Aynen öyle bakiyorum mesela şerit arasından gelen motor var hemen kenara kayiyorum o da geçerken selam verip teşekkür ediyor. Bende mutlu oluyorum :)
Printable View
Olması gereken :)
https://www.youtube.com/watch?v=G2N6x1TJ8VA
videonun altındaki yorumlardan birine koptum;
"Ben size tercüme edeyim;
Şimdi polis diyor ki, bak diyor 3 tane şerit var, araba çok, gördüm seni geride tırın arkasında bekledin, öyle yapma, aralardan geç diyor, slalom yap, baktın çok sıkıştın, bak burada bi şerit daha var buraya gir burdan yardır diyor. Bide soruyor motor kaç para diye?"
Konu: Kameramı takayım , sinyal vermeden dönen ama yakınımdan bile geçmeyen bir aracı kovalıyayım , içindeki yaşlı diye lanlı lunlu aloo vs konuşayım
sonra ZORT...
https://www.youtube.com/watch?v=fiLKKE8Bl8Q
azıze denk gelmıs :D ama hakkaten 10 m oteden gıden adamada bu sekıl artıslık yapılmaz
canım yaaa sesi kısılmış erkek gitmiş tramessi gelmiş
bu psikoloji ile motorda kullanamaz artık bu deliğikanlı
abi cidden okey haklı olabilir ama ulan 10 metre ötesi birde bakınız içe doğru sıçmak tabiri buradan geliyor. sidici sinyil virmisini siylimiştim.
aziz başkan kaçış yollarını kapatmasa arkadaş mahallede efsane olmuştu azize posta koydum diye... ama aziz uche gibi defans yapıyor...
-sinyal ver lan sinyal bu ne biçim tepki yaw ses tonuyla hiç bi uyuşma yok resmen kafasındaki kamera cekıyor diye bir tepki...
REİS'e denk gelmiş, sesi gtüne kaçarak tamam abiye bağladı. bi yerinden kan alır valla adamınAlıntı:
Konu: Kameramı takayım , sinyal vermeden dönen ama yakınımdan bile geçmeyen bir aracı kovalıyayım , içindeki yaşlı diye lanlı lunlu aloo vs konuşayım
sonra ZORT...
Aziz Yıldırım trafikte motosiklet surucusu ile atıştı trafik durdu (sinyal kavgası) - YouTube
Geri vites yapıcaksan ne diye erkeklik taslıyorsun? Aziz Yıldırım değil de yaşlı biri olsaydı peşini bırakmazdı erkek görünümlü madam kılıklı
Bana da yanında kız arkadaşıyla artistlik yapnlar oluyor önünü kesip gözlüklü abi gibi tavır koyunca geri vites hemen
Sabahta Kartal sahilde orta şeritte gidiyorum siyah honda accord kel lavuğun biri kornayı kökledi yanında kız arkadaşı vardı diye bişey yapmadım ama pişman da oldum
ahahaha çok iyi ya son video süper cidden.
Sinyal ver lan dan, sinyal niye vermiyosun abicim e evrilmek :) Hafif içe sçmalı ayin videosu :)
Sağ bariyer dibinden kopup gelen arkadaş gelişine vole yapar dedim ama olmadı.
Ayrıca video da aziz'in hatalı bir hareketi var mı biri aydınlatabilir mi beni ?
Ahahaha öle gereksiz atar bi tarafına batar adamın işte. Sonra R yaparsın Tramessi sitili.
Yahu valla bende 2 sene motor kullandım tamam trafikte çok kasap var fakat Motosikleti trafik kurallarına göre sürme olayına gelirsek hangi motorcu trafik kurallarına uyuyor? Alayı makas atıp sağlı sollu geçerek gidiyor emniyet şeridini zaten söylemeye gerek yok. Hadi emniyet şeridini kullanırsın eyvallah da emniyet şeridinde 100+km hızla gitmek nedir bu kafaya kamera takan kendini cezalandırıcı gibi hissediyor :)
Bu motorcular kendini trafik polisi sanmaya başladı heralde, kaldı ki trafik polisleri bile sinyal vermedin diye milletle atarlı giderli konuşmuyor.
