Quantum Nickli Üyeden Alıntı
Yapmayın yapmayın..
Yapıp, sonunda kaçacağınız işler yapmayın.. Bu arada kaçmayı gururunuza nasıl yediriyorsunuz? Normal birşey ise bu ben bunu anlamakta zorluk çekiyorum. Sonunda kaçmayacağınız şeyler yapın, ya da yapmayın.. Yaptığınız herşeyin arkasında durun.. Delikanlılık derken bundan bahsediyorum ben.. Israrla anlamak istemeyen, anlamamazlıktan gelen, laf ebeliği yapan arkadaşların kendi sorunudur, benim burada neden bahsettiğimi herkes o kadar güzel anlıyor ki..
Ayna kırmayı, başkalarının malına zarar vermeyi, akabinde de totosuna güvenmediği için kaçanları, bu eylem zincirini savunmayın..
Videodaki gibi saiko birisi denk gelir, etki tepki doğurur, canınızdan olursunuz.
Ya da kaçarken adam belinden çeker silahı sıkar, ölürsünüz.. Kaçarken önünüze bir araba çıkar trafikte, sıkışırsınız, arkanızdan aynasını kırdığınız adam gelir döver sizi bir güzel elinde haydarla, olan size olur.. Yapmayın bunu..
Adamın tipine bakmadan, arabada kaç kişi var etmeden çat çut girişiyorsunuz arabalara.. Böyle yaparak insanları kendinize bileyleyip sonra "trafikteki sürücüler bize saygı göstermiyor" diye mıkırdanıyorsunuz..
Yolda kaza falan yapan motorcular gördüklerinde çoğu insanın umrunda olmuyorsunuz acımıyorlar.. "Hamama giren terler, müstehak bunlara" deyip geçiyorlar yanınızdan farkında mısınız bunun..
Ne acı bir duruma getirmişsiniz kendinizi.. Nefret ettirmişsiniz kendinizden herkesi..
Bu etiketi kendi üzerinize yapıştıran kendinizsiniz..
İki teker üzerinde hayatım riskli diyorsunuz ağzınıza sakız olmuş bu laf ama kendi hayatınızı hiçe sayan hareketler yapıyorsunuz..
Siz kendinizi korumuyorken, başkalarının sizin hayatınızı korumasını bekliyorsunuz.. Bu ne yaman çelişki böyle.. Öyle bir şey yok.. Sen kendini düşünmezsen benim hiiç umrumda değilsin mesela..
Yapmayın.. Yapıyorsanız da sonuçları konusunda şikayet etmeyin..
Son yazımdır,
Sevgiler.