Hangi o.ç aklına gelmiş lan bu fikir :D
Printable View
Hangi o.ç aklına gelmiş lan bu fikir :D
E köprü yaptı?
Yıllardır bu algı operasyonu nu bilerek yapıyorlar önce yem atılır baktı tepki fazla değil benim huloogglarim bana yeter deyip uygulamayi bize pardon hayata gwciriyorlar.
Çift taraflı pompa olucak yani
Köprü bu sefer halk kapatacak sanırım
Öyle birşey yaparlarsa istanbul sessiz kalmaz
Yeter lan der :)
Hafta sonu sabahları yürüyerek fırına gidiyorum; evden çıkarken yanıma ogs, hgs alayımda fırına giderken ve eve dönerken etraftaki kameralara zımbırtıları okuturum.
Bu gidişle sokak giriş-çıkışlarına da gişe koyacaklar. Bıııt oh çok şükür okudu da fazla çekmedi.
Biraz kaba olacak ama nah der. Daha doğrusu derler ama içlerinden derler ki duyulmasın. Bugüne kadar neye doğru düzgün sesini çıkardı ki, yeter diyecekmiş. Olur, görürsem bende içimden yeter derim :D :D
Bence asıl, ekmek fırınlarına gişe koysunlar, günde 3'er 5'er ekmek tüketince beyin hamura dönüyor sanırım. Az tüketirlerse belki bir takım şeylerinde farkına varırlar ve ses çıkarırlar, diğer türlü zor.
Hakan bey Ege Bölgesi girişine gişe koymayı düşünüyoruz İstanbullular girmesin diye ne diyorsunuz? Bakiyeniz var mı? Gerçi seni bağrıma basarım ben gel :D
Bence artık Beach clublarda hem içeri girerken hemde dışarı çıkarken ücret alsınlar.
büyük ihtimalle avrasya dönüş kısmı hareketsiz onu düzenleyecekler. bende misal karsıya gecerken bazen avrasyayı kullanıyorum ama donuste daha hiç kullanmadım.
cidden kufurun adı gunah ne diyelim ki bi kulagımızın arkası kaldı onu da öpselerde rahatlasak...
Maşallah, devletimiz halkımıza double penetration yapıyor, yine kalbimizi çaldı şapşikler. <3
almanlar boşuna kıskanmıyormuş ..
Avrasya tunelinin dönüşünü beleş yapsinlar.
Böylece anadoludan geçiş rahatlar he para lazım dimi pardon . Hizmet önemli degil
Bu gidişle İstanbul'dan taşınırız :)