O degilde reklam cok itici olmus zor izledim :D
Printable View
O degilde reklam cok itici olmus zor izledim :D
***** FİRMANIN REKLAMINDA İMA EDİLEN KİŞİ BİLAL ERDOĞAN'DIR
DİKKAT!
CUMHURBAŞKANI'MIZIN ÇOCUKLARINDANN
Burak Erdoğan: 4 Temmuz 1979 (37 yaşında)
Bilal Erdoğan 23 Nisan 1981 doğumlu
Yani Bilal Erdoğan küçük kardeş
reklamda ne diyor
" Küçük kardeş olmak, zordur kardeş hayat'ı!, şimdi hesaplaşma zamanı , Mutluluk 'plan'lanır! ama acılar seni bulacak , küçük kardeş olmak bunu gerektirir"
Plan, hesap zamanı, küçük kardeşin hayatı ve acı!
Evet Bu reklamın hedefindeki kişi DOĞRUDAN BİLAL ERDOĞAN'DIR!!!
YUSUF OZAN DEMİR
Şu an teşkilat bunu paylastiriyor şaka değil gercek
O değilde twittera bakıyorumda bu kadar aptal ve cahil bir millete göre yine iyi ayakta kalmışız 93 sene....
Bilal'in Abd tarafından tutuklanma ihtimali var, anlamadım bıbıcımları unuttunuz mu...
Eski Pentagon görevlisi, aynı zamanda muhafazakar elitist yazar Michael Rubin bir tweet atmış.
Tweette ;
1-Reza Zarrab
2-Mehmet Hakan Atilla
3-Bilal Erdoğan yazıyor.Bu adam 15 Temmuz darbesini de önceden yazmış, ciddiye alınması gereken bir durum.Bekliyoruz, bakalım neler gelişecek.İlgili tweet;
Abi zaten memleket meselesi.Ağırlığı olan bir devletin, devlet başkanının yakınını, oğlunu kimse tutuklayamaz, tutuklayacaksa bile böyle bir süreçte bunu yapmaz.Belki de arka planda bazı hesaplar kitaplar yapıldı, kasten bir sistem işliyor mağduriyet için.Bilemeyiz ben her ihtimali düşünüyorum ama budur deme şansımız yok yaşayarak öğreneceğiz.
Çok uzun bir makale okumuştum, özet olarak Rte'nin derinlerin adamı olduğu ve ülkeyi tamamen İslam'dan soğutmak için tepeye getirildiği, bu yüzden bu kadar uzun süre kaldığı, kasten büyük hatalar yaptığı falan yazılmıştı.Belki de o doğrudur kim bilir...
Yapacakları komplo teorilerini mikim
Bilal Erdoğan mış
Ya arkadaş
Halkbankası kara para aklamış biz hala neyi tartışıyoruz
Gizli mesaj filan :P
@Sti_Ozan
İyi bir eğitim verildikten sonra farketmez İmamHatip vb. okul.
Haa ben 4 yıl önce lisedeyken ne kadar İmamHatipli arkadaşım varsa hepsinin dersleri zayıftı.
Hatta çoğunun babası bizim oğlan bir baltaya sap olmayacak bari Dini İmanı öğrensin diye gönderiyordu heralde.
@seyfettin 777
Bu konu hakkında pek bir bilgim yoktu öğrendiğim iyi oldu.
tayyip çok değişik bir insan, ne bileyim sanki psikolojik vb. sıkıntıları var gibi.
Bugün dediği şeyi yarın tam tersini tereddüt etmeden ve inanarak söyleyebiliyor, yada geçmişte eğitim vb. birşeylerde eksiği var.
Yoksa mümkün değil, bak mesela uluslararası sulardaki Şehit"lerimizi tek bir hamlede sattı.
İşin ilginç yanı bu anormallikleri kendinden emin bir şekilde yapıyor.
Ulan ben şaka zannediyordum bu amerika bizi kıskanıyor muhabbetlerine harbi inananlar varmış.
@Sinan58
Vallahi acik konusmak gerekirse cevremdeki imam hatiplere bakiyorum,birde anadolu hatta fen liselerine. Imam hatiplerin binalarindan tutun,spor salonlarina kadar bir cok imkanlari mevcut. Diger liselerin cogunda pek bu olanaklari goremiyoruz malesef. sanirim burdada bir citir esitsizlik doguyor. Ozelliklede imamhatiplerin puanlari bukadar dusukken. Birde imamhatip ortaokullari var orayi ne siz sorun ne ben soyliyim gece gece agzim bozulsun istemiyorum. Ama dediginiz gibi gercekten adam gibi egitim versinler,tabelasinda yazan sey beni ilgilendirmez. Yeterki nitelikli insanlar ciksin o okullardan.
