Allah yardımcınız olsun. Ticarette bu sıralar başarmak oldukça zorlaştı. Günün şartları gereği hepimiz 2 ileri 1 geri gidiyoruz. Yakın geçmişte yaşadığım şeyleri yaşıyorsunuz umarım yeniden ayağa kalkar her işi yoluna koyarsınız.
Printable View
Allah yardımcınız olsun. Ticarette bu sıralar başarmak oldukça zorlaştı. Günün şartları gereği hepimiz 2 ileri 1 geri gidiyoruz. Yakın geçmişte yaşadığım şeyleri yaşıyorsunuz umarım yeniden ayağa kalkar her işi yoluna koyarsınız.
Öncelikler geçmiş olsun.Daha önce dükkan kapatmış şuan özel bi sektörde maaşlı çalışan olarak yazıyorum.Siz sağlığınıza ailenize sahip çıkın gerisi bi şekilde halloluyor.Allah yardımcınız olsun.
Rabbim dayanma gücü versin. durumunu düzeltir tekrar eski günlerine dönersin inşallah. esnafların durumu ortada, kriz yetmiyormuş gibi birde dolandırıcı hırsız doldu memleket...
Allah yardımcınız olsun, bunca kötü şeye rağmen pozitif enerjinize hayran kaldım gerçekten. İnşallah bundan sonra herşey sizin ve aileniz için hayırlı olur.
size karşı değil ama tüm iş verenler batsın beter olsun, 1400 tl ye köle arayıp çalıştırıp zengin olanlarda biraz acıyı tatsın çünkü 1400 tl ile birşey alınmıyor, Rabbim tez vakitte iş verenlerin köle çalıştıranların varlıklarını elinden alsın AMİN.
bende battım 1 buçuk sene emek harcadım benim için çok ciddi bir para gitti ve hacizleri savuşturuyorum şimdi bütçemin %80ini kaybettim
ama daha huzurlu uyuyorum oğlum doğdu aileme vakit ayırıyorum benim bi avantajım devlet memuruydum yaşamımı idame ettirebiliyorum
sağlık en önde geliyor sonra aile GERİSİNİ TOPARLAYACAK GÜCÜ BULUYORSUNUZ ÖNCE HUZURUNUZ OLSUN YETER
Allah yardımcınız olsun. İnşallah en kısa sürede durumunuzu düzeltirsiniz
Allah yardımcın olsun abi.İki gündür deli gibi staj için şirketleri arıyorum genelde artık pek üretim yok diyorlar.Allah sonumuzu hayır etsin.
Ülke içindeki şu kapital emperyal sistem inşallah tez vakitte son bulur zenginler varlıklarını birer birer kaybeder inşallah, adaleti insanlar sağlıyamıyorsa böyle böyle Allah sağlayacaktır.
bazıları audi a6 bmw 5 serisi binerken biz 1400 tl ile mazda 626 almak için debeleniyoruz ve alamıyoruzda, şimdi inşallah onlarda audi a6 larını kaybeder.
kendin audi a6 ile gezerken milleti otobüse dolmuşa mahkum edip ahını alırsan en sonunda böyle patlarsın işte :)
bu kini niye tutuyorum biliyor musun? sıfır arabasını geçtim 20 senelik arabayı rahat aldırtacak refahta tutmadıkları için.
yaşadığım süre boyunca bir takım insanlara olan kinim hiç bir zaman bitmeyecek hıncımı alamıyorum birtürlü, ahirette iki elim yakalarında
Hay senin mazda 626'na la ,mazda mazda
biraz da gözün Namaz'da olsun belki Allah verir .
sosyal mesaj detected .
2009 yılında dolardaki yükseliş cumhurbaşkanlıgı krizi falan derken 1 milyon tl borçla battım ama umudumu kaybetmeden ortaklarla giderleri çok küçülterek 1993 lada samara arabayala (ihone 5 le aynı paraydı) gezip milletin dalga geçmesine aldırmadan 7 yıldır falan çırpınıyorum allah şükür %95 ini ödedik ıvır zıvır devlete vergi borcu kaldı ama bu süreçte ödedigim faizin haddi hesabı yok şimdi kredi çek araba al diyenlere tek dedigim nakitimö neye yetiyorsa onu alırım 1 kuruş borçlanmam umudunu saglıgını kaybetme gerisi gelir
Allah güç versin...