buraya üyeyse gelsin insanların rahatsız olduğu konularda bir iki kelam etsin..
Printable View
Parayasına güvenip ego sahibi olan insan yapısı sanırım böyleleri.
Bir insan uykusundan bu aracın egzos sesi yüzünden uyandıysa, üşenmeyip bide konu açıp şikayetini de dile getiriyorsa araç sahibinin TT üyesi olması hiçbişey değiştirmez. Konuyu saptırmanın ''arabaya piyasa yaptırmanın'' yeri değil burası. Madem küfür duymak istemiyorsun sende toplumsal kurallara uymak zorundasın.
kımmıs sahıbı ?
konuyu gördüyse arac sahibi yandın yiğit bundan sonra red line gecer ordan bu konun uzerine (bidaha yapmayacagını hic dusunmuyorum nedense)
100 tllik motorla bile kafa siken döl israflarina ne demeli. Yedikleri küfurlerin haddi hesabı yok.
Açılın araç sahibi benim kuzenim.
Kimse bomboş yolda roll yapmıyo şimdi, yanından geçerken o sesten anlık herkes rahatsız olabilir sonuçta. Cocugu, yaşlısı belki sürücü acemidir dalgındır anlık gazlama ile korkabilir. Bu siteye üye herkesin başından geçmiştir böyle durumlar. Sokak arası gazlama veya makas, bu arkadaşın yapıtıgı çok göze batmıştır o ayrı bi konu tabiki. Herkes tarafından linç edilmiş, bakalım kim çıkıcak sahibi ve ne diycek :)
İkiz versiyonu da Ankara Çayyolunda var (siyah 350z) . boş otoparklarda dümdüz gazlayıp duruyo drift yapmayı da beceremiyo, tek yaptığı kafa z..mek
Peki ya Şayinle ekzos patlatanlara kaç puan?
egzozum 115db oldugu ıcın gece donmek zorunda kaldıgımda sıte ıcerısınde rolantıde ılerlıyorm, yıne de yuzum kızarıyor. otopark 2.katına ınıyorum ve son metrelerde durmadan once stop edıyorum.
kendımız kufredıyoruz , coluk cocuk rahatsız oluyor dıye. aynı hareketlerı baskalarına da yapmamalıyız. ama tabı Tr burası, koy .otune rahvan gıtsın dıyor ayılar.
Ben 2 hafta önce sattım egzozu iskender üstada yaptırdım ama kimseden 1 sene boyunca küfür yemişliğim Yok :)
Gecenin köründe aynı yerlerde aynı hareketleri defalarca kez yaparak milletin uykusunu siken tipler dikkatli olun heran mutelif suikastlere maruz kalabilrisiniz.. Kulağınıza küpe olsun
Para araba herkeste olabilir de, görgü ahlak aile terbiyesi herkese nasip olmaz malesef..
Hayırdır bir sıkıntı mı var ? Araç şahsıma ait
DEĞİLDİR.
Geçen gece ^3^te acıbademde de bi type r vardı kırmızı, ona da sevgiler...
Sanırım bu araç :D
http://www.techturkey.com/forum/otom...-roadster.html
bu aracın sahibi forumdan @uzk aracı,konusunu açmıştı orda görmüştüm
bordo tentesi muhteşem ama gercekden çok diri duruyor seside inanılmaz
Adam şikayetini dile getirmiş. Bazılarıda vitrine çevirmiş konuyu. Reklam alanı oldu
http://www.techturkey.com/forum/otom...nium-plus.html
Hocam bu da benim araç nasıl dirimi bi bakabilirmisiniz ? 350z den daha sesli ve bence daha güzel tam 95 beygir
Konudan alakasız lakin çok aradım, 123123 araba gezdim en temizini aldım konusu, konuya gelen 10-15 beğeni. 3-5 gün sonra ilanda. :)
Araç kimin umrumda bile değil foruma kesin üyedir
Gecenin 12 sinde yapılacak iş değil
Ben karakola gittim bugün mobeseden bakıp işleme alacaklar
Bu akşam Adnan Kahvecide çevirme yapacaklarını söylediler.
Kendisi bilir biz bütün Adnan Kahveci Bulvarı olarak gereken küfürü sövüyoruz
Benim eşim hamile örkündü erken doğuma gittim
Ben bulmazmıyım acaba sahibini
Adam gibi şey edin hayvan gibi şey etmeyin arkadaş
Bizde bu amk yolundan geçtik
Gecenin 12 sinde kesici yapman karı kız baktırmaz küfür ettirir
AYIP AYIP AYIPPP BEEEE
20 li yaşlardayken bende hayvan gibi basıyorum cadde de sagda solda, düşünemiyodum.
Şimdi de egsoz seviyorum ama sokakta caddede basanlara biraz saydırıyorum.yaş ilerledikce insan olgunlaşıyor.
Yaklasık 4-5 senedirde egsozlu arac kullanmıyorum :)
https://i.hizliresim.com/gW2Jm2.jpg
Ekipler amiri sağolsun gerekeni yaptılar
Ayrıca gece yunus ekip gezici devriye atacak
Bahçelievler Adnan Kahveci Bulvarı
Götü yiyen sıksın
Bir daha böyle birşey yaşarsam bakırköy üşenmeden gidik mahkemeye dava açıcak duruma geldim
Bu nedir ya hala sövüyorum
kapıda oturuyorduk elimizden zorlan aldılar yeminlen
Kendi çocuğu, hastası olduğunda daha iyi anlar..
Bizim incirli caddesinde restoranımız var. ışıklardan kalkınca tam benim dükkanın önünde devir kesiciye giriyorlar. Bi gün harunun supraydı herhalde öyle bir egzoz patırdaması yaptı ki ben dahil bütün müşteriler yere eğildik dükkanı tarıyorlar zannettik :) Finalde 15 masa herkes polisi arayıp beddua ile şikayet etti.
Valla zevkle dinlerim. Bizde basıyoruz yeri geldiğinde boşa hayıflanmayın sızınde ıllakı rahatsız ettıgınız ınsanlar var.
Uyku sorunum var. İyi uyuyabildiğim günlerde 4 saat uyuyabiliyorum, hafta sonu da dahil. Yavşağın biri yeni aldığı arabanın havasını atacak diye zorla uyuduğum 4 saatten fedakarlık verme şansım yok benim. Zevkle dinliyorsan kulaklık takarak sabaha kadar dinle kardeşim.