Dün gece Silivri'den dönüyorum motorla, hızım da 110-120 civarıdır. Sinyal filan vermeden sol şeride 60'la atlayan o hızla da devam eden adam da haklı di mi size göre?
Arabalıyken önününe atlasa dümdüz küfür edersiniz bırakın motoru.
Çok önyargılı bakıyosunuz motor işine. Haklı olunan durumlar da var haksız olunanlar da ama nedense burada hep motorcu haksız.
Bu arada Aziz Yıldırım'ın daha profesyonel koruması olmasını beklerdim. Değişikmiş korumaları:)
Bu arada tekrar seyrettim, haybeye zıplamış motorcu... Ama yine de herkes önyargılı kanaatim değişmedi:)
Siz aşırı taraflı seyir ediyorsunuz aziz yıldırım çok uzaktan sağ tarafa bağlanıyor motorun hayatını gram tehlikeye atmadı ayrıca önüne kırıp frenlemiyorda hızını artırıyor. Dediğiniz olayıda burda kimse savunmaz ben araba ile 200 kmh civarında 2 kere yaşadım o olayı :(
5-10 sayfa önceye gidersen mesela motorcularıda savundugum olaylar videolar oldu.Ama burada eğri oturup doğru konuşalım tamamen kameraya oynayan bir motorcu var , Aziz yıldırım hatalıdır ama hiçbir şekilde öyle bir anda saga geçip üstüne kırma falan yok motorcunun.. Büyük ihtimalle motorcunun yavaş gittiğini gördü zaten.Motorcu tamamen hak etmiş.Hatta daha da geniş bir perspektiften bakarsak Aziz Yıldırımı önceden görüp (korumaları görmeyip) aha şunla bir olay yaratayımda blogumda kullanırım maksadı bile olabilir diye düşünüyorum.
Yok yazdım zaten edit olmadığı için başka post oldu. olay çıkaracak konu yok bunda, her çıkışta 30 kere olan olay bu zaten:) hepsine kavga etsek 5. de vururlar İstanbul'da:)
Büyük Başkan valla bu sefer haklı gibi :D
Aziz yıldırım korumaları gelene kadar haklı sonra motorcu dayı haklı :D korumalar cok haşin davranmışlar motorcu arkadaşa Allahın işi arkadan bi motor ekibi denk gelseydi bidaha tersine dönseydi olay cok komik olabilirdi
zerre sevmem Azize'yi ama adamın burada suçu yok... yine de motor kazası saliselik iş bu haberi okuyunca çok üzüldüm bu gün...
TEM'de feci kaza... - Son Dakika Guncel Haberler
Onlar normal koruma değil polis koruması.Büyük kuluplerin baskanlarının , buyuk yatırımcıların vs hayatı tehlikelere karşı devlet koruma sağlar.Korumalar olayı bilmedikleri için geçerli prosedürü uyguluyorlar o yüzden biz çıktıktan sonra devam et yoluna diyorlar.(atıyorum motorla gelip biri ateş edebilir gibi)Amaç tamamen hedefi korumak.
cidden suyu çıktı artık kafasına kamerayı takan yolların sahibi olduğunu düşünüyo :D sırf iş olsun diye gidip el kol yapmış zaten arkadaşta almış cevabını
bır orrrospu cocugu hyıne bı motorcunun canını almıs.... serefsız kacmıs bırde
TEM'de feci kaza... - Son Dakika Guncel Haberler
ya su motorculardan ilalalah ettim bide kasklarına go proyu takan kahraman tiriplerine giriyolarya
söle arabayı üzerlerine süresim geliyor
şerit nedir bilmeyen trafikte istediği gibi sağdan soldan ortadan zart zurt geçen ve bunu videoya çekip kendini haklı gibi gösteren tüm motovloggerların götüne Gopro girsin.
-siz önce sinyal vermesini öğrenin
-sonra tarrak gibi sağa sola atlamayın
-birde zik gibi yolun ortasında aniden durmayın
motor kazalarının %90 sebebi bunlar
ondan sonra kimse go pro takmaz zaten
kamera takılmasının sebebi o gibi öküzler yüzünden, bunu da anlayın
Motosiklet kullanmayan gerçekten anlayamıyor yaa heralde,
freni falan öyle araba gibi değil zank diye durmuyor, o sebeple genel olarak iyisi kötüsü, haklı olmak can almaktan iyi değildir boş verin yol verin gitsin kimse birşey kaybetmez.
