Kendi yaşadığım eve uygun yollu bir tw almak istiyorum. Öyle çok özellikli olmasına gerek yok. HD kalitesi ve çözünürlüğü güzel olsun internete girsin play station oynatsın yeterli. Tavsiyelerinizi bekliyorum..
Kendi yaşadığım eve uygun yollu bir tw almak istiyorum. Öyle çok özellikli olmasına gerek yok. HD kalitesi ve çözünürlüğü güzel olsun internete girsin play station oynatsın yeterli. Tavsiyelerinizi bekliyorum..
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
bende cok arastırdım tv ısı yapan bır arkadasım 122x48 gurındıng al dedı ve gıttım aldım teknosadan 1.500 tl. oyle ozellıklerı yok usb hdmı ve var full hd. zaten ınternet vs de ıstemem bı kıcımız kaldı wifi takılmadık.
kodu: G48L 5531 4B
vestelin muadil ürünleri var finlux,seg,regal bunlara bak derim bunların teknik desteğini servis ağını falanda montajına kadar vestel yapıyor yani ürünler vestel garantisinde.. bu çok önemli..
Grundig koç grupda büyük ihtimal beko arçelik altyapısı vardır ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bim A101 gibi marketlerin bültenlerini kovala derim.
Arkadaş yaklaşık 2 hafta önce 42 inch smart TV yı 1400e aldı. TV bir bana bağlanmıyor
Markası SEG (Vestel garantisi)
seg real marketlerde carrefourdada oluyor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
bu işin esprisi panel .. markaları bir köşeye bırak panellere bak derim..
vestelde elli çeşit panel var.. çok çok harika panelleride var çok dandirik panelleride var.. aynısı arçelik beko grubu içinde geçerli..
önemli olan hangi paneli kullandıkları bu markaların hepsinde neticede aynı fabrikanın ürünü a bandından vestel çıkıyorsa b bandından regal c bandından seg çıkıyor.. yada altus grundig çıkıyor.. işki hangi markaya hangi panel takıldığı..
3 bin liraya sattığı paneli muadil markasında 1-1500 tl yede satabilir bir çok özelliğini ve donanımını kırpıp.. aldığın sadece panel olur ama güzel bir panel alırsın haliyle çok güzelde görüntü izlersin. ama 3 hdmi çıkışı olmaz bir tane olur pcmi çıkışı olmaz smart olmaz kısaca hiç bir şey olmaz donanım özellik olarak ama paneli çok kalitelidir..
bazı modellerdede tam zıttını yapıyorlar donanımı dolduruyorlar panel vasat yada giriş sınıfı bir panel oluyor. onuda ordan dengeliyorlar.
Ps internet var zaten
Sana ekran gerek
Sahibinden baktın mı
Samsung lg filan
Diğerleri oyundan keyif aldırmaz![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
araştırıcaksın bu işi kovalayan fiyat performansçılar var adamlar 3-4 bin tl lik tv leri hangi tv de hangi panel var o kadar iyi biliyorlarki bin tl ye 2 bin tl ye alabiliyorlar.. onların forumları ayrı ..
hatta bilgilerini burdada paylaşabilirsin araştırmaların sonucu..
A101 onumuzdeki hafta yada bu hafta tam aradigin bi tv satisa sunacak. Aktuel bultenlerine bi bak. 1500 un altinda olacak fiyati.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)