Ben hep 50 liralýk ...
Printable View
Ben hep 50 liralýk ...
vergilerde en ayar olduðum ötv. geçiciydi kalýcý oldu. +kdv ve kdv li halininde ayrýca ötv si... yani kdv nin de ötv si alýnýyor...
Doða sporlarýnda kullanýlan botlar için su geçirmez vergisi gelmiþti yakýn zamanda, onu eklememiþ listeye galiba :) Ayný vergi türü þemsiyeler için de kullanýlabilir bence beis yok :) Devlet büyük baþlarýn vergilerini sýfýrlamakla uðraþtýðý için, anýnda reaksiyon alacaðý kalemlerde çakýyor vergisini en yükseðinden. Cengizin vergisini sýfýrlar, milletin üç kuruþula alacaðý her þeye vergiyi koyar. Danýþýklý dönüþüklü iþler. Saf halkýmýz da vergileri avrupa devletleri koymuþcasýna hala ayný hükümeti destekler.
Þöyle bir maumma var, satýþý yaptýðýmýz eldivenlere %25 ek gümrük vergisi geldi. Normalde yerli üretici korumak için bu tarz vergiler konuyor ama yerli üretici yok.
Bunu yakýn zamanda vestele yaptý, devlet vestele kdv desteði vereceðine, yada vergi indirimine gideceðine ithal ürünlere vergi bindirimi yaptý. Þaþýrdýkmý? hayýr
bir önceki sayfada paylaþýlan vergiler ne yahu öyle oku oku bitmedi. 10tl'lik sigaradanýn 8tl'sinin vergi olduðunu þahsen yeni öðrendim sigara kullansam kahrýmdan ölürüm bu nasýl bi soygun arkadaþ
@Yigit-Y Baþkaným bu sýralar tehlike konular açýyorsunuz:) Fötecü damgasý gelebilir dikkat.
Eyy Amerika sen ne vergisin ya
Her þey danýþýklý dönüþüklü , keþke yerli üretici olsa da ayný kalitede, onu korusa bu vergiler. Pýrlanta sýfýr vergi ile ithal ediliyor bu ülkede. Sebep nedir, hükümet ailesinin bu iþlere ortak olmasý :) Her þeyi kendilerinin pay çýkarabileceði þekilde dizayn edip sunuyorlar iþin gerçeði bu :)
Þundan dolayý da olabilir:
Self-coup - Wikipedia
Sondan üçüncüye dikkat.
Yazýk ya þu vergileri gördükçe moralim bozuluyor ,ben artýk rakýyý kendim yapýyorum.
Ýsim kötüsü öyle bir algi yürütüyorlar ki, bunu elestirenler vatan haini gibi algýlanýyor. Sosyal platformlarda bir elestirmeye kalk, "o zaman cik sen daha iyisini yap, nankorsunuz, o kuyruklar varya o kuyruklar... :D" vs tarzinda bir cok yorumla karþýlaþabilirsiniz. Ben uzun zaman önce insanlara bir seyleri ispatlamayi biraktim... Olan sizin sinirlerinize oluyor.
Hayvancilik bitti
Yem ithAL
Saman ithAL
Hayvan ithAL(CANLI)
ithALat,ihracAT karýþtýranlara not olsun.
Ya bu arada, baþka konu göremedim buraya yazayým dedim. Birþey ararken karþýma reklam banner'ý gibi bu çýktý.
Vergileri sil, borçlarý sil. Ne güzel memleket ya, sen hiç ödemeyenin üstüne düþme aman sakýn düþme. Biz onlarýn yerine vergide öderiz, kaçak elektrik bedelide öderiz, öderizde öderiz.
http://cdn6.admatic.com.tr/img/admat...3bf4c737d2.jpg
duble yol, sigorta kuyruk, kýlýçtar ssk, kemal derviþ, yazar kasa, din iman kuran, anlý secde, nankoruz.biz heil baþkan.