allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin
Printable View
allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin
Allah rahmet eylesin
Maalesef Metin kardeşim kendi isteği ile Aramızdan Ayrılmayı tercih etti...
Allah taksiratını affeylesin...
Hep iyi niyetli hep saf iyi niyetli temiz kalpliydi...
Başımız Saolsun....
Savcı Otopsi için Adli Tıbba sevk etti naaşı; adli tıptan sonra belli olacak defin tarihi; buradan paylaşırım zamanını...
Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın
Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun, geride kalanlarına sabırlar ihsan eylesin.
Kendisini şahsen tanımıyordum fakat çok üzüldüm, Allah ailesi ve sevenlerine sabır versin.
Allah taksiratını affetsin
Allah rahmet eylesin. Üzüldüm çok.
Allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin...
Mekanı Cennet, ruhu şâd olsun. Başınız sağolsun.
bu dunyanin adami olmayan, para pulla asla isi olmayan, ter temiz bir adamdi. Cok abiligini gordum. Cok zor zamanlar gecirdi, dik durdu, ite kopege boyun eymedi. Surekli yaninda oldum, iyi gun kotu gun ama son dunmus. cok aci cok. cenaze ile ilgili bilgilendirmeleri firsat buldukca buradan yazariz.
İntihar anladığım kadarıyla,Allah rahmet eylesin . İntihar ederek hayatını sonlandıran çok olmaya başladı ülkemizde. Daha geçen günlerde Beşiktaş tribünlerinden bir tanıdığım evli çocuğu olan birisi intihar ederek hayatını sonlandırdı. Kimse mutlu ve huzurlu değil.
İnşallah gittikleri yerlerde huzura ve mutluluğa kavuşurlar. Dualarım onlarla.
Allah rahmet eylesin. :(
Allah rahmet eylesin sevenlerine yakınlarına sabır eylesin. Çok zor bir durum tanışma fırsatımız olmadı ama hakkında yazılanları okudukça ne kadar iyi biri olduğunu tahmin ediyorum çok üzüldüm gerçekten...
Allah taksiratını affetsin.
Allah rahmet eylesin.
arkadas kımdır? buraya bırısı acıklasa. gorsek , bır dua ederız. cenaze bılgılerını de paylassın duyan, gıdıp son gorevımızı de yapalım. her ne kadar bırbırımızı tanımasak da sonucta ortak duyguları dusuncelerı olan ınsanlarız. bırbırımızı ve aılelerımızı bu kotu gunlerde yalnız bırakmayalım.
Allah rahmet eylesin. Oran sitesi tarafında olduysa eğer olay, kızarkadaşı benim baldızın arkadaşıymış. Dün gece direk oraya gitti haber gelince. Değilse de ikisinin de mekanı cennet olsun. Hayat çok zor.
Allah rahmet etsin , geride kalanlarına sabır versin insallah.
Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin mekanı cennet olur inşallah .
mekani ucmag olsun.
o olay aynen da ikisininde derken ?
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.. :(
Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin , ailesine sevenlerine sabırlar versin.
Allah rahmet eylesin..
Bizim arkadaşında patronuymuş kendisi şimdi öğrendim fb paylaşımlarından
Allah rahmet eylesin, aramızdan ayrılışı üzücü oldu. aynı masada çok oturduk, beraber çok iş yaptık, çok şey paylaştık, güldük eğlendik. son zamanlarda her görüştüğümüzde mangal yakalım oturalım diyordun bir nasip olmadı..
ikindi namazında Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedilecektir.
Allah rahmet eylesin. ailesine sabır versin.
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin
Bu camia da sevdiğim nadir insanlardandı beraber yedik içtik çalıştık abi kardeş kanka olduk ekmeğini yedik mekanın cennet olsun abi Allah rahmet eylesin başımız sağ olsun
Mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin