Birbirlerini bulmuşlar.
Printable View
Birbirlerini bulmuşlar.
a arkadas yol versen nolucak bırak gecsın yada baktın ındıler arabadan kusura bakma falan de adamlara hala nıye kufur edıosun. ulan herkes kabadayı herkes aga azcık saygılı olsak hersey cozulecek. gecen aksam e5de trafık tıkanmaya basladı yavastan hatta durmak uzere aynaya baktım kımse yok o an elım teybe gıttı o aradada saga dogru gecmeye basladım yanı aynaya bakmamla gecmem arası max 5 sanıye. böle bı yenı kasa astrada 2 tane genc arkadas muhtemelen hızlı gelıyolardı yada makaslıyolardı. korna falan durduk actı cocuk camı abı kusura bakma son anda farkettım senı bıraz hızlıydım ozur dılerım dedı. bende kusura bakma kardesım bende teybe dalmısım farketmedım dedım ıyı aksamlar dedık bırbırmıze ve ılerledık. bu cocuk camı acıp onune baksana lan *** deseydı kavga edıcektık mesela . hemde arabada 3 kısılerde ben tektım . efendılık gıbı guzel bısey yok su hayatta
Modellere bak Allahaşkına.
Bunları dövünce polise gidip ağlıyorlar beyler. Bir şey yapmasanız yumruk yiyorsunuz aracınız zarar görüyor. Bir şey yaparsanız onların suçu darp, sizinki adam öldürmeye teşebbüs oluyor. Bana öyle oldu işte dövdüğüm adam komaya girince. Ki o gelip kapımı açıp saldırdı demir sopayla. Karşılık verince biz az daha gt altına gidiyoduk. Çok şükür bir şey olmadı.
Ama o olaydan sonra bu modellerin ne kadar kancık, ne kadar dönek olduklarını öğrendim. Lafta delikanlılar. Gardaş başkan lafları ağızlarından düşmez. Tesbih çekerler. Beyaz gömlek olmazsa olmazlarıdır. Ama çöptürler. 1000tl için o çok kıymetli gardaşlarıyla küslük yaşarlar. Esrar içerler ve bunu çok böyle ulvi bir şey sanarlar.
O yüzden dövmeye bile enerji harcamamak lazım. Adamlar boş, uğraşabiliyorlar. Sizin işiniz gücünüz var, davalar peşinde adliyeler karakollar bir yığın iş.
Ankarada arabayı park ederken sunroofun arkasını bile indiriyorum ki içine "sigara atar şerefsizler" diye. Yolda birine bulaşmak mı? aman aman uzak olsun.
Bu şehir katil ruhlu o*** çocuklarıyla dolu. Bıktım hepsinden. Söylendiği gibi altına 10 15 yaşında lüks araba alan, hatta buna bile gerek yok bir accentten şahinden civicten de yani marka model farketmeksizin her arabadan böyle zırtapoz tipler çıkabiliyor. Boyum 2.01, kilom 105. Hiç birine bulaşmıyorum. Fizik vs geçerli durumlar değil arkadaşlar, kimse kendini kandırmasın.
Ya bırakın Allah aşkına dayağı yiyen kendisi bir tepki gösterse belki insanlar yardım ederde o bile tepkisiz at hırsızı tipli adamlar ben arkadaki araçta olcam öndeki dayağı yiyen tepki vermicek ben inip adamlarla kavga edicem belkide seni bile bırakıp gidicek öndeki. Ayrıca kamera olan araçta adamın karısı mı var çocuğu mı var bilemeden gidipte kamera olan araç adam değilmiş demek saçma senin kaybedecek birseyin yoksa gördüğün her kavgaya müdahil olabilirsin ama ben olamam. Yol verme kavgasından sürekli birilerinin öldüğü bir ülkede hiç olamam
Türkiye'de trafik kuralı diye bir şey yok herkesin kendi kuralı var. Bu kafada oldukça maalesef böyle daha çok olay görürüz.
aynen öle yol ver geç alttan al o adamı birdaha nerede görüceksin
bendede önüme kıranlar arkadan sıkıstıran yol hakkı olmamasına ragmen yürüyenleri ben takmıyorum yol veriyorum geçiyorum önemsemiyorum 3 günlük dünya neden kendimi yıpratayım hiç gerek yok adamlar anlasa zaten uyacaklar dövsende sövsende adamların fikirlerini degistiremessin o yüzden boşvermişem herşeyi ve çok mutluyum :))))
Basın express'in ortasında servis soförünü dövdüm.. 45 yaşında bi dayıydı agır küfür etti, öldürmek için dövdüm ama elimden aldılar. Polise şikayet etti, zor bela çıktım işin içinden.
