Damlaya damlaya gol olur... Buyuk resmi gormuyorsunuz... Aha da asagida :)
https://instela-static.info/m/vergi-...698616-600.jpg
Printable View
Damlaya damlaya gol olur... Buyuk resmi gormuyorsunuz... Aha da asagida :)
https://instela-static.info/m/vergi-...698616-600.jpg
Vur devlet vur vur!!!
Cengiz inş kimin acaba büyük torpil geçmişler :D
Benim en cok kufur ettigim TUVURk oldu :)
al 16 yaşında 1.8 motorlu bir araç yıllık toplam 200 tl mis gibi mtv si var.. hatta 1.6 al 120 tl ..
2 yaşında 1.8 alsan 1800 tl .. 200 tl nirdeeeee 1800 tl nirdee...
İlgili vergi borcu silinmesi ile alakalı yazı:
Yandaşa kıyağın belgesi – Sozcu Gazetesi
Uzun lafın kısası, yandaş değilsen kaybediyorsun! net.
Bu arada "vur devlet vur" iyiymiş :D Herkes bilmez.
Kendileri ithalat kralı, mehmet cengiz. Bayağı yakın bir isim.
Elektromed'de kanal A sahibinin.
Buna bir de uzlaşmak diyorlar. Rabbim sadece öbür dünyada değil bu dünyada da anlayacakları şekilde belalarını verir inşallah. Kimseye kolay kolay bela okumam ama son iki senedir şu vergi muhabbetleri gündeme geldikçe.
E tabi her şeyden zarar ediyoruz. Bir yerden kısmak lazım.
Bunu da savunan var di mi..
Var tabi var...
Bir kulak arkası kalmıştı.
"Tamam kızma ben şöyle uzanayım" diyeceğiz artık :D
bu iş esnafı bitirir..
adam madem stopajını vericem der eskiden bir tane 2 tane ürün alırken bu sefer 5 tane 10 tane alır.. esnafdan insanlar bir şey almaz olur..
ben almam şahsen madem stopajıda alıcak devlet benden esnafdan alıcağımıda netten veririm sipariş topdan..
basit taze örnek şimdi arabaya bobin alıcakdım V6 6 silindir 6 tane alıcam diye türkiyeden bakıyordum pahalıda olsa.. madem öyle stopajını vericem 6 sını birden yurtdışından sipariş geçerim.. stopajınıda ödesem gene ucuza geliyor.. türkiyede 2 tane fiyatına yurtdışından 6 tanesini alabiliyorum..
insanlar denge yapıyordu eskiden kilit parçaları bulınmayan zor parçaları yurtdışından alıyordu pahalıda olsada genel çok olan parçaları türkiyeden alıyordu esnafda kazansın hemde vergi onla bunla uğraşmıyım diye..
şimdi adam madem stopajını vericek alayını topdan yurtdışından siparişi çeker artık o esnafdanda almaz..
Esnafı bitirir bence..