Demiyorum ki motorcular her zaman haklı, evet haksızlar araç sürücülerinin olacağı gibi motor sürücülerinde de ahlaksızlar ve dengesizler var.
Araba kullanırken abidik gubidik gidenler oluyor olm öleceksin Allahın'dan bul diyorum kasıtlı hayatta birşey yapmam
Motorculara ekstra dikkat etmeye çalışıyorum. ekstra takip mesafesi koyuyorum. onu gördüğümü anlasın diye gözüne bakıyorum. ama gel görki. haraket halinde iken e-5 te solumdan benim üzerime doğru gelip tampona sıfır sağıma geçiyor bazıları. Türkiyede trafikte, şöföründen tut yayasına kadar kimse bilinçli haraket etmiyor malesef.
Allah rahmet eylesin vefat eden arkadaş için üzüldüm. Aziz yıldırıma gelince, haklı ama korumalarının davranışı tasvip edilir nitelikte değil.
bugun saat 10:00 civarında tem otoyolu istoc mevkiinde 1 motorcu kardesimiz taksicinin son anda sapak ayrımına girmesi sonucu hayatını kaybetti arttıcsı ise agır yaralı.
simdi konunun en basına donelim motorcu aynayı kırdı taksici motorcunun uzerine surdu ve adamı dusurdu sonrada bastı gitti.
bugun ki olayda aynasına bakmadan yola fırlayan taksici yuzunden motorcu arkadas hakkın rahmetine kavustu, benim hep soylediğim dikkate alınmadı olayın oncesini bilmiyoruz motorcu neden aynayı kırmaya tesebbus etti taksici ile arasında ne gecti ?
bugun ki olumlu kazada yasananın benzeri olmus olabilir mi ? taksiyi bırakıp kacıp giden adam suan demiyor mudur o aynayı bi tarafıma soksalardıda motorcu olmeseydi.
ulan bos keseden sallamak ne kolay be,
-yok ben olsam daha beter ederdim
-ustunden gecerdim
-gebersin serefsiz
-oldurseymis keske
insan olun insan bos bos klavyeden yazıyorsunuz ya basınıza gelse motorcuyu ezseniz kacacak delik ararsınız bu serefsiz taksici gibi.
not: ayna kırmak tasvip etmediğim bir konudur ancak insan hayatı o kadar ucuz değil aynamı kırdı diye kimseyi oldurecek halim yok.
dun aksam sıtemızın ıcınde hanım ben oglan gıdıyoruz, 20 ıle. oglan cok sevıyor bınmeyı. arkamızdan tek farı yanan bı araba hızla geldı zor durdu. elımle yavas ısaretı yaptım saga cekıldım gectı ılerde durdu. zabıta!!! hayırdır ne var dedı, dedım neye ne var adam gıbı kullan sızı yolu burası. napmısım soyle soyle dıo, dedım anlamadınmı? yavas sur sıte burası. ınatla nolcak felan. aksam aksam ısmısın lan sen dedım.3 kısıler arabada.bu erkeklendı dua etkadın cocuk var dıye. olmasa nolacak LAN dedım ozellıkle. ıfadenı alırım senın bılmemne. dedım ben sana napacagımı bılırım.ayrıldım ordan. arkamdan bagırdı cagırdı. gevsek... saglam bır kanaldan dıewk baskan yardımcısı ıle ırtıbatını sagladık arkadasın aldıgım yaka nosu sayesınde.... serefsız cok hemdee coookk.
dun sırkete gelırken tam kaynarca fılızler koftenın karsısında emnıyetteyım trafık akmıyor dıye. arkamdakı dat daat datt dıye gelıyo. saga cektım hafıften noldu dedım. cıksana lan yoldan dıyen bır davar. cıkmıyorum dedım. bılerek vurdu bana sol arkamdan ıttırdı. resmen ıyı zamanıma geldı ınanın hıc bısı yapmadım. sımdı ınıp onun yuzune kaskı gommem gerekmez mıydı ?