Ben genellikle piyasa altında fiyat çekenlere... Son fiyatımdır teşekkürler diyorum kapatıyorum. Millet de haklı çünkü 50 binliralık arabaya 70 yazıyor 50 teklif edince ölücü oluyorsun
Printable View
Ben genellikle piyasa altında fiyat çekenlere... Son fiyatımdır teşekkürler diyorum kapatıyorum. Millet de haklı çünkü 50 binliralık arabaya 70 yazıyor 50 teklif edince ölücü oluyorsun
fazlasını hakeden insanlar varda site izin vermiyo yazmaya
bari özel mesaj göndermeme izin ver
Aynen bu şekilde al sat yapan bir tanıdıgım oldu. Bu şekilde yapmasının sebebini " alıcı olur da vazgeçerse tekrar ilan açıp para bayılmamak adına yaptığını, ayrıca araç kısa sürede satılırsa ilanın açık kalabileceği günlerin yanmaması adına ilanı komple değiştirip güncelleyip, diğer aracı ilana veriyorum" olarak açıklamıştı.
Apple Iphone 7 32 Gb - Apple Turkiye Garantili - n11.com
75 tufa bonus geliyor, donanımhaberden 100 liralık ücretsiz kupon da çözdük mü işlem tamam :)
Mesajı yazdığımda vardı elimde kupon, süresi bitti pazar günü.
Kontratlı alıp satanları saymıyorum, onlar 3bine de okutur nakde dönmek içün.
Hepimiz ilan verip saçma sapan teklifler ile karşılaşıyoruz. Bunları sinir sahibi olmak yerine eğlenceye çevirmek çok kolay :)
X kişi teklif verir gel dersin adamı yorarsin gitmezsin
X kişi teklif verir kabul edersin adamın geçirdiği şok ciddimisjn abi vs sonra sie dersin vs
Bülent abi bazıları arkadaşın dediği gibi, bir kısım galerici dostlarımda, kapora gelse bile ilanı kaldırmıyor, çünkü araba ilandan kalkıp bir kaç gün sonra geri ilana girince, altında başka şeyler aranıyor, bu sebeple bazıları "kaporası alındı" şeklinde not düşüyor ki, başkaları boş yere aramasın diye, ama bizim millet "tüh kaçırdık kız gibi arabayı" kafasında olduğu için, o yazıya rağmen arıyorlar, bazı çakallarda bu durumdan haberdar, o yüzden bu yöntemi kullanmaya başladı, arabaya kapora yatıran olmasa bile böyle not düşüyorlar, millet hücum etsinde hemen satıyım diye, hangisi eğri ve hangisi doğru nasıl ayıracağımızı bende bilmiyorum :)