Benim şahit olduğum olay: Eleman evinden polis eşliği ile alınıyor, iş yerine getiriliyor, orada kullandığı bilgisayar da alınıp doğru işlem yapılmak üzere karakola götürülüyor. Sizin arkadaş şanslı imiş :)
Printable View
Benim şahit olduğum olay: Eleman evinden polis eşliği ile alınıyor, iş yerine getiriliyor, orada kullandığı bilgisayar da alınıp doğru işlem yapılmak üzere karakola götürülüyor. Sizin arkadaş şanslı imiş :)
hikaye hikaye sana borcu varsa ayak yapıyor işte öyle 1 günde denetimli serbestlik falan vermezler o suçtan alınanlar en az 2 3 hafta misafir ederler adamı
yok borcu falan yok . is bilgisayarina kadar el koymuslar is telefonunada. cocuk cok saf birsey vur ensesine al ekmegini gibi biri. ama kimseyi bilemeyiz
başkasına borcu vardır sana kitlicektir sizin arkadaş dümenlerde
Torbacının numarasını verir misin?Böyle kafa yaşamadım yıllardır..
Sadık bu çocuk sana intercooler takacak benden söylemesi :D
bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim.sende fetöcü olabilirsin.dikkat et..
sabah alınıp akşam bırakılan hiç duymadım. ilk 2-3 gün avukatlar bile ulaşamıyor bildiğim kadarıyla...
tokat spor
ya mahallede kavgaya karışıyoruz da 1 gün nezaret kitliyorlar ne fetosu ne örgütü :D Sadık yeni ekmek arası bonzai triplerinde
aha fetöden içeri alınan adamın ilk aradığı adamıda alırlar kesin içeri... Gitti Sadık
bir daha aradığından para bahsi geçebilir konuşmanızda..:D
Bidahaki aradığında, banka hesabındaki parayı çekip, çöp konteynırına bırakmanı isteyecek, haberin olsun. :D
Sazan.Avi
........