Bakın olayları cidden bilmiyorum. özet geçilse de fena olmaz ama kısa özeti ben söyleyeyim.
Bugra kimseyi böyle dövemez![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Cuma günü x yerde y abiler Buğra akpınarın z videosunu izliyor, daha önce izlememe rağmen tekrar bende izledim hep birlikte güldük eğlendik ...
yeri gelir tekrar izler güler eğleniriz aralarındaki şiddet ilişkisi umurumda değil ama 2017 yılında bu kadar göz önünde olan birinin şiddete başvurması hele Türkiyede ( sevilip sevilmemesi ayrı ) birini dövmesi ayıp ...
Ha bu ayıp hele birlerine dövdürürse yazıklar olsun ...
Birde buğra akpınarı kendine rol model alıp onun gibi video çeken gençler var n' olacak onlarda iş dünyasında karşılaştığı ilk sorunda yumruk mu atacak ?
Burda iş dünyasında olan birçok abimiz veya kardeşimiz var, her sorunda birine dövecek olsanız işin içinden çıkamazsınız ...
Ayıp çok ayıp ....
...
Yazık sinana evlendi çocuğu olacak belki de. Gül gibi işini bıraktı geldi otoparka. Tek başına kaldı şimdi. Umarım kendisini kurtarsbilir sinan. And a hiç üzülmedim burnu havada bi tipti zaten. Murat gitti. Doğan kabak gitti. Buğra gitti. Ekipten şu anlatan adamlar youtube kanalındaki çocuklar gitti. Herkes gidiyo teker teker. And a kimse dayanamıyo.
Durduk yere kimse kimseyi dövmez açıkcası. Ayrıca dayak yiyen arkadaş neden rapor alıp mahkemeye başvurmamış diye Buğra'nın cevabını gördüm demekki And denilen şahıs kaşınmış ve cevabını almış ayrıca da haksız bir durumda. Gerçi olayı net olarak yakında öğreniriz ama çok şekil dövmüşler patlayan RS'e benzetmişler.
Harbiden otoparka her gelen gitti demekki sıkıntı gelenlerde değil diye düşünmedim değil .
Bakalım bugra akpınar yazsın da olayı anlayalım .
Konu yeni değil. Buğra konusunda detaylarına hakim olmadan atıp tutan gençler o işin aslını bilseniz belki 3 kat fazlasını yaparsınız. 3 kelimesini size etsem katil olursunuz...
O nedenle kime neye neden laf ettiğinizi bilmeden saçmalamayın bu forum başka forumlara benzemez bizim için üye sayısı ''adam'' sayısından değerli değil bilesiniz...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Konuyu tam bilmiyorum ama Sinan KOÇ'a kalırsa otopark çok daha başarılı olacaktır. Bu şekilde gelenler gitmeden büyüyerek devam edebilir.![]()
Hiç bir testlerini izlemedim merak etmedim açıkcası , bir forumu olduğunu da bu konuda gördüm . Tanımam kısaca sadece ''panpalar'' videolarında çok hoşuma gitmişti seriyi izlemiştim devamı gelmedi zaten . Ayrıca Doğan Kabak cidden konuşması , yaklaşımı vs ile videolarda bana And'dan daha sempatik geliyor kendini izlettiriyor , kalkıp bilmem kaç ay sonra beraber oturup kalktığı zamanında iş yaptığı ortağının arkasından 75 liralık adammış tarzı bir konuşma yapması kurumsallık değil basitliktir . Bu tavırlarla bi yere varacağını da zannetmiyorum .
Arkamda, sektörün dev markalarının birlikte iş yapmak için sıraya girdiği, ülkenin en büyük dijital otomobil platformunu bırakıyorum. Otopark'tan gurur duyuyorum.
Bu da saçma sapan egosunun göstergesidir , kendi yazmış gören dei Jeremy veda ediyor zanneder .
bu kadar sempatik birinin bu kadar sinirlenip, cinnet geçirmesi göz ardı edilemez hak etmiştir demek istemiyorum ama hak etmiştir
Burada da haterz tayfası birikmiş ama yanlış yerde birikmiş. TechTurkey benim evimdir, gerçek kalemdir. Bu işe başladığım noktadır. Burada tutmaz o yalanlar, iftiralar... Gülüp geçerler... Yani, sen bana bunu yaptın dediğin için bana kalkıpta; tüü, kaka Buğra demez kimse. Boşuna bu haykırışlar.
*****, bir kaç haftadır The Makina karalama kampanyası başlatıldı. Firmalara elektronik posta yoluyla şikayetler, işlerimi bozmaya çalışmalar. Ekşi Sözlük gibi yerlere iftiralar... Çocuk çocuk haraketler... Tutmadı tabii ki, çünkü sektörde üst sıralara hamdolsun yükseldim. E baktılar olmuyor, farklı yoldan vurmayı deneyelim dediler. Tutmaz, yanlış taktik. 3-4 ay önce yapılsaydı tutardı ama şimdi tutmaz. Şu an güçlüyüm. Güçlü olduğumu bildikleri için istiyorlar ki herkesi organize edeyim ve OTOPARK.COM karalama kampanyası yapayım. Sinan'a böyle bir kötülük yapamam. Allah bana sorar.
Bugün, Doğan Kabak için 75.000 TL paramıza çöktü diyenin bunu yapması doğal. Aklı olan kişi düşünür, aylar öncesinde gerçekleştirilen bir olaydan ötürü neden darp raporu alınmaz? Neden sadece ekipten 1 kişi konuşuyor? Neden kimse çıkıpta demiyor, Buğra adam değildir. Neden ekipte eğittiğim ve emek verdiğim çocuklardan 1 tanesi bile benimle ilgili kötü bir yorum yapmıyor? Benden mi korkuyorlar? Vay be! 1.70 boyunda ki adama bak, mafya olmuş ama benim haberim yok.
Her şeyin bir vakti var. Biraz beklemek ve sabretmek lazım. Burada yazdıklarınız bana gram zarar vermez.
Yaptıklarıyla arkasından bütün köpekleri havlatmayan kurt asla gerçek bir kurt değildir. Tüm havlayan köpeklere teşekkür ederim.
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)