ısparta eğirdir dağ komando taburu asteğmen 325. dönem. bide arkeoloji okuduk bizi almazlar diyodum:D
Printable View
ısparta eğirdir dağ komando taburu asteğmen 325. dönem. bide arkeoloji okuduk bizi almazlar diyodum:D
inş kardeşim valla biz 3 ev arkadaşı aynı dönem gidiyoruz 3ümüzde arkeologuz ikimize ısparta komando diğerine foça komando çıktı çok ilginç geldi şehir efsanelerinden sonra..:soru:
foça komandoya selamlar:)
keşke komando olsaydım:S
gökhanım sende sağsalim gider gelirsin inşallah.
arkeolaglar araziye hakimdir araziyi bilir toprağın rengini,değişimini vs yii bilir, harita okumayı yön bulmayı iyi bilir diye seçmiş olmasınlar:)
askere giden tum arkadaslara hayırlı teskereler....
ewet arzi konusunda deneyim çok ondan dolaı olabilir:D ne olursa olsun vatan için ne gerekiyosa yaparız her zaman her yerde!!!
ısparta egrıdır komandoya 3tane arkdaşım gıdıyor sınıftan spor akademısı uzun donem
bizden 4 kişi gidiyo tanıdıgım baya bi tanıdık olcak heralde:D
askere giden tum arkadaslara hayırlı teskereler..
sağ sağlim gidip dönersiniz inş ..
vatan size emanet.
hepınıze hyrlı teskereler kazasıs belasıs gıdın gelın:)
TSK KBRN.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI KBRN.SVNM.TB.K.LIĞI
GEBZE KOCAELİ
Piyade - Er (Kısa Dönem)
Hepimize hayırlı teskereler inşallah :) Nasıl bir yerdir rahatmıdır değilmidir havası nasıldır hiç bilmiyorum hadi hayırlısı :) İstanbul ekürisinden yolu düşen olursa mutlaka beklerim :) En azından gelin askeriyenin önünde bi kaç Vtec açında kulaklarımız şenlensin kendimize gelelim :D
323 dönemım safagım olmus conı monı 325. dönem vatan bekçilerinin Allah yardımcısı olsun bu cocuk 36 gun sonra sivil