bi de resmiyete dönse...
Printable View
Hepinize hayırlı teskereler :)
Hayirli tezkereler cumleten herkese.ALLAH yardimciniz olsun.Sagsaglim gidin,sagsaglim donun.
Askere gidenlere hayırlı tezkereler.
ewet bende duydum bayram dönüşü olduğu için bilet bulunamıyabilir diye 2 gün geç kalmaya tolerans gösterilicekmiş.. 2 günde geç terhis olucak ama öyle yapanlar..
bence gerek yok bilet bulan hemen gitsin ilk şoku herkesle birlikte yaşasın diğerleri alışmaya başlamışken 2 gün de olsa yeni gitmek daha zor olur bence..
hepiniz hayırlısıyla gidin gelin inşallah :)
Aynen ne kadar gec gidersen o kadar zorluk cekersin :)
Bir de KTM katılacak arkadaslar dikkatli olsun, cok kalabalık olur parasına puluna dikkat etsin.
vatanımızı korumak icin göreve giden butun kardeşlerimize hayırlı teskereler askerlik gözünüzde büyütücek bi olay degil ben rahat yaptım belkide o yuzden bole dıyorum herkes umarım kazasız belasız gıder gelır..
Herkese hayırlı tezkereler arkadaşlar:)
Bende 9.Kolordu muhabere bölük komutanlığına Erzurum'a düştüm.P.tesi günü teslim olcam inşallah.
Bende yrn sbh 8'de yola çıkıorum.Şanslıyım babam götürücek,1 gece konaklıcam Balıkesir'de Pazar sbhda teslim olurum Allahın izniyle.Hepimize hayırlı tezkereler.:D
giden herkeze hayırlı, kazasız, belasız teskereler.
Tüm giden arkadaşlara hayırlı teskereler...
Geç girenler geç girdi gün kadar geç cıkacak beyler haberiniz olsun bende yarın sabah yola çıkıyorum herkese hayırlı teskereler
Dünden beri memleketin 4 bi yanına 325. KD. kardeşlerimizi götürdüm önce Mardin'e sonra Urfa'ya İzmir'e... Hepsinde ayrı bi heyecan,aralarında uçaga yeni binenler vardı içlerindeki heyecan uçma korkusunu bile bastırıyor :) Allah tüm askerlerimizi korusun... 1 sene önce aynı gün bende bu heyecanı yaşıyordum...
evet benim biraderde iskenderun denizci çıktı tüm askerlere hayırlı tezkereler
kastamonudayım yrn teslım olcam arkdaş sabaha kadar aracın kalorıfer yanmadı üşüdüm kastamonuya ayak bastım fecı soguk mıllet uzun donem sankı tek kısa benım neyse soguguna alıştım bıraz ama sıkılıcagım bıyer sokakta ınsan yok:(
hayırlı teskereler arkadaşlar..seneyede ben geliyorum :)