Mesaj kutun dolu. Mesaj atamıyorum sana :)
Bir konuda bilgilerine ihtiyacım var. Bir kaç mesaj siler misin rica etsem?
Printable View
valizleri bilmemde policarbon işte damacanaların yapıldığı madde abs plastik ile kullanılır.. çin malı ucuz dandirik motorsiklet kasklarıda aynı maddeden yapılıyor.. dayanıklı olucağını düşünmüyorum..
polikarbon varsa ona bakın sert ve dayanıklıdır motorsiklet kasklarının bazılarıda bu maddeden yapılır.. poliproplende olabilir yumuşak plastikdir daha dayanıksızdır ama etlidir kalındır mukavemeti gene kuvvetlidir..
Valiziniz havaalanında bir zarar görürse havalanında tutanak tutturun. yeni valiz alırsanız fatura ettirebilirsiniz havalanına..
polikarbonat olucak ikinci kısım klavye otomatik çevirmiş..
Havalimanı'nda 80 TL'ye sardıkları streçi ambalaj malzemesi satan yerlerde bulabilirsiniz. Denildiği gibi normal streç ile alakası olmayacak kadar kalın. Bizde müşterilerin plazmalarını 2-3 kat sarar ve van araçta sırtüstü yatırıp taşırdık.
Topu en son 9 TL idi. Uzunluk sanırım 100 mt. Genişliği zaten havalimanlarından biliyorsunuz.
geçen sene bende ordan aldım
Sert Troley 10465 55 cm Lacivert/Kırmızı/Pembe Carrefoursa.com’da
bunun koyu kahvesş ile şampanya rengini aldım
geçen seneden şuana kadar 4 yurtdışı 3 yurt içi yurt içi araba ile yolculuk yaptım
mükemmel çıktı
şifrelemeside güzel fermuarları dikkatli kapatınca bir sıkıntıda yok
yurt dışı el bagajı daha rahat oluyor diye eşimle bana iki tane aldık
bagaj bekleme derdi bitti gitti :D
abs den üretilen yerli markalarımız var mesela TutQun ABS sanıldığı gibi çabuk kırılabilen bir hammadde değildir ayrıca mukavemeti polikarbona yakındır. son gelen gözetimden sonra ithallerin fiyatları çok yükseldi bence yerli markalara yönelmelisiniz Tutqunu tavsiye ederim kullanıyoruz çok memnunuz
Geçen sene aynı sorunları yaşayıp baya bir araştırıp IT LUGGAGE marka 3lü set almıştım.
En İyi Bagaj İncelemesi: 8 Valiz Olumune Test Edildi!
Samsonite Termo Young Upright 67/24 Koffer, 67cm, 69 L, Blau matt: Amazon.de: Koffer, Rucksacke & Taschen
amazonu bir kurcala samsonite ta ara ara çok güzel indirimler oluyor ramazan dolayısıyla kampanya kısmına RAMAZAN yazıncada odeme kısmında 10euro ek indirim yapıyor
http://i67.tinypic.com/2lc3a52.png
Proceed to checkout dediğimde bu ekrana geçiyor
http://i65.tinypic.com/v2w8rn.png
Karttan ne kadar çekilecek bu durumda? Çekilecek tutarda kargo ve gümrük dahil mi?
altugkocer devam et daha adres seçiceksin , sonrasında odeme ekranı gelicek buy now kısmında Gift Cards & Promotional Codes kısmına RAMAZAN yazmayı unutma
Büyük ihtimalle akşam eve geçince amazonu biraz daha kurcalayıp alırım. Sonraki aşamada code girilen kısım var gördüm. Amazon bana karışık geliyor biraz, üründe free shipping var sanırım. Amazon.com da gümrük vergileri ödediğin tutar içinde oluyor genelde. Bunda sanırım ayrıca gümrük ödeyeceğim gelince.
satıcı amazon olduğu surece kırmızı yererle işaretlediğim sağ alt koşede yazdığı şekil ustteki gibi vergi çıkar kapına kadar gelir RAMAZAN yazınca da 10euro indirim düşer ama türkce dil seçeneği ile gir bazen hata verdiğini okumuştum dh de
https://i.hizliresim.com/nW5YMN.jpg
hey maşallah fiyatlara bak .. bende hala asker pasajında kıbrısdan aldığım 2 set 3 lü bavul setini kullanıyım .. :D
motorsiklet fiyatları hey maşallah :)
kardeşim bu bavul valiz işinden anlamamda o kadar gezegen bir adam olsam fiberciye gider valiz döktürürüm daha ucuza gelir kalın 3 kat elyafdan :D :D
American Tourister ın kumaş olanlarından kullanıyorum. Çok memnunum ve tavsiye ederim.
Bende 7 senedir Çantaş marka valiz kullanıyorum. Dışı sert olanlardan kalıp gibi ezilme bükülme olmuyor. En az 150 uçak bir o kadarda otobüs/araç yolculuğu görmüştür hala sapa sağlam tavsiye ederim. Streç sarmadan kullandım ayrıca :) Yerli bir firma ihracat da yapıyorlar.
Kullandığım ürünün farklı rengi..
Cantaş Seyahat Cantası - 320/82 Lacivert