İmam hatip liselerinin amacı belli din görevlisi yetiştirmek
Anadolu fen liselerinin amacı bilim adamı üreten üstün zekalı insan yetiştirmek
Meslek liselerin amacı ara eleman sıkıntısını gidermek
İmam hatipliyi iett genel müdürü yaparsan masada ezan mı okuyacak şehrin ulaşımına çözüm mü sağlayacak
Daha bir sürü örnek mevcut
İşi ehline vermek denen şeyi bunlar çok yanlış anlamış
İmam hatip malesef dini sömürerek cahil nesil yetiştirmek için kullanılıyor
Bir çok gencin hayatını ve ülke geleceğimize baltalıyor
Din görevlisi elbet gerek
Ama köyde en kötü yaşlısı cenazeyi kaldırır iyi yada kötü ezanı okur cemaate namaz kıldırır
Ama doktor öğretmenlik yapamaz bilim tıp konusunda noksan kalır
Avrupayı örnek alsak keşke eğitim konusunda
Ama bizim millet gözünü kulağını tıkamış malesef
@Sti_Ozan
Birde düşünmek lazım o kadar İmamHatip lisesi mezunu adam eğer Din görevlisi olursa devletimiz o kadar işi nasıl verecek. Açıkçası İmamHatip liselerimizin hali hiç içaçıcı değil maalesef.
@Yigit-Y
Zaten birşey ***** parti dönemindençoğaltıldıysa veya yapıldıysa altında muhtemelen bir bit yeniği vardır abi.
İçeriği bilmiyorum ama eğer okullardada Din adı altında siyasetle çocukların beyni yıkanıyorsa ahirette ellerim yasalarında onların.
Biz biranda eğitim sistemi değiştiremeyiz bu yıllar alır.
avrupa"da öğrencinin defterdeki yaprak sayısına bile okul karar veriyor, okullarda kantinler falan yok birsürü değişik kuralları var. Yani eğitimin en ince ayrıntısına kadar hesaplanmış.
Biz biraz eğitime önem verseydik şuanda avrupa bizi gerçekten kıskanıyordu.
Ama yok işte, eğitim 0.
@KAMBOZ
Dinin siyasete karıştırılmamasından yanayım abi, yoksa foto gibi çok vatan haini çıkar.
feto demek istemiştim.
Anadolu ve fen liseleri artık eskisi gibi değil.
Ben 3 anadolu lisesi gezdim, Abbas Sıdıka Çalık, 75. Yıl Anadolu ve Sungurbey.Abbas Sıdıka Çalık'ta tabiri caizse hep Akp'ye yakın hocalar vardı.Kutlu doğum haftasında falan ders olmaz aşure yaparlardı.Öyle düşük puanlı bir okul da değil ben sınava girdiğimde tam puan 500'dü bu okul 458'le kapatmıştı.Adana'da bunun üstüne 4 okul var zaten.Patlamış portakalı elim kirlenmesin diye çöpün kenarına ayağımla sürüklemiştim hiç unutmuyorum, nimete niye öyle yapıyorum diye din hocamdan dünyanın azarını işitmiştim.Musafa Öküten adı, okulumun öğretmenlerinin çoğu görevden alındı bu zat dahil, işin komiği, darbe girişiminden sonra.Seçmeli din dersliğini ortadan perdeyle böldüler haremlik-selamlık oldu, neler neler...
Bu olaylar üstüne okuldan ayrıldım bir akrabanın tavsiyesi üzerine 75. Yıl'a geçmiştim.Öğretmenler ilgisiz, öğrenci profili saçma sapan.Kapalı spor salonu var ama içinde fareler geziyor.Gıcır gıcır binaları İmam Hatip yaptılar bizim okul dökülüyordu.En son Sungurbey'e nakil verdim, iyi ki de vermişim;
Kantinci 4 oğrenciyi bıcakladı
Sungurbey'de ilk zamanlar her şey iyiydi.Sonra müdürleri rotasyona sokup kendi adamlarını atamaya başladılar.Bizim müdürü uzak bir okula verdiler, çok yüksek puanla müdür olmuş ama adamı gidip güzel sanatlara müdür yaptılar.Alanında derece yapmış müdür yardımcımız Mahmut Kavaklı'yı Adana'nın saçma sapan pis bir okuluna gönderdiler.Hocaları dağıttılar, yeni gelen hocalar da Abbas Sıdıka'dakilerden farksız hale geldi.Sonradan anladım ki öğrencileri sessiz-sakin olan, ulaşımı kolay olan, onların tanımıyla rahat okullara kendi adamlarını atıyorlar, kendilerinden olmayanları da o okullarda süründürerek cezalandırıyorlardı.
