Allah yardımcın olsun!
Yeni bir işe girişmişken kendime ders çıkartacağım pozitif bir yazı olmuş, her ne kadar olumsuz bir durumun içinde olsan da kendine güvenin ve başarıya odaklı olman beni de hırslandırdı.
Kesinlikle başaracaksın!
Printable View
Allah yardımcın olsun!
Yeni bir işe girişmişken kendime ders çıkartacağım pozitif bir yazı olmuş, her ne kadar olumsuz bir durumun içinde olsan da kendine güvenin ve başarıya odaklı olman beni de hırslandırdı.
Kesinlikle başaracaksın!
Geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda düzeninizi tekrardan oluşturursunuz.
Geçmiş olsun inanın çok üzüldüm dibi görmeden tepeye çıkılmaz Allah akıl, sağlık,mutlu,huzurlu bir yuva versin. Belli bir kesimden değilsen ne kredi çıkar ne bir kolaylık gelir kardeşim. Ülkeyi bitirdiler çevremde belli bir kesim hariç hepsinin durumu berbat buna büyük işletmelerde dahil. Bir çalışan olarak 5aydır alacak maaşlarımı bekliyorum az buz da değil hükümet yalakası bir şirketten bir kuruş yok o da 500bin lik aracıyla gece alemlerinde metresiyle hamdolsun diyor. Böyle tiplere soysuzlara köpeklere yalakalara inat yeniden düzeninizi oluşturursunuz bence...
Nisan ayı geldi hala daha ocak ayı zammını yapamadılar neymiş otelde işler bozukmuş zam gecikecekmiş. Ama geçen beyefendi geldi. F430 u satmış 458 italia almış. Ferrari değiştirirken para var. Benim maaşıma gelecek 100 tl zamma sıra gelince para yok. Nefret ediyorum bu tip durumlardan
Hic bsey degil umutsuzluk bitirir insanı. Biraz önce yemek yaptrmaya gittim. Yeni mekan açtı birisi mardinde polis evi karşısı imparator lahmacun diye. Adam adanada açmış tutmamış. D.bakirda açmış olmamış. Mardinde açmış olmamış yer değiştirmiş smdi iş yetiştiremiyo. Sabırlı olmak ve cok çalışmak lazım. Insallah düzelir durumun
Allah yardımcınız olsun ***** ülke şartları günden güne kötüye gidiyor , inşallah geçiminizi sağlayacak bir düzen tutturursunuz kısa zamanda.
Allah kimseyi gördüğünden geri bırakmasın, fakat herşey insan için bu sebeple her şerde bir hayır vardır derim herzaman, allah güç kuvvet sağlık versin hiç ummadığın anda olanlara kendin bile şaşırabilirsin
Allah sabir versin insallah eskisinden de iyi duruma gelirsiniz bir gun. Acun haric herkesin isleri bozuldu bu devirde :) . Bilindik, eski firmalar batti yasadigim sehirde. Is bulmak baya zorlasti. Sonumuz hayir olsun..
"en azından hayattayız bu da birşey be abi"
-herşey çok güzel olacak filmi
Zararın neresinden dönerseniz kardır. Siz belkide treni son anda yakaladınız. Daha fazla borçlanıp olduğunuz yerde sayabilirdiniz...buda treni kaçırıp tamamen batmanıza hayatla olan bağınıza zarar verebilirdi. Aileniz ve sağlığınız yanınızda olduğu için çok şanslısınız.
İnşallah bir gün işveren ol, cebinde 10bın tl yokken ertesi gün ödeyeceğin 200bin çeki düşün.
Bankaya git, işi kurduğunda ananın babanın evini ipoteğe alıp önüne kırmızı halılar seren bankacı yüzüne bakmasın.
Faktoringe git g.tü kurtarmaya, 1 senede kazanacağından fazlasını 3 ayda heba et.
Yaptığın işin parasını alama mesela.. Aylarca, yıllarca, adam range ile gelsin yanına vallaha yok desin. T.şak geçsin.
Gece gözüne uyku girmesin, çalışanına nasıl maaş ödeyeceksin nasıl yüzlerine bakacaksın diye.
Sigortalarını geciktirirsen, ya sağlık hizmeti gerekirse adamlara ailelerne, ya iş kazası gelirse başlarına diye uyuyama.
Gecenin 4 ünde yataktan kalkıp, ağır kaza yapan işçilerini almaya git, karakol hastane perişan ol günlerce.
Sonra kendim kazanmadığın kadar maluliyet öde, hemde başkasının hatası yüzünde.
İnşallah bunun gibi onlarca şey gelsin başına.
Sonra gel tekrar konuya, ne emeklerle ne mücadeleler verip işini kaybetmiş bi adamın konusuna gel, hepiniz beter olun herşeyinizi kaybedin de.
Ha bunları yapacak cesaret bende var diyosan, ol girişimci hemen. 626 yerine, ye kürküm ye dünyasında mecburen bindiğin mercedese bin ama her taksitte küfret.
Size de geçmiş olsun dostum. Hayatta gerçekten sağlık önemli, eve gelip çocuğunu bir kere daha görebilmek önemli. Çok bunaldığım anlarda, ben yaptım, kaybederim, yine yaparım diyorum kendime. Şeref ve namusla anıldıktan sonra para kaybetmek önemli değil, para her zaman kazanılır kısmetimiz varsa. Canınız sağolsun..
Allah yardımcın olsun bi dega yapmışsın bi daha yaparsın
Babamların aile geçmişte sanayici , 90larda krizde iflas etmişler.Dolayısıyla ben öyle sağlam bi varlık görmedim yaştan ötürü , standart yurdum insanı olarak büyüdüm.Ama arada düşünürüm gördükleri elden gidince iyi kafayı çizmemişler diye.Hep morali yüksektir , pozitiftir.Küçüklüğümden kere dahi huzursuzluk hatırlamam evde. öyle olmak lazım demekki.Şimdi düşünüyorum , öyle böyle çocuğunu okuttu , evlendirdi , biyerlere geldik , çalışıyoruz...Şükür şuanda aileyi idame ettirecek , ortak keyfimiz araba hayallerimizin peşinden koşacak imkanlara sahibiz.Özette hiç canını sıkma abi , sağlık moral aile olduktan sonra hepsi oluyor bi şekilde.Para gelsede gitsede evdeki huzuru sağladınmı bitmiştir.
Cok üzüldüm, hakkında hayırlısı olur işallah.
Ne yazıcam bilemedim, okadar çok yazıcak şey varken....
Gecmis olsun,sagliginiz sihhatiniz yerinde olduktan sonra tekrar is kurulur. Her nekadar can sıkıcı bir durum olsada ilerisi icin pozitif dusunmeniz kesinlikle taktire şayan. Ailenizle mutlu bir yasam surmeniz dilegiyle.
Geçmiş olsun, sizin adınıza çok üzüldüm. Umarım tez zamanda bu sıkıntılı süreci atlatırsınız.
para bu, bugün olmaz yarın olur, toplumda bu kadar bozukluk varken namus ve şeref ile batmanın bile bir güzelliği var, her şey düzelecektir, aileniz ile olun bu süreçte.
Geçmiş olsun abi Allah yardımcın olsun umarım atlatırsın en az zararla hem maddi hem manevi yönden.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sağ olun. Varlığınız yeter.