Bi ara maç sonucu tahminleri yapıyorlardı ama bi hilesi falan vardı, bu da geçmiş tarihli tweet atma tarzı birşey falan olmasın. Gördüm bende bunu ama bu kadar nokta atışı biraz fazla gibi ?
Printable View
bunları bilmem ama millet vekili tutturdu çünkü takipçisi çok ve herkes takip ediyor kadını gazeteler filan. zaten 2 saat önce. tesadüfen tutturdu yani.
Hala birileri çıkıp "FETÖ" yaptı demedi mi? :)
Nasa'nın İzmir'deki tahmin istasyonunu 23 Mayıs tarihinde kurmasından sonra deprem olması bir acaba dedirtti.
İbrahim temsilî:
https://hafizacoplugu.files.wordpres...king.jpg?w=863
Bunu varya kanırta kanırta..... Allahın sen veriyorsun sabrınıda ver allahım vallah adamı katil edecek o.ç seviniyor.
Bu gün bende yoldaydım bir ara araba sallandı acaba dedim bir şeyemi vurdum sanırım o depremdi ş yerine varınca herkes panik halinde mesaj atmış onlardan haberim oldu.
Alsancak karakol karşısındaki yapışık nizam iki iş hanı birbirinden ayrıldı. Kordon girişi trafiğe kapatıldı. Ciddi sallandı maalesef. Allah korusun.
işte bunlar hep Akp den ötürü.
Son 20 günde, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na 35 yılan ihbarı yapıldı
1999 DEPREMİNDE DE AYNI ŞEY OLMUŞTU
Denizli, Çanakkale ve Düzce gibi bir çok merkezde görülen yılanların depremle bir bağının olup olmadığı ise henüz bilinmiyor. Ancak benzer durum 1999 depremi öncesinde olmuştu.