User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
32 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Appden Men

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Appden Men

Arkadaşlar selam,

Geçen sabah işe giderken Topçunun orada motorize memur abimiz bizi çevirdi. Aracı alalı 2 ay oldu alan arkadaş plaka silindiği için gitmiş normale yakın bir plaka bastırtmış. ( halbuki ne kadar kolay da çıkıyor maliyetide aynı) hatta daha ucuz. neyse.

Abimiz çevirdi bu plakaların orjinali nerde dedi dedim bagajda silinik diye önceki sahibi bunu bastırtmış. mühür yok bunda yasak bunlar bu patlama olaylarında herkes polis bu plakayı nasıl görmez mobese nasıl görmez diye polisin üzerine geliyor hiç mi duymadınız kendi üstünüze düşeni neden yapmıyrsunuz filan gibisinden giydirdi bi güzel.

ruhsatı getir dedi - hayatımda ilk kez ruhsatsız çıkmışım o gün... işte biraz sohbet muhabbet neden oldugunu ne olgunu falan fılanı anlattık.

ruhsattan yazdı. 95 tl app den 427 gıbı bır rakam soyledı ıyıce ayıldım ben tabı.. abı dedım maasın yarısını verelım oldu olcak aksama burdaysan getıreyım gostereyım fılan dedım. neyse o ara sıstemnınınde acılmamasıyla 95 e gonderdı..

plaka ıcın subeye gıttım oradakı memur sıstemden baktı Aracın trafıkten men dedı. dedım nasıl olur falan fılan..
    tabı aldı benı bır dusunce acaba arkadan yarım mılyar da gelcekmı dıye..
    e devletten gırdım baktım sadece 95 tl gozukuyor ve ayrıntılarda 23/2a ceza gozukuyor.. ehlıyete yazmıs 10 puan gıtmıs.

Sımdı sorum

23/2a da plaka ve belge dıyor..
    23/2a eger ruhsat yoklugundan sa okey. tutarda o kadar eyv. ama trafıkten men nasıl oldu ?

arac uzerınde plakanın bulunmamasından sa o zaman ceza tutarında nasıl oynama oldu ?

palakaları araca yapıştırdım, pekı sımdı ? trafıkten men ı nasıl kaldırtabılırız ? kımı forumlarda çevirme yapanlarında sistemden dusurebıldıgını soyluyor. kımısı tescıle gıdıceksın dıyor. kımısıde vıze...??
    tabıkı en dogru cevap gene yetkılı bırımden gelecek ama bılen varmı ?

ona göre işten izin alacaz yada yolda memur gorunce yada ceza yazana gıdıp gosterecem dusurmesını rıca edecem!

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tescil belgesi, trafik belgesi ve tescil plakalarını araç üzerinde ve uygun durumda bulundurmadan trafiğe çıkmak

Şimdi bu madde

-Ruhsatsız araçlara da yazılıyor.
    -App ' ye de yazılıyor.
    -Ruhsat yaprağı eksik olana da yazılıyor.

Size 1.sinden yazmışlar gibi duruyor ama bizim ceza tebliğ sistemimiz m a l u m, peşine ek bir şey çakmamışlarsa sadece ruhsatız gezmekten yemışssindir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üst üste olacak ama en detaylı ve sade anlatımıyla bu linkten bakabilirsin ; Trafik Cezası Madde 23 - Trafik Cezaları Karayolları Trafik Kanunu

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam ama ruhsaatsız çıktık diye trafıkten men edılırmı bır seferde ya :S sımdı napmak lazım bu men şehrini düşürmek için ?

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam ama ruhsaatsız çıktık diye trafıkten men edılırmı bır seferde ya :S sımdı napmak lazım bu men şehrini düşürmek için ?
    edilebilir yazıyor ancak edildiyse eğer o anda orada bağlaması gerekiyor aracı ?

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    baslık keske app değilde mühürsüz app olsaydı demeden edemedim üstüne ruhsat tuzun bibberin olmuş geçmiş olsun
    1881 - 193

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam sen bağlanmak için gerekli tüm şartları sağlamışsın yalnız

geçmiş olsun..

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baslık keske app değilde mühürsüz app olsaydı demeden edemedim üstüne ruhsat tuzun bibberin olmuş geçmiş olsun
    Ben başlığı cep telefonu oyunu sandım APPDEN MEN yazılınca.

