-
Bir şey demeyeyim diyorum ama duramıyorum zaten sus sus iyice pıstırdılar milleti...
Adamların halkın refahı için milletin faydasına oturup da yaptığı tek bi çalışma olmaz mı arkadaş? Nasıl refahı arttırırız nasıl bu insanların cebine daha fazla para sokarız yerine her gelen her mevki sahibi olan nasıl yolarız derdinde... Mis gibi ogs varken ihale alınca zorunlu hgs çıkaran sonra da olmayınca hem ogs hem hgs birlikte olsun baricilerin kafası bunlar... Bunlar hep milliyetçiliği ayaklar altına alan kafanın yan ürünleri... Başka kim milletine karşı bu kadar düşüncesiz olabilir? 25 yaşımdayım daha kendi şehrimde 1 kez bile metro kullanmadım o kadar saçma sapan yerlerden geçiyor ki... Ankara da keza... Köprü desen ne kadardı geçiş ücreti 90 lira mı? Bir şey demiyorum artık... Nerden ne yolarız diye bu kadar düşüneceklerine nasıl bu düzeni düzeltiriz eğitimde kaliteyi nasıl arttırırız nasıl gsmh'ı arttırırız derdine düşselerdi dün abd'de virgül değil nokta koyarlardı!..
-
Motoru sattığıma pişman oldum iyice tiksindim araba işinden
-
Hız ile alakalı ne zaman bir sınır, bir ceza gelse bu forumda millet nasıl mikilir diye yorum yapılıyor. Basmazsan mikilmezsin, ceza ödemezsin. Bu kadar basit. Oldukça yararlı olmuş bence.
-
mantıklı bir sistem dip gaz gidenler istanbul ankara arası otobanda bir kazaya karışmıştı hepsi 2010 model üstü ve en düşük c segmenti markalı araçlardı bir çoğu takla atıp karşı tarafa geçmişti
ama kötü bir yanı var 120 ile gidilecekse otobanı niye kullansınlarki otobanın amacı daha hızlı gitmek
-
Tamamen devlete kazanç sağlamak için yapılan bir iş bana göre.
Şehir içinde yarış yapan hafriyat kamyonları bu kararı verenlerin gözüne girsin.