Kanka iyimiş o şifre çözücü zımbırtı.
Ama apartmanın çanaklarını nasıl kullanıyorsun bi anlatsana yaw.
Printable View
Kanka iyimiş o şifre çözücü zımbırtı.
Ama apartmanın çanaklarını nasıl kullanıyorsun bi anlatsana yaw.
Aparmanda merkezi sisteme bağlı çanaklar var sinyali onlardan alıyorum.Cihazda Wireless modemimin yanında duruyo tabi tv de yanında.Cihaz sürekli nete bağlı içerisinde şifre programlarımız var Linux işletim sistemi tabanında çalışıyo cihaz.İstediğiniz kanalın şifreyi kırıyo.
Çanak anteniniz ne kadar çok olursa o kadar çok kanal ;) Turksat Utelsat Hotbird Astra vs.. istediğiniz sistemdeki şifreyi kırıyor.Yeterki uydunuz ve internetiniz olsn
Bizim bir arkadaşta böyle bir cihazdan bahsetmişti. Netten kendini güncelliyormuş falan.
Bizim apartmanda öyle uydular yok. Bana digitürk'ün tüm kanallarını kırsa yeter. Bunun için neler yapmalıyım peki?
Bi çanak alıcaksın o zmn çevireceksin Utelsata yanında bi modem bide aleti aldınmı tamamdır :)
Güncellemeyi kendide yapabiliyo ama genelde olmuyo biz kendmiz elle yapyıoruz kanka
Peki bu cihazın maliyeti ne kadar?
Bir de cihaz-receiver-tv bağlantısı nasıl oluyor?
Bu hafta gireyim şu işe yaw.
Cihazın maliyeti totalde 420 lirayı buldu bana tabi 1sene oldu ben alalı cihaz 300 + 120 ytl 6 aylık aboneliği var.
Digitürk te tüm paketleri izlemek isterseniz 80 ytl civarı bişey veriyosunuz 2ayda 160 ytl yapar
Buna 6aylık 120 ytl gibi bi rakkam ödüyosunuz istediğiniz herşeyi seyrediyosunuz.
Cihazla Tv nin bağlantısı aynı digitürk bağlatısındaki gibi sadece ek olarak bi ethernet kablosuyla cihazı bide modeme bağlamanız gerekiyor.Başka hiç bişey yok.
Yardım istersen ulaş bana tunacan ;)
dreambox cihazlarla bu is yapiliyor ama kisfmet :D
dreambox yada skybox ikiside iş görür
benim tavsiyem dreambox alman malı çünkü
skybox çin malı piyasada çok satıyo ama biraz daha para verip dreambox almak mantıklı
digiturk kullanıyoruz maç sezonunda lig paketi alıyoruz onun dısında en boş paket kullanıyoruz.cok boş belgesel kanalları olsa yeticek ama.