Depremi Unutma Süresi
http://www.mintik.com/wp-content/upl...CountDown1.gif
Printable View
Depremi Unutma Süresi
http://www.mintik.com/wp-content/upl...CountDown1.gif
6,2'lik Deprem Ege'yi, Gokcek Twitter'ı Salladı: Suni Deprem Olabilir!
"DIŞ GÜÇLER BİZİ BİTİRMEK İÇİN SUNİ DEPREM KOZUNU KULLANABİLİR"
İnternete"haarp" yazıp girerseniz birçok video daha bulabilirsiniz. Demek istediğim şu; söylediklerim kesin değil ama kuvvetli ihtimaldir. Dış güçlerin Türkiye'ye şu ana kadar gücü yetmedi. Ancak bizi ekonomik ve siyasi olarak bitirme için suni deprem kozunu kullanabilirler. İstanbul'un yaşayacağı bir felâket bizi büyük sıkıntıya sokar.
"FETÖ'NÜN BÖYLE BİR HAZIRLIĞI VARDI"
Gibi başlıklar bence dalga geçiyor :D
Biradan bunların hepsiii.
tam 5 sene önce aynı zamanda yine 6.3 şiddedinde bir deprem olmuştu 3 tane daha artçıı oldu üstüne
Narlıderedeydik deprem esnasında inanılmaz sallandık yer resmen ayağımın altından gitti geldi
şimdi gene olmuş. 5,3
"Yine mi güzeliz, yine mi çiçek" diyesi geliyor insanın ama yok abi, tırsıyoruz.
Deprem konumu yine karaburun ve midilli arası.
Foça'da falan acayip hissedilmiş.
Allah büyüğünden korusun.
Evet, alttan bi çarptı, allahtan kısa sürdü.
Kisa surdu beylikduzunden hissedildi.
maltepedeyim ben hiç bişi hissetmedim
Izmirde olan depremlerin istanbulda boylesine hissedilmesi pek hayra alamet degil. Yani ben 39 yildir boyle birsey gormedim. Ciddi salladi.
istanbulda kisa sureli hissettik biz
2 tane büyük tamam da; öncüleri artçıları falan nasıl hissediyor insanlar, anlamıyorum. Bazılarında sismik popo var herhalde.
Her şey olacağına varır. Paniğe lüzum yok.
21:30dan beri yaklaşık 15-16 büyüklü-küçüklü deprem olmuş .Geçmiş olsun
lokasyonlar neresi
istanbulda depremi hissedenlerin lokasyonları..
izmirde olan depremlerin hicbirini bodrumda hissetmedik cok garip gercekten
Marmaris deyim
Gram birşeey hissetmedim
Kuşadası´da iyi sallandı akşam.
Altinoluktayim 6.3 u de dunku 5.5 i de gayet net hissettik. Hatta gecen hafta cok ciddili sallandik.
Bende şirincedeyim hiç bir depremi hissetmedim. Şuan görüyorum 5.5 ve 6.3 olmuş.
Durmuyoruzz durmuyoruz..
sabah 6ya 10 kala olmuş 5 şiddetinde ama ben hissetmemiştim.
az öncede bi alttan vurup sonrada salladı hafiften.
Beşikten farkımız kalmadı allah sonumuzu hayır etsin.
Sabah olanı da biraz önce olanı da hissettim çok arttı bu ara.
İzmir'e gelmeyin.
az oncekı deprem 4.1 sıddetındeymıs bıtmek bılmedı 1 dakıkadan fazla salladı. 6.3 olan bu kadar uzun sallasa cıddı sıkıntılar olurdu
Yok yahu 1 dk fılan degıl. bı alttan tıklattı bıde salladı max 5 sn.
psıkolojık olabılır ara ara hıssedıyosun gıbı gelebılır.
bendede gun ıcınde genelde ayaktayken oluyor. sankı sallanıyomus gıbı etrafa bakıyorum bır hareket yok.
12dekini bende hissettim ama max 10 saniye falan oldu gibi geldi
eğer psikolojikse bendeki kalp atışıyla her gece deprem oluyo benim yatakta :D
12 dekini hissetmedim ben urladayım. Kaşar olduk artık:)
İzmir bitmiş beyler beachler falan . wale 150 tl artık beachlerde girişte 150 tl bi kola verio. Bencede gelmeyin :D
20 yılı aşkın süredir İzmir'de yaşayan biri olarak , konu başlığı ile her ne kadar alakası olmasa da ciddi sorun var gerçekten. Sanırım bu sene orta halli Çeşme girişler 60 TL oldu. Menülerde 33 cl biralar 20 TL , basit yiyecekler 45-50 TL . Sadece güzel bir denize girmek , biraz keyif yapmak isteyen kişi için rakamlar çok fazla. Haricinde düşünenler için ise giriş 150 olmuş 250 olmuş sorun değil tabi.
Fena sallandı. Ve yerinden kötü Allahim.
istanbulda ben cok az hissettim fakat annemler yazlikta turgutreiste yer yerinden oynamis 17 agustosa yakin sallanmislar
Kuşadasında baya hissettik,avizeler resmen dans etti
Tuzladayim hic hissetmedim
Annem datçada. İstanbul depremi gibi olmuş hissiyat