Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı
Basın express'in ortasında servis soförünü dövdüm.. 45 yaşında bi dayıydı agır küfür etti, öldürmek için dövdüm ama elimden aldılar. Polise şikayet etti, zor bela çıktım işin içinden.
Sefaköyde dolmuşçu en soldan gelip şeride girmek istedi yol vermedim küfür etti, aşagı indi sopa çıkardı, elinden alıp dövdüm. Arkadan gelen iki arkadaşı bıçak çekti onlarada saldırdım saglam bi kaç yumruk yedim ama düşmedim çevredekiler olaya mudehale etti.
212'nin önünde yine şerit kavgasından arabadan indim hanımla çocuk vardı. Herif arabadan inmedi, camını yumrukladım, tekmeyle tamponunu kırdım. Kaval kemigime geldi 1 hafta agrısından uyuyamadım.
Ambulansçı içinde hasta yokken sol şeritte darladı, yol vermedim tepe lambası felan yanmıyor diye. Ki hasta nakil aracı sikindirik bi şirketin, 112 arabası degil, içindeki saglık memuru küfür etti. Havalimanı makasında yakaladım, saglık memuruna daldım, şoför ayırdı.
SONUÇ.
Elime ne geçti, kocaman bir hiç.. Huzurum bozuldu, adli makama çıktım, hüküm giysem işten atılırım. Eşimle tartıştım. yok yere vucuduma zarar verdim.
Böyle barzo denk gelince, buyur kardeşim diyorum. mümkün mertebe başımı çeviriyorum.