geçmiş olsun abi.herşeyden önce sağlığın yerinde olsun gerisi bir şekilde çözülüyor.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Size sağlığınıza, ailenize bir şey olmasın. Allah hepimizin yar ve yardımcı olsun. Maddiyat gelip geçici, inşallah azminiz ile istediklerinizi yapabilirsiniz..
Arkadaşlar üzüldüm gerçekten üzüldüm ama üzülerek bir yere varılamayacağını biliyorum. Yokluk nedir çocukluğumdan biliyorum. O yüzden sabırla atlatacağım. Ailem en büyük servetim şu an.
Hayat her zaman tek bir yöne doğru ilerlemiyor maalesef. Bazen ileri bazen geri gidiyorsunuz. Üzücü bir durum ama hiçbirşeyin sonu değil.
Sevdiğim bir film repliği var;
-Neden düşeriz?
-Yeniden kalkmayı öğrenebilmek için.
Önemli olan yeniden kalkmak, bu gibi durumlarla mücadele etmeyi öğrenebilmek.
En kısa zamanda daha once sahip olduklarınızdan daha da iyi bir konuma gelmenizi dilerim.
Dünya malı 1 günde gelir, 1 günde gider. Allah sağlığınıza ve aile mutluluğunuza gölge düşürmesin.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Geçmiş olsun, açılacak yeni kapılara vesile olur her şey umarım. Bir çok sorunun çözümü zaman ve sabır oluyor bazen. Vazgeçmeden iyi niyetle çalışmaya devam. Çalışkan ve istekli insan her zaman kazanmaya mahkumdur. Sağlığınıza dikkat edin...
Samimi davrandığınız için öncelikle teşekkürler. İnanın birçoğumuz aynı durumdayız. Varlık çabası gösteriyoruz resmen. İşlerde o derece bir yavaşlama varki ben yaklaşık 4 ayrı sektörde işletme sahibiyim, tüm sektörler durma durumuna gelirmi? geldiğini bizzat görüyorum. Birer birer insan çıkarmak durumunda kalıyoruz malesef. Borçlu kalmayalım diye neler neler yapıyoruz. Millet işin kolayını bulmuş dükkanı kapatıp kaçıyor. Hoş kaçmasada yasal olarak birşey yapamıyoruz kimse borcuna taahhüt vermediğinden. 10 da birine düştü işler öyle yarısı çeyreği falan değil. Bende açıkcası mucize bekler oldum piyasaların açılması için
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Allah yardımcınız olsun.
babamın esnaflık döneminden 1979dan beri aynı sokaktayım.aynı sokakta 2002de kendi dükkanımı açtım.çok kez bataga saplandım(ekstra tüpcülük,cafeterya işletmesi,kaçak taksi yaptım)son 5 senedir kafam rahat bunun sebebi kredim,kredi kartım yok.dükkanda post kullanmıyorum.
daha gençsin dostum.ailen arkanda oldugu sürece taşı sıkar suyunu çıkarırsın.
Allah yolunu açık etsin
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Gerçekten üzüldüm ama düşmez kalkmaz bi allah, aileni düşün abi . Bizde inişler cıkışlar gördük hepimizin başına geliyo inanki . Şu mübarek günde eda lar nasip etsin allah tüm zorda kalanlara
Alacaklı toptancılarımla görüşüyorum. Şu ana kadar 1 tanesi hariç hepsi anlayışla karşıladı. Kötü niyetli olmadığımı ve borçlarıma sadık olduğumu bildikleri için. Çünkü işe başladığımda ben kazandığımda onlarda kazandı. Anlayışla karşılamayan 1 tanesi de senet istedi artık. Uzun vadeye yayılmış bir senet yapacağım.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Çok geçmiş olsun umarım çok daha iyi işler başarırsın. Firmanızın ölçeği neydi acaba? Birde bu iflas ertelemenin ohal boyunca yasaklanması çok firmayı etkilemişti size bir etkisi oldu mu?
inşaallah en kısa zamanda düzlüğe ve hatta artıya çıkarsınız.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
hem geçmiş olsun hem de hayırlısı olsun. inşallah kısa zamanda toparlarsınız mağdur olmadan.
bizlerin de katkısı olabilecek bir iş dalında olacaksa yeni atılımınız paylaşrsanız seviniriz.
yarınımız belli değilki.
evetde çıksa hayırda çıksa ülke batakta.milyonlarca suriyeli ve içlerinde binlerce terörist
ekonomi bitmiş,işsizlik almış başını gidiyor,doları nisandan sonra durdurabilene aşkolsun.
milleti milli tank,milli araba,milli topla uyutuyorlar
bir tane düzgün eğitim veren üniv.imiz kalmadı bile
kimse yanlış anlamasın ama benim gelecekten umudum kalmadı.inş. yanılırım
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Allah yardımcınız olsun, düşmez kalkmaz bir Allah. Hayatta herşey biz insanlar için neler gördük, neler görüyoruz ve Allah ömür verirse daha neler göreceğiz. Aile ve sağlık olduktan sonra geri kalan herşeyin bir şekilde belki uzun vade de olsa düzelme ihtimali var. Maalesef piyasa şartları gerçekten herkesi hepimizi çok zorluyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah sizde en kısa zamanda işlerinizi toparlayıp yoluna sokarsınız..
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)