Benim ne borcum varmış abi ibne bana 4600 tl taktı 8 ayda geri zor aldım birine bi parça satti benim adıma kafasına göre 400 tl kar koydu ordan 200 tl si kaldı önümüzdeki borç diyo
Printable View
Buraya gelip delikanlılık taslıyor klavyeden bir de..
Allah kimseyi götü başı ayrı oynar yapmasın..
Yukarıdaki mesaja ek olarak öğrenilse ne olacak, dilin kemiği mi var? Olayın en başından başkasının hesabına yatırmasını işaret ederek abi bana zaten kredi çıkmıyordu da, abimin, ablamın, dayımın, bakkal hüseyinin üstünden başvurdum dese ne olacak?
Olayın bence artık şöyle:
- Alıcı hala ufakta olsa bi umut besliyor paranın geri kalanını almak için, o yüzden fırsat üstüne fırsat tanıyor.
-Diğer taraf ise sürekli bir takım boş umutlar vaad ederek alıcının bıkmasını ve artık "lanet olsun, sana da parasına da" demesini bekliyor.
Valla insan sinirden hop oturur hop kalkar. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin :(
banka ya verir ya vermez ne onaymış bu amk
Geçmiş olsun Cüneyt abi. İnşallah alırsın paranı
Bende de var bir tane böyle şerefsiz, karşılaştığımda ağzını burnunu eline verip bacaklarını kırıcam, sen kendini biliyorsun şerefsiz :)
Ne krediymiş bee , bu arkadaş üstüne yatmaya çalışıyor. yok faturamı ödeyemedim yok sigara param yok vs. senin lanet olsun allah belanı versin deyip usanmanı bekliyor. peşini bırakma cüneyt abi. Allah herkesi helal süt emmiş insanlarla karşılaştırsın.
ulan piyasada ne ahlak yoksunu tipler var. Her bahanesinde gerim gerim geriliyorum.
cüneyt abi bu sabrının sebebi nedir ?? iyi niyetin de bi sınırı var bence elinden geleni yapmaya başla...
Konu sahibi mehdi'yim dese şu konuyu okuduktan sonra en az 50 mürid toplar.
Yanlız keşke çocuklarla ilgili yemin edip bir daha süre vermeseymişsiniz.
O günahsızların böyle karaktersizler ile aynı konuşma içinde geçmesi güzel olmamış.
Banka kredi işleri zaten hikaye artık bakıp 10 dk da sonuçlandırıyorlar, genel merkez olay külliyen yalan.
Zalime merhamet mazluma ihanettir bu söz tam da bu tip arkadaşlar için geçerli bence. Para gelse de kaybedilen huzur ?
Yaşanan gereksiz zaman kaybı var ortada.
Adanalı bir gardaşım böyle seri bir dolandırıcının kariyerini yakışır bir shovla sonlandırmıştı geçtiğimiz senelerde o tarz bir vaka gerek
Konuyu hortlattım ama akıbeti ne oldu acaba meraktan.
Cüneyt abinin de mizacına sabrına hayran oldum valla
https://ibb.co/d7z2cJ Bu arkadaşın Akibetini merak edenler sabretsin... Allah sabredenlerle beraberdir...
Reyiz yine iş başında:)
ondan sonra niye insanlar katil oluyor , böyle şerefsizler adamı katil de eder kanser de. çok geçmiş olsun.
arada bi yerde konuya yamız olmam gerek ama bu herif bizi taaa 2009 da dolandırmıs adam isinde basarılı ve istikrarlı...
Şu karakterin tipine bakıp eline 5 Tl verip bakkaldan 2 ekmek aldırmam. Nasıl güvenip iş yapıyorsunuz yüzünden simsarlık akıyor :)
Doğan Kurt öldü diyorlar dogru mu ?
Sizin FB sayfanızda paylaştığınız foto aşağıda ki linkte de var;
http://www.techturkey.com/forum/sohb..._carparts.html
Sanırım, hatırlatmak için geçmiş bir haberi koydunuz, doğru mudur? Şu olay diye..
ben tanımam googleye yazınca karşıma çıktı sadece
Heralde o kadar benzerlik yoktur :)
Slm yazmayayım canım sıkılmasın diyordum ama uyuşturucu operasyonunu görünce yazayım dedim. Bu iti mahkemeye verdim ama adına açılmış o kadar çok dava varmış ki sıra bana ne zaman gelir bilmiyorum Eşe dosta arattiriyorum ama ikametini değiştirmişti şimdi belli oldu neden bulunamadığı. Allah'ın sopası yok alınan ahın acısı çıkar elbet ya bu tarafta yada diğer tarafta Bu arada bir dolandırıcılık olayı daha var bugün yarın patlabilirim
atalarımız ne güzel demiş demi '' su testisi su yolunda kırılır ''
Şimdi adam aradığı ve tipini kaydıracağı adamla beraber mi yakalanmış , şaşkınım..
haber çok eski haber de değil. Nasıl oluyor bu?
bu tipleri yakalayıp gururlarını kırmak için tokatla dövmek istiyorum. Bayıltana kadar tokatlayıp amonyak koklatarak ayıltıp yeniden tokatlayarak yeniden bayılana kadar girişeceksin. En sonunda beni öldür diyecek o zaman inadına bırakacaksın. Yok kafasını sokacakmış. O kafayı çıktığı deliğe sokarlar.
Yaw cüneyt gene sinirimi hoplattın yaw.
Kıbrısa gezmeye de gidilmez bu ne la kimin eli kimin cebinde belli değil
cüneyt abi efsane sabrın varmış