User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
82 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Kapora dolandiricisi

BoOoM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 200 tl kapora gönderdim ordudan bi 320d vardı güya şase numaralini vs herşeyini atti ama fotoğrafları keserek atmış adını verdi ama mert dedi aldığımız uçak bileti de cabası boşa gitti kansız bunlar kansız..

Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maalesef bunlara karşı kimse bi şey yapamıyor. ben de fotoğraf makinesi için kapora göndermiştim, sonrasında savcılığa şikayette bulundum. elimde ne bilgi varsa verdim; hesap no, tc kimlik no, tel no, isim vs vs. hiç bir şey çıkmadı. kanun, hukuk, polis vs hiç bir boka yaramayınca millet meslek ediniyor dolandırıcılığı. zaten hepsi şerefsiz , haysiyetsiz, 100 tl için anasını, bacısını, kızını satacak cibiliyetsiz yaratıklar. çaresiz Allah'ından bulsun diyip sineye çekiyorsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoOoM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende 200 tl kapora gönderdim ordudan bi 320d vardı güya şase numaralini vs herşeyini atti ama fotoğrafları keserek atmış adını verdi ama mert dedi aldığımız uçak bileti de cabası boşa gitti kansız bunlar kansız..
    muhtemelen aynı adam arkadaşım diyince bana eywah naptın dedim iş işten geçti ama uçak biletinden kurtuldu. adam daha fazla para isteyince aman dedim.

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kapora neden gönderiyor insanlar anlamıyorum ki.

Arabaya gider bakarsın, düzgündür hoşuna gider. Adamla anlaşırsın. Kredi çekmen gerekiyordur, parayı ayarlaman gerekiyordur bir süre müsaade istersin onun karşılığında bir miktar kapora verirsin, ihtiyaç giderince arabayı alırsın.

Uzaktan mal alacaksındır. Adam malı tıra sarar yola çıkmadan önce bir miktar gönderirsin ki cayma yada aksilik durumunda adam en azından masrafından düşer.

Yapılan kaporanın doğasına aykırı.

Herkes bi şekilde yolunu bulmuş. Kolluk kuvvetlerinin, yargının bir şey yaptığı yok. Bu şekilde namussuz insanları kamçılıyor tabi buda. Kapora tokatçıları türüyor, call center açıp banka hesaplarını boşaltıyorlar, isminiz teröre karıştı az bi para ateşleyin diyorlar. Noterde insanları dolandırıyorlar. Eve giren hırsız oranları tavan yapmış. Oto hırsızlığı zaten *****. Gezmek için araba çalan bir kesim var bu ülkede.

HalilMacit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoOoM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E90 M Sportmuydu bu araç ? İş bankasına mı havale yaptınız ?

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam herkese takmış herhalde

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de aracımı satarken çok fazla insanla muhatap oldum. 2 haftada aracı 5 kişiye sattım. Sözde herkes alıyor arabayı. Hatta biri ile buluştuk arabaya baktı fiyatta pazarlığını yaptı anlaştık 1 hafta sonu gelip ustaya göstereceğim dedi. Kapora istedim beni dolandırıcılıkla suçlamaya başladı bu sefer, otoparkına getirip arabasını gösteren dolandırıcı mı olur dedim bir şey demedi sustu kaldı. Bizim insanımız biraz ayran gönüllü, aldım diyor niyetine giriyor. Sonra arkadaşı 'Lan o kadar para verilir mi ben sana o paraya şöylesini böylesini bulurum nasıl olsa para bağlamadın boşver onu.' diyor soğutuyor. Olan satıcıya oluyor. O yüzden kapora alışverişin adını koyulması açısından mantıklı, ama telefonda değil.

tayreep_john - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilan kaldırılmış heralde..
    SM PERFORMANCE

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çekmekeöyde benım honda için parca alcaktım parayı yolladım telefonlar kapandıulaşamadım ama yolladıgım hesap no bende duruyor bunun için napbabılırım akbankta çalışan varsa verıyım isim soy isim adresını telını bulalım
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim aracı almak isteyen bir arkadaş vardı. Adı konsun diye kapora istedim 100 TL verdi. Emanet para diye ayrı yere koydum.

Sonra çocuk aradı abi dedi ben vazgeçtim hasar kaydından ötürü. Tamam dedim iban gönder yollayayım paranı.

yok abi dedi, dedim olmaz öyle şey istemem hakkını, yok mok derken istemedi. Dedim senin adına hayır yaparım o zaman tamam dedi.

Vermeyin abi kapora falan, uzaktan da araç alırken önce eş dost baktırın. Çıkmış ş.sizler yoluna kime denk gelirse.

