User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: Ceza :(

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mertrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gokhan abi radar kaydi olmadan ceza yemisligim var benim adam resmen beni gorunce yavasladin diyerek 110 luk yolda 122 ile ceza yazmisti bana kayit vs olmadan ��
    ya ona bakarsan otobanda 500lük olduk. daha doğrusu @Cliosportve 500 lük olmuştu. tamam radara girmiştik rolling sırasında, baştan aşağı eşşektik haksızdık v.s ama 250 liralık radar cezasını yemişiz zaten, üstüne birde polisler dalga geçti, tehlikeli araç kullanmak v.s bir kaç madde daha eklediler ceza oldu sana 500küsür tl.

yani yapmışız bir eşşeklik basmışız gaza yemişiz 250yi, daha sen niye ekliyorsun yok tehlikeli araç kullanmak yok araçla amuda kalkmak yan yatmak çamura batmak ekleye ekleye adam cezayı yaptı 500, bazen polislerimizde açıkcası harbiden acımasız. ki araçlarda clio rs ve eski megane coupe idi. yani zengin piçi tabiri kullandıkları araçlardan da değildi. polislerde malesef az değiller. kaldı ki bastığımız yer silivri çorlu güzergahı otobanıydı. öyle tehlikeli yolda değildi.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Leader01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafik Cezası Madde 51/2-a (Hız sınırlarını % 10’dan % 30’a (otuz dahil) kadar aşmak)

Trafik Cezası Madde 51/2-b (Hız sınırlarını % 30’dan fazla aşmak)

1.yazıyor olabilir sizde

mertrs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ona bakarsan otobanda 500lük olduk. daha doğrusu @Cliosportve 500 lük olmuştu. tamam radara girmiştik rolling sırasında, baştan aşağı eşşektik haksızdık v.s ama 250 liralık radar cezasını yemişiz zaten, üstüne birde polisler dalga geçti, tehlikeli araç kullanmak v.s bir kaç madde daha eklediler ceza oldu sana 500küsür tl.

yani yapmışız bir eşşeklik basmışız gaza yemişiz 250yi, daha sen niye ekliyorsun yok tehlikeli araç kullanmak yok araçla amuda kalkmak yan yatmak çamura batmak ekleye ekleye adam cezayı yaptı 500, bazen polislerimizde açıkcası harbiden acımasız. ki araçlarda clio rs ve eski megane coupe idi. yani zengin piçi tabiri kullandıkları araçlardan da değildi. polislerde malesef az değiller. kaldı ki bastığımız yer silivri çorlu güzergahı otobanıydı. öyle tehlikeli yolda değildi.
    Selcuk abi rolling e odaklanmissa gormemistir radari baya konsantre oluyor Valla abi bazi polisler cok acimasiz yazmak isterse illaki birsey buluyor bi hata yapmissan zaten ekledikce ekletiyor bu aralar birde son zamanlarda sacma sacma ceza kesip ben yazdim git itiraz et diyorlar sinir oluyor insan ugrasmamak icin bosu bosuna oduyoruz

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ne girmişti be

1 sene sonra aynı yolda aynı şekilde bir 500 daha kitlemişlerdi

Ne çektim şu radar cezalarından bea
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mertrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selcuk abi rolling e odaklanmissa gormemistir radari baya konsantre oluyor Valla abi bazi polisler cok acimasiz yazmak isterse illaki birsey buluyor bi hata yapmissan zaten ekledikce ekletiyor bu aralar birde son zamanlarda sacma sacma ceza kesip ben yazdim git itiraz et diyorlar sinir oluyor insan ugrasmamak icin bosu bosuna oduyoruz
    radarı görmek imkansızdı. bildiğin beyaz renk ford connectin yanından geçtik. içinde hareketli radar var mış. az ilerde gişelerde önümüzde durdu araçtan alkışlayarak indi. gençler gelin yarışınızı radar ekranından izleyin dedi. hatta izledik izlerkende aa totoşa bak bana birde makas atmış muhabbeti yaptı sonra güle oynaya neyse genç adamsınız olur bazen böyle diyerek yüzümüze gülerek tebrik ederek hadi gidin evinize yollarız cezayı dedi ve eklemişte eklemiş 500ü dayadı

Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne girmişti be

1 sene sonra aynı yolda aynı şekilde bir 500 daha kitlemişlerdi

Ne çektim şu radar cezalarından bea
    geçmiş olsun moruk. arabayı sattıktan kaç yıl sonra banada 2 tane radar geldi 2bin tl ceza kesmişler faizleriyle. tabi ödemedim, vergi affı çıktığında yapılandırmayla 360 tl ye kapattım. peşin ödesek bu kadar ucuz ödeyemezdik. bu ülkede hep borcuna sadık olmayanlara kıyak geçiyorlar.

bu arada kendime de laf soktum galiba
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hız sınırı cezasında hızın yazması zorunlu mu? %10-20 denmiş, 60şa 75 yapmış 110sa 125 yapmış. Tam olarak bilmiyorum ama yüzdeliklere göre cezalar kesilir diye biliyorum zaten. Atıyorum%10-20 arası 412 TL...

