Bunu bilmiyordum sigortacım da bu konuda bilgilendirmedi. Teşekkür ederim.
Printable View
2004 V10 Touareg 600e kestirdim şimdi. 1000civarında idi geçen sene
1 hafta önce en düşük 912 tl fiyat aldığım poliçeyi bugün 338 tlden kestirdim...
geçen sene 753 tl ye yaptırdığım motosiklet sigortası bu sene 190 tl çıktı bir düşme söz konusu bence...
Ciddi düşüşler olmuş.. Gözümüz aydın
Geçen sene 567 lira olan sigorta bu sene 440 çıktı.308 1.6 hdi.
Forumda sigortaci varmi?
çok var :)
Bugün 2014 leon fr sigortası kestirdik yeni satış ilk araç 753 TL
Ocak ayında Vtec in sigortasını 352 TL ye yaptırmıştım
Sigortacı var ise bende sordurtmak istiyorum pm atarsa çok sevinirim
@phoenixs pm attım :)
Geçen sene 500'e 41 plaka Hyundai i10.
Geçen hafta 470'e 34 plaka VW Scirocco.
Sigortaci abilerim kardeslerim bende bi konuyu danisicam. Uzerime hic bisey olmadi su zamana kadar. Ciddi dususler var ise babamdan vekalet almadan motosikleti kendi ustume yapicam. Motor 150cc 2015 model tahmini bi fiyat verme sansiniz var midir ?
Benim ilk motorumu üstüme alırken çıkan para 1090dı.
Daha önce üstüme 3 aracım olmuştu, hiç biri senesini doldurmamıştı. Ama sistemde hiç kazam yoktu. Güncel otomun sigortası 1700 tl motora 1090 cıktı. Bu sigorta güncellemeleri gelmeden sanırım sana 3 haneli çıkar.
Tam 1 sene once 250cc motorsiklete en ucuz 906 tl odemıstım şu tam 234 tl çıktı bakalım bu fiyatlar devam edecek mi
scooter a 1500 cıkıyordu sımdı 350 cıktı fakat merkez onaylamıyor reddeıyor
450 tl ye bir şirket kesti
bu hafta sıfır motor aldım 340 tl odedım
Şirket üzerine aldığım araçlar fix 1224 cıkıyorken 750 tl düştü ne güzel :)
2016 Mayıs ayında 2400tl'den yaptırdığım trafik sigortası 770tl civarına inmiş. 2 ay önce 1600tl civarı teklif çıkıyordu.
2016 mayısta 1600 liraya yaptırdığım sigortayı bugun 650 liraya kestirdim ciddi düşmüş
2011 Astra j Kayseri plaka yaş 28 444,5tl'ye yaptırdım...
Zamanında kestiren kerizler olarak bizleri yüksekten ödediğimiz poliçelerle baş başa bırakıp, plakasız, çekme belgeli kör kurşun gibi trafikte gezenleri ödüllendirdiler. Ne kadar hakkım varsa haram olsun. 2 aracım için toplamda neredeyse 1.5k civarı fazladan ödemem var.
2016 nisanda 630tl çıkan babamın üstündeki araç bu sene 456tl çıktı
fiyatlar düştü bu seferde taksiti kaldırıp peşine çevirdiler,kimi şirket poliçeyi kesmemek için bölge onayına düşürüyor, kimisi resim istiyor, kimisi yan çizip sistem çalışması var diyor :) fiyatlar aynı ama 1 poliçe için akşama kadar 15-20 şirketten hangisi onay verecek diye bakıp duruyoruz gene :allaalla:
geçen yıl 700 çıktı bu yıl 650 ? sonra bi sigorta şirketi yanlış teklif verdi bende siz öyle söylediniz diye onlara yıktım :D telefonda 450 dedi iş yerine gidince 650 dediler 450 den yaptırdım :)
2016 golf yaş 28 ikametgah ve plaka istanbul kasko 1114 Generali full kasko sigorta doğa 470 tl içinde ev için yangın hırsızlık vs.sigortasida dahil bugün yaptırdım
Dolandırıcıları sahtekarları ödüllendirmekten başka bişey yaptıkları yok biz tıkır tıkır bağkur yatırıyoz mahalledeki ne kadar düzenbaz sahtekar ödemeyenleriin hepsinin borçlarını sildiler geçen sene . Haram zıkkım olsun eziyet çeke çeke cıksın buna sebeb olanlardan
Geçen sene mayısta 2010 liraya kestirdiğim sigorta bu sene 610 lira çıktı,kendi üstüme araç ilk senem...Düşmüş gerçekten
Yaw düşme diye bişey yok bir yıl cepler doldu şimdi eski fiyata geri çektiler.
Eşekleri kaybedip tekrar bulduk seviniyoruz işte