Bu sistemde ne anadolu lisesi, ne de fen liseleri düzgün çalışır.Olabildiğince kısa anlattım, diğer okullarda, duysanız inanmakta güçlük çekeceğiniz durumlar mevcut...
Bu nesil büyüdüğünde bundan beter olacak demedi demeyin
http://www.youtube.com/watch?v=PU57AkEMLkw
Yalnız kim olursa olsun yanlış her zaman yanlıştır, birisinin geleceğiyle kim oynuyorsa kul hakkı yiyordum.
Kul hakkı yiyordur demek istedim.
Gece gece kafam bir garip oldu, yazı bile yazamaz oldum.
Hayırlı akşamlar...
@KAMBOZ
Abi fanatikliği bir kenara bırakıp düşün.Sana a partisi b partisi demiyorum.
Vergi veriyoruz devlete vatandaş olarak.Verdiğin vergiyi bir değere dönüştürme yetkisini oy vererek kimin kullanacağını belirliyorsun buraya kadar sıkıntı yok.Ama bir nesneyi, ederinin 3 katına, 4 katına mal etmek sence mantıklı mı?
Kendin söylüyorsun, bu ülkenin %48'i en kötü ihtmalle, yürütmedeki kişi tarafından yönetilmek istemiyor.E durum hem böyleyken, hem de sen eşek yükü vergi veriyorken, neden sana bir hizmet 4-5 katı maliyetle sunuluyor, sıkıntı nedir?
Orasını da geçiyorum.Ailende hiç gazi veya şehit var mı?
Benim dedem gazi.Üst katta bizim bir teyze var 2008'de oğlunu kaybetmiş.Çocukları şehir dışında diye ara sıra onu Şehitlik'e ben götürürüm.Görsen nasıl ağlıyor her gittiğinde.Kurban Bayramlarında Tsk et falan gönderiyor.Birkaç sefer şahit oldum, eti getiren askerlere bile sarılıyor, ağlıyor, kokluyor...
Bir bayram gidin Şehitlik'e.Hatta beraber gidelim, vereyim numaramı size haberleşelim, kaç dakika durabiliriz orada?
Ne kadar sabredeceksiniz o acıya, insanlar bunla bir ömür yaşıyor.15 senedir devleti yöneten adam, çözüm sürecini başlatan yine bu adam, sırf zamanında Suriye'ye müdahale etmediği için 71 ocağa kor ateşi düşüren yine bu adam değil mi...
Ne olması gerekiyor gözünüzün açılması için?
Takım tutmuyoruz farkında mısınız? Devlet söz konusu, insanların, vatandaşların hayatı.Doğan'a supercharger konusunda yazmıştım, yarın benim veya sizin burada olacağınızın garantisi var mı?
Yarın bir yakınınızı bir patlamada kaybetmeyeceğinizin garantisini verebilir misiniz bana?
Ülkenin ortasında patlayan bombaların, bunları öğrenemeyecek kadar içi oyulmuş istihbaratın, hesabını kim vermeli?
Bi cokoprensle kavga etmemistik amg.
Rakibin forma sarı lacivert olmasi manidar :) şaka bir yana;
Bu tersten dinleme mevzusu nedir kelimeler ters okuNSA bile bu ortaya çıkmıyor ama herkes buna inanmış biri aydınlatır mi
Kambooooooozzzzz
Oku biraz üsttekileri tatlı adam kambooooooozzzz
yukarda ki link beyler yanlış anlaşılmasın ben yazmadım https://forum.donanimhaber.com/image.../smiley/s3.gif
Hangi durumu kabul etmiş? Kabul eden adam hesap soracağız der mi ?
Ayrıca sözcü teröristtir size göre neden şimdi inandırıcı geldi kamboz ?
Akit devlet yanlısı değil,Devlette akp değil.
