ben ne ehliyeti nede kimliği yeniledim sanırım birsurede yenilemem eziyet resmen
Printable View
ben ne ehliyeti nede kimliği yeniledim sanırım birsurede yenilemem eziyet resmen
Ehliyet kolay onur.
Fotograf cektir siteden randevu al.
Emniyete gidiyorsun belgeni veriyorsun resmini falan parmak izin aliniyor.
Sana 1 ay gecerli bir evrak ehiyet veriyor 3 is gununde adresine yeni ehliyet geliyor.
Tabi bankadan once harclarin 3 nu yatirman lazim.sistem suan yogun degil bence cikartirsin aradan.
Adamlar ukraynaya pasaportsuz girişi çipli kimlikle diye başlattı. Teşviğin büyüğü yine devletten geldi.
Ehliyet için geçen hafta salı öğlende belgeleri teslim ettim, cuma günü elimdeydi. Ehliyet böyle çabuk gelince kimliği de yenilesem mi dedim ama yazılanları okuyunca vazgeçtim. İstanbul'da yakın tarihte randevu yoktu, aciliyetim olduğu için Düzce'den randevu aldım :D
ehliyetide kimliğide son güne kadar beklerim gider alırım.. ehliyeti ne kadar geç alırsan yenileme tarihide o kadar uzun olur.. birde ilk ehliyetler sağlık belgesi deniyorda ikincilerde sağlık belgesi ve sürüş testine giricekmiş sürücü yani birdaha sürüş sınavına giricekmiş sürücü.. o yüzden işim olmaz uzatabildiğim kadar uzatırım.. işim gücüm vaktim yok birde bunlarla uğraşamam..
yenileyince madalya mı takacaklar :) mesela yurtdışında araç kullanacaklar - kiralayacaklar için yeni ehliyet şart ama.
Yeni ehliyet mecbur aldım geçen sene
Yurt dışı araç kiralayacağımdan ötürü
Ama kimlik için inanılmaz bir sıra var :)
Valla gerekde yok şimdilik
Sığır, koyun gibi beklemeye :)
bu yeniler araba için 5 senemi 10 senemi birde ilk yenilemede sağlık raporu dediler ama ikincide sürüş sınavınada girilicek dediler o konuda bir bilgisi olan varmı..