Fiyat iyiymiş, satılmış gerçi.
A3 dizel otomatik 67500tl
Printable View
Fiyat iyiymiş, satılmış gerçi.
A3 dizel otomatik 67500tl
2012 1.2TDI POLO TRENDLINE 75.000km 33.500tl
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Atanırsam düşünüyordum, önden kazasız, tavan+ön üç parça+sürücü kapı boyasız ve değişensiz, 75k km çok da sayılmaz, ömürlük bir araç bence işine yarayan illaki vardır alsın, ilerde ben de bulursam ondan alırım :D
hasarlık esperleri yorum alayım alınır mı bu makina ?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Sol önden kazalı gibi duruyor araç
2 parça'dan daha fazla değişen ver. Sol ön çamurluk, kaput ve tampon da oynama var ki sanıyorum tamponu rengi rengine bulmuşlar.
Sol arka lastik iç yanakları haddinden fazla yemiş gibi duruyor. 2 seçenek var çıkma lastik taktılar yada sol taraf'da ayarsızlık var lastiği içten yemiş.
1.6HDI bu kasayı kaldırmıyor güçsüz kalıyor diye duymuştum.
Arkadaşn fotoya bakınca sol arka teker dişleri bana da daha fazla aşınmış gibi geldi.
Diğer yazdıklarını ben anlamadım açıkçası fotoğraflardan :) Cvp için sağolasın.
Haklısın araç oldukça ağır (1500 kg civarı )o yüzden 1.6hdi ile öldürmez de güldürmez de. lowrider tarzı binmek lazım.
Mercedes C 180 1.6 AMG çok çıtır çok güzel :) km 1 yazıyor axa sigortadan
Hasarlı Oto Pazarı
peki sizce tek seferde 20.000tl hasar kaydı mı, yoksa 5-6 parça toplamda 20.000tl mi :)
masraf çıkarmıycagını bilsem alırım :(
265 . 000 tramer çıkıyor
308 bluehdi automatisch
Fiyat güzel de iyi incelemek lazım tabii. İç mekandan yeterli foto yok.
Arabanın trameri burs verip çocuk okutur.O nasıl bir rakam! :)
2013 F30 3.16i BOYASIZ-F80 M3 GÖRÜNÜM-CARBON DİREKSİYON
02.08 tarihinde scirocco var 2 tanede bmw var 2 side hallolmicak araba değil :)
Hasarlı Oto Pazarı
Bence bu arabadan arabaya değişir markasına göre kiminde 20.000 kaydı hiç görmezsin ama göreceğin bir araba olsun nedir polo bence 5-6 seferde 20.000 çıkanı daha iyidir bence çünkü ufak ufak kazaları olmuş ağır bir kazası yok he ama tek seferde 20bin yediyse %90 gelmişini geçmişini sevmişlerdir o polonun. :D
bu final oto arabaları nasıl çekiyor insan bakarken hipnotize oluyor
15 güne istanbuldaki dolu mağdurları düşmeye başlar ilanlara napsakki birini alsak çok zarar ettirirmi bize
istanbuldaysanız sorun olmaz ama küçük şehirlerde usta ya da servis sıkıntısı çekebilirsiniz. sadece tavana 1500 tl istiyorlar dolu işlemi için. ama istanbulda daha ucuz olabilir ? alırken ona göre hesap edin. bide ciddi sıkıntılı bi iş dolu işi.
Yahu Final Oto öyle bir ilan açıyor ki adamlar insan aracı almamak için zor tutuyor kendini. Yok piyasanın 30.000 Tl altı, yok 1 sene içinde aracınızı geri alıyoruz vs. vs.
@ibrahim_38 ben hiç pert araç işine girmedim ama takip ediyorum forumda daha bilgili arkadaşlar var bilgilendirirler.
Şimdi bu pertçilerin yöntemi şu şekil ( yanlışım varsa düzeltin )
Kazalı aracı alıp trafikten çekiyorlar, ister yaptırıp satıyorlar ister yaptırmayıp satıyorlar. Bu satış 1-2 ay sürebiliyor ve araç trafikten men edildiği tarihten itibaren 6-12 ay arasında araçta sigorta şirketinin ettiği zarar yansıyor. Hani diyorlar ya 50.000 Tl hasar kayıtlı ama pert değil. E tamam pert değil ama hasar kayırtlı yani değişen ne :D
Bizim millette salak olduğundan ne güzel arabanın hasar kaydı yok aracı yaptırır, lokal boyalı der satarım veya kaplatır satarım diye alıyor araçları.
90-95 bin arası alarak 200-250 binlik hava atılabilir :D
AUDİ Q7: sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
2013 GOLF7 DİZEL HİGLİNE OTM. HASAR KAYITLI KOMP. BOYALI
İlan No: 443479767