Aslında iyi anlıyorsun ama işine gelmiyor. Konuşamazsın ya da cevap veremezsin bilginiz ve kelime dağarcığınız yetmez .
"Bilginiz ve kelime dağarcığınız yetmez"
Ne zamandan beri aşağılama sıfatına yakıştı ? Helal olsun .
Firma reklamı çektiğini kabul ediyor , reklam temizdir diyor ama bu reklamı başka yöne çekenlerden farklı yöne çekenlerden hesap soracağız diyor.
Bu tek reklam değil zaten radyolarda 2 haftadır donuyordu 1 nisan temali reklamı. Çok da güzel keyifli reklamlardi bence.
Belirtildiği şekilde bir anlam yüklemek çok değişik.
Murat Ülker in hesap sormak istemesi normal, durduk yere başı ağrıyacak.
Pazarlama departmanında kafalar kopar kesin :)
Bizi yönetenler bizim hakir gördüklerimiz değil.. Kendinden olanlar harici herkesi hakir görenler... Bir Allahın günü birleştirici olmayı tercih etmedi iktidar.. Kendinden olmayanı her fırsatta başka bir isimle yaftaladı.. Çapulcu , hain , terörist , bizi çekemeyenler , dış mihraklar , faiz lobisi , vaiz lobisi , ergenekoncu , balyozcu , alkolik ( bize oy veriyorsa alkol kullansada alkolik değildir bile dedi ) , fetöcü... İlk an aklıma gelenler.. Şimdi kalkmış diyorsunki aşşağılıyorsunuz , dev aynasında görüyorsunuz... Ayrıştıran muhalefet olmadı hiçbir zaman bunu farketmek çok zor olmasa gerek..
Biri bir şey diyor cevap ver(e)miyorsunuz.Hem bana yazmadınız hem üstteki iletiye dalga geçer gibi de şunu koymuşsunuz buraya.
Anlamıyorum Amerika mı olduk biz, herkes v6-v8 motorlu araçlara binip dilediği yerde diledği gibi geziyor da benim mi haberim yok?
Benzin kaç lira olmuş şimdi var da ne oluyor kafana göre deponu doldurup gezebiliyor musun?
E sınıfı benzinli bazı arabaların deposu 300 liraya doluyor insaf ya.Doğalgaz faturası kol gibi geliyor, havalar ısındı evim 1+1 ona rağmen gelen fatura en az 140-150 lira.
Etin kilosu kaç lira, hayatında t-bone yemeyen hatta adını bile bilmeyen büyük bir grup var ne yemesi.Yokluk-varlık konuşacaksak burnumuz boktan çıkmaz.Daha geçen -9-10 dereceleri görürken doğalgazı elektriği kesmedi mi bunlar?
Dişlerim takırdadı karda kışta evin içinde.Hala suları kesmiyorlar mı?
Ne konuşuyorsunuz siz anlamıyorum.Tüm dünyayla birlikte biz de ister istemez arpa boyu kadar ilerlemişiz bunun nesiyle övünebiliyorsunuz siz?
Aynı yaştayız çocukken hiç eve su taşımadım İzmirde... Neyse 1978 i konuşarak ne elde etmeyi düşünüyorsun? o zaman öyleydi bu zaman bolluk içerisindeyiz falandanmı girceksin mevzuya.. Bu 10. yıl marşını kastederek ' memleketi demir ağlarla örmüşler nereye ördünüz Biz örüyoruz Biz.' mantalitesinin ta kendisidir.. Ülkenin geldiği durumu 1978 le kıyaslamak nasıl bi mantıktır? He yine konuşmak istiyorsan konuşalım.. Ama söz ver sende bana neden dünyanın en pahalı benzinini kullandığımızı , Sigara , alkol ürünlerinde , Otomotiv sektöründe vatandaş olarak kendimize bir ürün alırken bir tanede devlete neden vergi verdiğimizi , dünyanın en fazla vergisini toplayan devletin bu vergilerle ne yaptığını , Özelleştirme adı altında zarar etmeyen devlet işletmelerinin nasıl yok pahasına peşkeş çekildiğini , artık özelleştirme ve satış la gelecek para kalmayınca yüksek vergilerin dahada nasıl yükseltildiğini anlatacaksın dilin döndüğünce?
Birde rica edicem ülke yöneten insanların çocuk gibi senelerdir herkes tarafından nasıl kandırıldığını!! da anlatırsan.. Merak ediyorum....