĞIRLAR, KÖPEKLER demedin mi? gerçi sen yalan söylemeyi seversin, alışkınsın. son planında tutmadı, neden kaçtığını da biz o kadar iyi biliyoruz ki! ama ALLAH büyük, senin yanına bırakmayacak bunları pislik herif.
Focus RS elinden kaçmışta, yerler sıkıntılıymışta, bunu kimse çekemiyormuşta, patlamışta... Buğra abi iyi biliyor nasıl patladığını, anlatsana gerçekleri. Arabayı herkes yemek yerken kaçırmadın mı? kendi egonu tatmin etmek için her viraj yanlamaya çalışmadın mı? ulan Doğan Kabak'ı bile ben olmasaydım görebilir, evine gidebilir miydin bir düşün. kim seni kaale alır aslanım? sen kimsin? adam değil MADAM bile değilsin sen! ya sen, ben olmasaydım İSTANBULPARK'ın kapısından girebilir miydin? ben olmasaydım eğer senin PR'ın için 1000 tane çakmak yaptırabilir miydin?
bilerek yaptın bütün bunları çünkü sinirleneceğimi ve çıldırarak herkesi yakacağımı iyi biliyordun. hadi geçmiş olsun OTOPARK bitti. bu konuşmalardan sonra o şahsiyet SİNAN'a hayatta devretmez o şirketi. herkes götüne şimdi kına yaksın, kendi takipçileri kendi sitesini gönül rahatlığıyla bitirdi, tebrikler. o sitede hakkımda atıp tutan ne kadar adam varsada hakaret davası için gerekli talimatları verdim. hepinizle tek tek görüşüp, şikayetimden de asla vazgeçmeyeceğim. buraya da yazın, iyice olayı büyüteyim.
beni kovmuşta, ya senin ne haddine lan beni kovmak sığır. sen kimsin? sırf markalara beni satmaya çalıştığın ve üzerimden paralar kazanmaya çalıştığın için beni projeye dahil ettin ama yemedi çünkü ALLAH çok büyük! biz bilmiyoruz sanki Sinan'ı, Doğan'ı ve Ömer'i aracı kılıp, benim işe devam etmem için elinden geleni yapmayı. hani 100k abonem olamazdı? senin 5 senede yaptığını 7 ayda yaptım çünkü ben dürüstüm oğlum. kalbim temiz, senin gibi kalbim mühürlü değil!
şimdi yeni bir gol hazırlığında eğer tanıyorsam bu mahlukatı bunu yapacak. ya Sinan'ı bitirecek bu sefer ya da benim üzerime oynayacak. hadi yap bakalım da bende avukatıma o yaptığın şeyide paylaşayım.
hayatında temizleyemeyeceğin tek yaraya MERHABA de! köpek seni! köpeklerinide, senide her zaman her yerde bekliyorum!
Ortağının eşi için "nasıl buluyorsa bulsun eşin" gibi bir cümle mi kurdu fotoğraftaki kişi ?
Cidden midem bulandı bu nasıl pis bir ilişkidir niye daha çok vurmadın be abi
Bence And Bey(!) yeterince rafine renklendirilmemiş.
Sadece sol taraf renkli, bir homojenlik yok, rafine değil yani.