Sefaköyde dolmuşçu en soldan gelip şeride girmek istedi yol vermedim küfür etti, aşagı indi sopa çıkardı, elinden alıp dövdüm. Arkadan gelen iki arkadaşı bıçak çekti onlarada saldırdım saglam bi kaç yumruk yedim ama düşmedim çevredekiler olaya mudehale etti.
212'nin önünde yine şerit kavgasından arabadan indim hanımla çocuk vardı. Herif arabadan inmedi, camını yumrukladım, tekmeyle tamponunu kırdım. Kaval kemigime geldi 1 hafta agrısından uyuyamadım.
Ambulansçı içinde hasta yokken sol şeritte darladı, yol vermedim tepe lambası felan yanmıyor diye. Ki hasta nakil aracı sikindirik bi şirketin, 112 arabası degil, içindeki saglık memuru küfür etti. Havalimanı makasında yakaladım, saglık memuruna daldım, şoför ayırdı.
SONUÇ.
Elime ne geçti, kocaman bir hiç.. Huzurum bozuldu, adli makama çıktım, hüküm giysem işten atılırım. Eşimle tartıştım. yok yere vucuduma zarar verdim.
Böyle barzo denk gelince, buyur kardeşim diyorum. mümkün mertebe başımı çeviriyorum.
Al bendende okadar sabah erken saatte evden çıkıyorum bağcılar belediye önündeki ışıklarda bekliyorum yeşil yanıyor yola çıkıyorum iki taraftan kırmızıda araç geçiyor artık fazlası ile darlamaya başladılar taksicisi belediye otobüsü damperli kamyonu daha ne diyim
Ülkenin hali her geçen gün daha kötüye gidiyor.Kirli sakal+takım kıyafet gördüm mü hep aynı karakterle karşılaşıyorum.
Geçen gün ben de biraz sinirli davrandım ama adam babam yaşında.Bir vursam öteki tarafa gidecek.Suçlu oydu ama Allah'a havale ettim.
Dayak yemeyin tabii ki ama uzatmayın da.Kimse madalya takmıyor,eline sağlık demiyor.
Bu takım elbiseli kekoları dövün ya çok komik oluyorlar dayak yiyip çığlık attıklarında. vuaaaaa vuhaaaaaaaa diye muhaha
Allah esirgesin böylelerinden. Onların kaybedecek pek bir şeyleri yok, ama bizim var. Bizden uzak olsunlar.
İyi arabaya binmek kimseyi yolun sahibi yapmaz. Ama sunroof, multimedia falan takılıp rahatınıza bakıyorsunuz icabında. Böylelerinle muhatap dahi olmamak gerek. Havlayıp dursunlar.
Geçen yıl bende arabanın içine 8-10 kişi doluşup esrar ve alkol ikilisi ile çoşan bir tayfa ile münakaşaya girmiştim mecburen. Biz arabada üç kişiydik ışıklarda yan yana geldik arabanın içini kesmeler son ses oyun havaları bizim cam kapalıydı bir şeyler söylüyorlardı ama anlamadık çok üstüne düşmedik. Sonrasında yeşil yanınca bastım ben gaza bir sonra ki ışıklarda küfür ettiler vay efendim niye onları geçmişiz de falan filan biz çok şaşırdık bir şey söylemedik. Yine yeşil yandı sırf onlar ile münakaşa etmemek için yavaş yavaş gaza bastım. Sonrasında yine hüsran illa kavga edecekler ya yanıma gelip camı açıp ağza alınmayacak sözler küfürler derken karşılıklı oldu bu durum. Sonra arabama bira şişesi fırlattılar sol arka cam puf oldu. Allah'tan mahalleye yakındık taktım peşime aradım mahalleden arkadaşları sonrası meydan muharebesi zaten. En büyük erdem efendiliktir. Şimdi önüme kırana , yol isteyene , laf atana hiç bir şey demiyorum. Çünkü bir daha uğraşmak istemiyorum. O gün o kendini bilmezler de bir silah olsa eminim sol arka cam ile kalmayacaktı. Camlarımı sürekli kapalı tutuyorum. Sigara içeceğim zaman da sunroofu da açıyorum. Çünkü ne bu arkadaşları darp etmekle biter ne de sövmekle. Trafikte kimin ne olacağı belli değil zaten. Ülke olarak da yobazlık level 100 oldu artık.