ankarada or-an da da aynı sorunu yaşamaktayız onetower avm nin yanından giden yolda gececi tayfa aşırı rahatsız ediyor. özellikle tsi grubu
Printable View
ankarada or-an da da aynı sorunu yaşamaktayız onetower avm nin yanından giden yolda gececi tayfa aşırı rahatsız ediyor. özellikle tsi grubu
Ben de Ankara-Dikmen'de Tofaş ve motorcu tayfasından bıktım. Bir gün katliam çıkacak ama ne zaman :D
Dikmende tofaş ve kurye motoru temizliği. Cinnet getiren A.K. Tofaş marka araçları ve kurye motorlarını ateşe verdi :D araçlar kullanılamaz durumda.
10 gün sonra beterin beteri olacak. 15 Temmuz'da gaza gelen tipler 2 hafta uyutmazlar diye düşünüyorum.
Ataşehir'de özellikle haftasonları insan gibi gitmiyorlar. Kedi kaç kere uyuduğu yerden zıplayarak uyandı bu eksoz sesi yüzünden.
15 sene önce büyükçekmecede arkadaşın yazlığının önündende böyle geçiyorlardı arkadaşım bir çuval bildiğiniz çuvaldan bahsediyorum ufak çivi aldı gece 2 gibi komple bunların geçdiği evinin orda o zamanlar göbek vardı şimdi kaldırdılar oraya dökdü .. o gecede geçdiler ama son geçişleri oldu :D bir daha geçmediler :D
Ben bazen acik hava filtresi takıyorum işlek cadde de bile basinca cekiniyorum utanıyorum yaşlısi hastasi uyuyan bebeği falan varmi diye millet cidden kafayı yemiş
Ostimde iki ucunda göbek olan uzun düzlük bir caddenin kenarında bizim ev her gece böğüren sıralı 6 ve ardından gelen lastik sesi, sivrisinek vari 1.4is, 16bin rpm çeviren 4 silindirli japon motor ve tabii ki manifoldlu şağin sesi duymadan uyuyamaz oldum.
bi an forumdaki @uzk ' dan bahsediyoruz sandım da bu diğer 350z coupe' bi dönem bahçeşehirdeydi. Sanırım farzetki ekibinin inşaat sekötüründeki elemanının eski arabası bu. Demekki bu aracı kullanananların hepsi arabanın canını almaya yeminliler.
şu varexleri sökün araçlarınızdan allah aşkına. Hangi arabaya takarsanız takın ses iğrenç. Egzoz sesi bende seviyorum ama bunlar bildiğin patlak soba borusu sesi ortalığı pis pis inletmekten başka bir olayı yok.
Düşünün ki ben Ankara çevre yolunun dibinde oturuyorum :)
Bende komple egzoz var hic ses cikarmiyor, ortaya uzunca tup ve sona az buyuk custom susturucu koyunca arac gucten de dusmuyor neden kafa mikiyosunuz?
Topluluk ıcınde bagırtarak gecmek,yada restoran cafenın onunde basmak,evlerın avmlerın orada basarak gecınce ne oluyor?
Hava mı atılıyor? Hatunlar "aaa sese bak,harıka,hemen vermelıyım bu adama mı" dıyor? Yada ınsanlıgın kulagına tecavuz ettıgınız ıcın yedıgınız kufurler hosunuza gıdıyor ve yenı manevı akrabaglar yaratmak fantazınız mı? Hadı sızı gectım,ananıza ayıp gunah degıl mı?
Bu egzost muhabbetleri 2000lerin başında bağdat caddesinde kızları etkilemek için insanların birbirleri ile yarıştığı dönemde popüler oldu :D
Dün akşam beylikdüzü sütişte oturuyoruz.10 saniyede bir egzoz sesiyle irkiliyor insanlar. Millet o kadar rahatsız oldu ki kalkıp gidenler oldu mekandan.
siyah couoe lastikleri beyaz yazılı araç bumu
eger buysa durusu çok iyi
https://i.hizliresim.com/8dPonr.jpg