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rakam KELEPİRSE ve ılan verelı bır günü geçmısse boşuna aramayın bile... saatınde satılır gerçekse yoksa sahte ılandır zaten...

HalilMacit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mayıs 1 den mayıs 17 ye adam 22 bin tl dolandırmış milleti.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bende aracı sattım

Arkadaş 50 tl kapora verdi
    Dedim geri vereyim

Benim hikaye aktif

Satışı haftaya vericem

Vazgeçerse 50 tl tekrar ilan açma parasını karşılamıyor

Bende mağdur olabilirim her an
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayda 10 kisiyi dolandırsa 3 binlira para... Devlet hükümet saolsun adalet mekanizmasi o kadar mükemmel çalışıyor ki biz o parayi kazanmak icin canimizi disimize takarken adamlar oturdugun yerden milletin ekmegiyle oynuyor kimsenin de bir sey yaptigi yok. Herşeyden önce şu iban dan kisinin bilgisini vermeli banka emniyete bu kadar kolay bir seyle bile uğraşmıyorlarsa o dolandiricilar kadar buna izin verenler de suçlu... Yazik gunay ya iki hafta da 20 bin lira dolandirmis adam...
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben bu aracın adını AT SKİ koydum.jet ski hesabı,At ski mustang

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çekmekeöyde benım honda için parca alcaktım parayı yolladım telefonlar kapandıulaşamadım ama yolladıgım hesap no bende duruyor bunun için napbabılırım akbankta çalışan varsa verıyım isim soy isim adresını telını bulalım
    kişnin adı soyadı neydi ? biliyor musun

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende aracı sattım

Arkadaş 50 tl kapora verdi
    Dedim geri vereyim

Benim hikaye aktif

Satışı haftaya vericem

Vazgeçerse 50 tl tekrar ilan açma parasını karşılamıyor

Bende mağdur olabilirim her an
    50 liraya araba mı bağlanır abi ben şahsen alıcı aldım dediği an kapora istiyorum. defalarca arabam bağlandı kaldı aldım bizim sözümüz senettircilerden yüzünden.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz de geçen hafta hataydaki bir 99 accorda 100tl kapora gönderelim dedik. Satıcı galeri göndermeyin dedi. Niye dedik. Burda bu arabayı kim gelip alacak bana takastan geldi gelin bakın dedi.

Ticaret böyle olmalı.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kişnin adı soyadı neydi ? biliyor musun
    sahıbınden comda mustafa çakır ismi ama belkı yalandır parayı yolladıgım isim kezban yavuz isimli biri 10 gün oyaladılar beni yok suruyelı ıscımız yaralandı işyerınde ıvır zıvır hıkaye bı baktım telefonlar kapanmış bana parcanın resmını maılden attı otorem dıye bır yer varmı istanbulda maıl otorem3434gmail.com du
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

BAT9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Enişteme Kandillide ikamet eden hayatının yarısını Amerikada geçirmiş bir abiden Suzuki Swift aldık. Evine kadar gittik arabayı inceledik kendi bahçesinde bir şeylerle uğrasıyordu siz arabayı test edebilirsiniz diyip anahtarı verdi kendi işiyle uğraşmaya devam edeceğini belirtti, tabii önce baya bir şaşırdık ama ayıp olmasın diye ben satıcının yanında kaldım. Dönüşte babam ve eniştem arabayı çok beğendiği için günlerden de pazar olduğu için satıcı istemediği halde kapora vermek istedik, alışmısız tabii hep bir şeyler alırken kapora vermeye, satıcı abi tatlı dille biraz bu ülkedeki durumu eleştirmişti kapora bu toprakların getirdiği bir şey böyle bir şey olamaz sizden kaporayı alırım başkasına satarım ne önemi var ki şu paranın, önemli olan karşılıklı anlaşabilmek önemli olan sizin arabayı beğenip yarın bir gün sıkıntı yaşamamanız demişti. Ben hayatımda bu kadar kibar bu kadar anlayışlı bu kadar alıcının memnuniyetini düşünüp mağdur etmemeye çalışan birini görmemiştim. Ayrıca bizim çakal galericiler adamı rahatsız edip sen arabayı ver biz satalım sana istediğin parayı verelim diye rahatsız ettiği içinde baya dert yanmıştı. Bizim ülkede arabanın anahtarını birine versen gelmeyecek diye yerinde duramazsın gerçekten insanlara bakış açısı çok önemli.

Kısacası demem gerekirse eğitim ve kültür bir ülkenin satış şeklini bile değiştirebiliyor maalesef baya gerideyiz bu konularda.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler