bitcoinin pek bi artışı kalmadı 10 gün önce girdim pek bi artışı olmadı.
Printable View
bitcoinin pek bi artışı kalmadı 10 gün önce girdim pek bi artışı olmadı.
Merhaba bu coin olaylarına henüz yeni girişecek biriyim, kendim IT admin olarak iş yapıyorum ve elimde cpu gücünü kullanabileceğim birçok server var, aramızda cpu mining yapan varmı? araştırıyorum bi yandan ama halihazlırda yapan varsa görüşmek isterim.
selam, şu linkteki hesap coinlerin ne olduğu ile ilgili güzel paylaşımlar yapıyor bi göz atmanızı tavsiye ederim.
Growth48 (@48Growth) on Twitter
İota için sanalcüzdan var mı yoksa binance da mı saklıyorsunuz ? App store da bulamadım hiç , resmi olarak yok sanırım. Bu arada Yoyow coinde son günlerin aşırı artanlarından . Dün gece aniden 0.32 den 0.80lere çıkıp tekrar 0.40 lara indi bitfinexte
Dün gece enteresan bi geceydi. 2 saat bitfinex başında oturdum. iota ve yoyowdan yüzde 35 civarı kar elde ettim. Bugün bitcoin 13 ü görür gibime geliyor.
Ben 34 civarından 3 adet girmiştim, şu an rekorunu kırdı.
Sansasyonel bi birim olduğu için öngörüleri pek dikkate almıyorum açıkçası.
Tek emin olduğum nokta önüne geçilemeyecek olması, sınırlı sayıda üretileceği için birgün hayal edilemeyeccek rakamlara gelecek buna eminim..
Şu an 40k civarına al emri verdim düşerse 5 adet daha alıcam.
bende almayı düşünüyorum bitcoinden arkadaşlar şu konunun başındaki sitemidir tek ve güvenilir adres? bu baya dalgalı bir şekilde düşüp artıyor düşüşü beklemek gerek sanırım almak için ?
Bittrex e ne oldu? Cüzdan kilit işlem yapamıyorum. Bu işteki en büyük risk bu siteler gerçekten.
dün gözü karartıp girdim bitcoine maşallah nazar değmesin 24 saatlik değişim umut verici %22 artış var son 24 saatte.
iota hakkında ne düşünüyosunuz?
bitrex de sıkıntı yok ben çekim yaptım
Bu aralar bu coin araştırmaya başladım.
İota bence düşüşteyken alınmalı. 2-3 ay tutunup 10 liraya çıksa 5 liradan alsanız 2 katına çıkar paranız ki bugün bir ara baktım 3 küsürlere düşmüştü.
Tabi uzun vadede ve yüksek meblalar istiyorsanız ve düşünceniz istediğiniz nedir bilemiyorum.
ooops!
hacklanmis ve 60 milyon $ calinmis. bu bilinen ve kabul edilen. aciklanmayanlar?
Article topped up with #NiceHash confirming hack and other clarifications
Cryptocurrency site NiceHash confirms hack – Wikitribune
iota çok dalgalı iyi takip etmek gerekiyor bence