tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı
İlk paragrafı okudum içim cız etti. Bir kız evladım var (evlat ayrımı olmaz erkek kız ama konuyla ilintili olduğu için yazdım) o an orada kendimi hayal ettim, aman allahım çok fena elim ayağım titredi resmen. Büyük olgunlukla karşılamışsınız bence ilk anda.
Yazı dilinden ve olayın oluş biçiminden anladığım zaten uyumlu ve yapıcı bir tavrınız var. Buna rağmen olayın tarafı olan kişinin şuursuz davranışı oldukça can sıkıcı.
Önümdeki araç bir kadına çarptı, ilk yardım yaptım içim rahat etmedi hastaneye gidip ziyaret ettim, olay ile hiçbir bağım yokken.
Allah korusun böyle bir şey yaşasam o hastaneden ayrılmam elimden gelen yardımı da teklif eder ve yaparım.
Son olarak ise "BEN UĞRAŞAMAM O İŞLERLE, BAŞKASI VURDU KAÇTI DERSİNİZ " bu cümleyi gerçekten kurduysa elimden gelen ne varsa yaparım.
Maddi olarak kalkıp 60 yaşında bir insana hele ki bayan şiddet uygulamak zaten çözüm olmaz. (Şiddete karşı olsam da erkek olsa kafasını gözünü kırardım orası ayrı)
Siz günlerce ne çektiyseniz şimdi o da maddi manevi uğraşsın. Elinden geleni ardına koyma. Destek olacağım bir şey varsa da elimden geleni yaparım.
Uğraşamazmış ..... (ban yemek istemiyorum) ulan insan köpeğe çarpıyor alıp hastaneye götürüyor, allah cezanı versin ya, elim ayağım boşandı sinirden.
Geçmiş olsun. Zalime merhamet mazluma ihanettir unutma abicim.