Arkadaşımın babası 50 yazan yerden 60la geçiyor Samsun'da 412 TL geliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burak_2885 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hız sınırı cezasında hızın yazması zorunlu mu? %10-20 denmiş, 60şa 75 yapmış 110sa 125 yapmış. Tam olarak bilmiyorum ama yüzdeliklere göre cezalar kesilir diye biliyorum zaten. Atıyorum%10-20 arası 412 TL...

Arkadaşımın babası 50 yazan yerden 60la geçiyor Samsun'da 412 TL geliyor.
    %10 fazlaya kadar ceza yok.
    %10-30 arası fazla hız ucuz ceza
    %30 fazlası fazla hız yüksek ceza.

Hız sınırı 90 diyelim.
    99'a kadar ceza yok
    99-117 arası ucuz ceza
    117 üstü pahalı ceza.

Hız sınırı 50 ise 65 ile geçersen pahalı ceza.....
    Okumadan imzalamam.....

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Makbuzun sana tebliginden itibaren 15 gün içinde adliyeden itiraz edebilirsin. Ancak tüm hız ölçerler görüntü alıyor. Itiraz da etsen radara girmeden önce hastaneden tedavi gördüğünü ,(tansiyonum düştü gibi gerekçelerle ) kanitlayabilirsen cezan iptal olabilir.
    SWAT

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    radarı görmek imkansızdı. bildiğin beyaz renk ford connectin yanından geçtik. içinde hareketli radar var mış. az ilerde gişelerde önümüzde durdu araçtan alkışlayarak indi. gençler gelin yarışınızı radar ekranından izleyin dedi. hatta izledik izlerkende aa totoşa bak bana birde makas atmış muhabbeti yaptı sonra güle oynaya neyse genç adamsınız olur bazen böyle diyerek yüzümüze gülerek tebrik ederek hadi gidin evinize yollarız cezayı dedi ve eklemişte eklemiş 500ü dayadı

geçmiş olsun moruk. arabayı sattıktan kaç yıl sonra banada 2 tane radar geldi 2bin tl ceza kesmişler faizleriyle. tabi ödemedim, vergi affı çıktığında yapılandırmayla 360 tl ye kapattım. peşin ödesek bu kadar ucuz ödeyemezdik. bu ülkede hep borcuna sadık olmayanlara kıyak geçiyorlar.

bu arada kendime de laf soktum galiba
    Herhalde rolling videosunu polis kadrajından ve polis tarafından alkışlanarak izletilmesi olayıda Türkiye de tek bizim başımıza denk gelmiştir
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herhalde rolling videosunu polis kadrajından ve polis tarafından alkışlanarak izletilmesi olayıda Türkiye de tek bizim başımıza denk gelmiştir
    500 lira vermeye değmezdi ama eğlenceliydi tabi. neyse ki polisler o kadar aşırı kıl çıkıp çekiciyle araçları filan çekmediler. hatta bekletmediler bile siz gidin biz eve yollarız derken enteresan ve eğlenceliydi.

sinan3405 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suanda yollarda kurulan vatandası canından bezdıren cameralar kapalı durumda. buyuk olcudede kalkacak cunku herkes bılıyor bunlar para tuzagı beledıyeler ve bu sıstemı koyan kahbe fırmalar vatandası ıyıce yollardan soguttu. bayramda yıne bır suru can heba oldu lakın malesef kurallara uymuyoruz. yenı araclar hızlımı hızlı en kotusu bıle 170-180 kmh rahatlıkla ulasıyor. sunu belırtmekısterım oto yollarda yapılan hatanın telafısı olmaz. daha yenı bır kaza atlattım oto yolda 120 kmh gıderken bı arac anıden onumuze kırdı sag on kapıdan ıtıbaren vuruyordu menevra yapmasaydım az kalsın sol serıttekı barıyere cıkıyordum benle beraber 5 kısı ıdık aracta,bırde pıskın pıskın bakıp ozur dılıyor ama 2 tane soda sısesını kafasına yedı ses bıle edemedı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler