Şimdi mesela golf hem afrikada hem ispanya da üretiliyor diye salliyim
Afrikadan gelene %10
İspanyadan gelene yok mu ?
Error verdirdiler
Printable View
Şimdi mesela golf hem afrikada hem ispanya da üretiliyor diye salliyim
Afrikadan gelene %10
İspanyadan gelene yok mu ?
Error verdirdiler
İkinci zenci?
Almanya ile bu aralar aramız fena bozuk akıllarınca diplomatik bir ceza kesiyorlar.. Ama ceza Alman'a mı bizim halka mı belli değil..
Vergi şartlarına bak afrikadan gelicek ve 1.5-1.6 motor hacmi olucak. Görüntüde BMW, Mercedes ve VW etkilenicekmiş gibi görünüyor çünkü afrikdaki bmw fabrikası f30 üretiyor vw fabrikası polo üretiyor merco fabrikası c 200 dizel üretiyor ama türkiyeye gelen f30 lar almanyadan geliyor pololarda öyle o yüzden vergiden etkilenmiyecek. Tek etkilenen mercedesin en çok satan modeli c200 d. Mercedes bu vergiden kurtulmak için ne yapar c200 leride Almanyadan gönderir. Ben komple teorilerini severim bence yandaşın biri almanyadan gelen mercedeslerde bir rant sağlıyor ve baştakilerde bir şekilde araçların almanyadan gelmesini sağlamak için böyle birşey koymuş olabilirler. Artık öyle bir hale geldimki alınan her kararın altında bişeyler arıyorum kafayı yedim valla :)
Bunun kaçışı başka ülkenin gümrüğünden araç çıkışı olmaz mı? Atr nin düzenlendiği yerden bahsetmişler.
Firmalar bununla uğraşır mı ayrı konu
Neden Güney Afrika?
Fetö destek verdiği için almanların incirlik konusu için yapmışlar
Sadece mercedes etkileniyor
Türkiye müdürü biz o işi çözer müşterimize yansıtmayız demiş
Konumun bmw ile alakası yok
mercedes türkiyenin fiyatlarında bi acayiplik vardı zaten, mesela benim gördüğüm vergi avantajı olan ve tercih edilecek dizel versiyonların vergisiz fiyatı benzinli modellerden yüksek (%5-10), ama vergi avantajı olmayanlarda dizel ve benzinli versiyonlar vergisiz fiyatı hemen hemen aynı hatta bazen dizeller daha ucuz. ha burdan vergi olayını savunduğum sanılmasın, böyle birşey yüzünden firmaya ceza vermeleri gerekir, alıcıya değil.
Tüm firmalar ve alıcılar 1 yıl sıfır araba alıp satmasın
Bi izleyelim ya şu hükümeti
almanya ya boykot vs. saçma geldi sonuçta güney afrika ithalatından bahsediliyor. Bize ordan bu tanıma uyan ne kadar araç giriyor ki ve almanya ya ders vermek isteyen vw ile uğraşır.
Arkadaşlar herkese merhaba,
Ben kazancımın 100%'ünü vergi olarak vermek istiyorum, ne yapmam gerekiyor?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Beyfendi talebiniz alınmıştır,en yakın zamanda genel müdürlüğümüzden size karşı dönüş yapılacaktır.
İlginiz için teşekkür eder,aydınlık Türkiyemiz'de 2023'ü beklemenizi temenni ederiz.
dırırırrırırırırırırıırırırır halkın adamı hakkın aşığı o milletlerin gerçek rüyası dırırrırırırırırrırırırı
Alman menşeli araç sahiplerine sesleniyorum;
Aracınızın logosunu siyah bantla kapatın, tepkinizi gösterin....
Şimdi ver mehteri......
Büyük güçlü türkiye için
Her sabah kahvaltıdan önce dombbbbbraaaa
Kahvaltıdan sonra mehter
2023 de nasılsa biz müşteci olucağız çok düşünmeyin
Zevk alın son 6 senemiz kaldı