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Normalde aracın bağlanması lazımdı bu şartlarda.
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tepecik köprü altı trafik şube

1 adet ehliyetli birey
    1 adet ruhsat
    1 adet aracın kendısı olarak gıdıyorsun abıcım orda menı kaldırıyorlar ucretsız saygılar

B-Devi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Memur abimiz düpedüz kıyak geçmiş işte sana. Bence üzerine düşüp kendini de memur abimizi de zora sokma. Zaten bu yüreğe sahip kaç tane memur kaldı ki güzel ülkemde? Normal şartlarda hem 95 TL, hem 427 TL ceza yiyip hem de arabanın altından alınıp eve taksiyle gönderilmen gerekiyordu. Nasıl olduğuna gelince, bence onu da sorgulama. Memur amcamız sen çok sıkıntıya düşme diye onu da kitabına uydurmuştur muhtemelen. O yüzden üstüne düşme diyorum ki o da sıkıntıya düşmesin

Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tepecik köprü altı trafik şube

1 adet ehliyetli birey
    1 adet ruhsat
    1 adet aracın kendısı olarak gıdıyorsun abıcım orda menı kaldırıyorlar ucretsız saygılar
    Ben muayeneye de girmesi gerekiyor diye biliyorum. (Önce muayeneye girilecek, sonra trafik şubeye gidip selam verilecek. 5 dk sonra men kalkacak) diye biliyorum.
    M50b30 - Bumblebee...

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    90 lı senelerde mühürsüz plakadan dolayı 3 arkadaş 1 gece nezarette kaldık

geçmiş olsun

Gearbox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muayene yok Tescil şubeye gidip aracı gösteriyorsunuz.

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B-Devi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Memur abimiz düpedüz kıyak geçmiş işte sana. Bence üzerine düşüp kendini de memur abimizi de zora sokma. Zaten bu yüreğe sahip kaç tane memur kaldı ki güzel ülkemde? Normal şartlarda hem 95 TL, hem 427 TL ceza yiyip hem de arabanın altından alınıp eve taksiyle gönderilmen gerekiyordu. Nasıl olduğuna gelince, bence onu da sorgulama. Memur amcamız sen çok sıkıntıya düşme diye onu da kitabına uydurmuştur muhtemelen. O yüzden üstüne düşme diyorum ki o da sıkıntıya düşmesin

Ben muayeneye de girmesi gerekiyor diye biliyorum. (Önce muayeneye girilecek, sonra trafik şubeye gidip selam verilecek. 5 dk sonra men kalkacak) diye biliyorum.
    Yok muayneye gerek yok

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbul için soyliyim cezada bolgesi yazar a ise mesela a bolgesi trafik subeye gidip men i 2-3 dk da kaldırtıyorsun daha yeni kaldırtrım on cam filminden

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    men önceden olmuş olmasın o an men etse bile 7 gün süresi var çünkü anında sisteme düşmesi zor bence. hatta 7 gün sonra sisteme düşmemişti benim ki. Men edince bağlamıyor 7 gün izin verildi yazıyor ceza kağıdına 7 gün içinde arabayı düzeltip emniyete gidiyosunuz meni kaldırıyolar ama sizin neden men olduğunuzda belli deil ki bence bi trafik şubeye yaya olarak gidip sorun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    men önceden olmuş olmasın o an men etse bile 7 gün süresi var çünkü anında sisteme düşmesi zor bence. hatta 7 gün sonra sisteme düşmemişti benim ki. Men edince bağlamıyor 7 gün izin verildi yazıyor ceza kağıdına 7 gün içinde arabayı düzeltip emniyete gidiyosunuz meni kaldırıyolar ama sizin neden men olduğunuzda belli deil ki bence bi trafik şubeye yaya olarak gidip sorun
    Aracı daha 2 ay önce almış. Önceden olsa noterde çıkardı araç trafikten men diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbul için soyliyim cezada bolgesi yazar a ise mesela a bolgesi trafik subeye gidip men i 2-3 dk da kaldırtıyorsun daha yeni kaldırtrım on cam filminden
    Muayneye girmeden mi kaldırdın peki ? ve prosedürü ne filmden men kaldırmanın ? Bilelim de güncel hali aklımızda bulunsun

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokhankenar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracı daha 2 ay önce almış. Önceden olsa noterde çıkardı araç trafikten men diye
    Belki araç alındı 1 hafta sonra arkadan ceza yazdılar egzozdan v.s olabiliyor bu tarz şeyler men olan aracın süresi vardır direk men edemez etse bağlaması lazım zaten

Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muayneye girmeden mi kaldırdın peki ? ve prosedürü ne filmden men kaldırmanın ? Bilelim de güncel hali aklımızda bulunsun
    Film için muayeneye gerek yokmuş men eden memurda öyle demişti Filmleri sök emniyete git bakıcaklar men i kaldırıcaklar dedi gittim trafik şubeye dedim filmden men im vardı onun için geldim söktün mü hepsini dedi kamerayı aldı geldi baktı fotoları çekti yukarı çıktık pcden bişey yaptı tamam dedi o kadar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler