MG TF otomatik..
araç sahibi ***** sitede ilan açmamış ancak ilgili facebook grubunda ilana çıkmış..
gerçekten tr sınırları içerisinde ender bir otomobil.
Korkut Karabay - Satmayı duşunuyorum... daha sahibinden'e... | Facebook
MG TF otomatik..
araç sahibi ***** sitede ilan açmamış ancak ilgili facebook grubunda ilana çıkmış..
gerçekten tr sınırları içerisinde ender bir otomobil.
Korkut Karabay - Satmayı duşunuyorum... daha sahibinden'e... | Facebook
2007 Nissan Murano
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Ciddi ciddi düşünüyorum bunları ama alırsak fena göze geliriz sanırım![]()
Şöyle mantıklı olabilir.
Favori ilanlar 0-50bin tl
Favori ilanlar 50-100bin tl
Favori ilanlar 100bin tl ve üzeri
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Outlander Turbo, Istanbul'da olsa gidiip bakardım.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Renault Clio 4
basit bir örnek veriyim kasım gibi bir arkadaş özelden yazdı abi bana 16-17 bin tl ye kadar araç ne önerirsin senin zevkini ben beğeniyorum falan filan.. dedim yazsana favori araçlarım konusuna yardım ederler . aman abi dedi şimdi yazarım bin tane laf ederler ben 16-17 lik araç bakıyorum bana 50 lik 70-80 binlik araçlar önerirler boş ver falan dedi çocukda haklı derler çünkü dedikleride oldu gördük susdum o yüzden..
bu konu bozulmaması lazım çünkü en başda yazdım cebindeki para kadar gücünün yeticeği araçlar diye...
herkesin az çok okuma yazması vardır herhalde..herkes cebindeki parayıda biliyordur..
burda mahalle baskısı yok herkes istediği aracı koysun ama yeterki gücü imkanı parası yetsin isterse 5 bin tl lik koysun isterse 50 bin lik koysun gücü imkanı yetiyorsa 100 binlikde koysun yeterki cebindeki para yetsin .
yani köydeki 50 dönüm tarlayı satarsam ferrari bile alırım kafası favori ilanlarım konusunda burda cebinde sıcak paran kadar yada bankadaki paran kadar paylaşım![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
bu model-bu km.de bu fiyata başka yok bence
araç plus değil ama 6hy-panorama cam tavan ve 128hp dizel...
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Çok güzel makina ciddi söylüyorum imkan dahilinde her ihtiyacı fazla fazla karşılayacak alettir benim gözümde. Nasip olur o bütçelere erişirsem dk düşünmeden alacağım.
İlandaki araçta özellikle güzelmiş. Alana hayırlı olsun.
Primera tekna 105K + deri + sunroof (bunu diğer konuda paylaştım kaynadı ss lerin arasında)
xsara 1.4 hdi 163K c4 jantları var. Siyah.
Colt cz3 - 186K momo jant + kırmızı. Uzun zamandır favorimde 22 lirakamlara alınır. 20 gibi bir rakama 1 yıl önce satılmıştı. Ekstraları var.
406 Coupe - sarı - 125K - diri duruyor. İlanda 2. sahibi diyor sorguladım 4 el değiştirmiş. Ya firma bilmiyor ya da yanlış bilgi veriyor.
Ayrıca konu mantıklı olmuş, diğer konuda ben de garip önerilere şahit olmuştum. Makul araçlar çıkıp birilerine faydası olabilir.
Ben o konuda da alamayacağım bir araç paylaşmamıştım burada da paylaşmayı düşünmüyorum. Birilerine faydası olur belki konunun.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Tüpsüz olanı yok. Tüpe de güvenim yok. Beklemedeyim![]()
Renault Clio 4
xsara picasso hdi yıllar önce arabadan fazla anlamayan bir arkadaş bunla çıkagelmişdi.. seni saf görmüşler çakmışlar bunu sana falan dedik de sonradan araçdan hiç inmemişdik aşırı konforlu geniş rahat yüksek dolu donanımlı bir araç..
özellikle alemciysen tam sana göre her yerde bardak yemek tablaları gözler kaynıyor pançoyu nereye
samuel adamsi nereye koyucaz diye düşünmüyorsun her yerde cep göz kaynıyor .
çok güzelsin ve V6 sın .. satıcıda şeker gibi boya masraflarını ister yaparım ister yaparsın fiyattan düşerim diyor..
Fiat Marea Sw .. Bana sedanından çok daha güzel görünüyor gözüme .. arkası özellikle hep amerikan araçlarını andırıyor.. Sw versiyonunda özellikle 2.0 ve sunrooflu bulunursa tadından yenmez..
Bebek gibi araç ne hasar kaydı ne değişen hiç bir şey yok..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
ford ka mk2
daha önce bu araçtan yaklaşık 50.000km kullandım, fiat 500'e para yetiremeyenler için ideal. hala kasası güncel ford modelleri ile aynı dilde, az paraya modern görünümlü araç arayan kişilere uygun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)