Pek yazmasamda hergün giriyorum bende eski sayilirim :)
Printable View
Pek yazmasamda hergün giriyorum bende eski sayilirim :)
Burdaym abi
Bende eski günleri özleyenlerdenim..Pc'yi her açtığımda foruma girmeden kapatamıyorum alışkanlık oldu. :)
Documentary:
https://youtu.be/B53VLXSUdkg
Eskileri konuşan dedelere dönmeyelim beyler :)
Naftalin kokmasın burası :)
Herkes burada çok şükür , kimsenin eksildiği yok hayat devam ettikçe..
Sosyal medyadaki alternatif grupları hiç bilmiyorum , merak da etmiyorum ama unutmayın ki bu cmşanın sosyal medya sayılabilecek ilk örneği ve en kaliteli örneği TT'dir.
Eskilere birşey sormaya korkar olduk demiş bir arkadaş , yahu aslında olaya şöyle bakmak lazım , bu sitenin adında tech var , yani bilgi merkezi..
E şimdi biz bazı şeyleri bilmem kaç senedir yazmışız çizmişiz tecrübe etmişiz. Biri geliyor hiç arşive eski konulara bakmadan konu açıyor atlıyor zıplıyor yanıt bekliyor..
İyi de canım kardeşim , bu kadar tüketim odaklı olmasak , az biraz araştırsak ki zaten burada herşey elinin altında var.. tembellik etme de iki tane daha fazla tıklama yap , ondan sonra belki konu açmana da gerek kalmayacak..
Belki bu sebeple her konuya eskisi gibi dolu dolu yanıt gelmiyor diye düşünüyorum..
Bilgi bakımından eskiden çok daha zengindi, kusura bakılmasın ama konu açmış olmak için açılan abuk subuk konulardan çok sıkıldım.Geyik çok arttı, tamam arada olmalı ama biraz suyu çıktı diyebilirim.
Şaka maka benimde beş yıl olmuş ,en çok roll gazlamalar videolarını özlüyorum ,eski rollculer yaşlandı sanırım yada hayat şartları .
Edit: 6 yıl olmuş ,bu arada forumun kuruluş tarihi nedir,ve kimler kurdu ?
@cem abinin en hızlı vites atan üyesi konusu kadar tutmadı buralar :D 1 saatte 10 sayfa olmuştu :D
Birazcık eski sayılırız sanırım :D
Bende forumu 2009 dan beri misafir olarak takip edenlerdenim küçüklükten beri araba tutkum olduğu için ehliyetimi alana kadar burada konuları okuyup bilgi sahibi olmaya çalıştım ilk aracım 17 yaşındayken alındı ancak ehliyetim olmadığı için modifiye işlerini falan hiç düşünmedim , daha sonra 18 yaşında ehliyetimi alıp e90 320d yi alınca yazılımdır janttır egzozdur konularında yardım almak için üye olmuştum , daha sonra arabada yanlamak için vitesteyken dscyi kapatınca araba tutukluk yapıp sekmeye başlıyordu o sorun için forumu baya tavaf ettim sonra öğrendim ki vitesi boşa alıp dscyi kapatınca sorun olmuyordu. Kendi çapımda yaşıma göre büyük maceralardı o zamanlar forumdan ilk tanıştığım kişi @MK8800 Mikail olmuştu , yüz yüze tanışma fırsatı bulamasakta sağolsun numarasını verip bana çok yardımcı oldu baya muhabbet etmiştik :D
hep haklı olan Kelalper ,bilgisiyle herkezi aydınlatan drahte,ankara çıkartmasına göğüs geren mamimakinen,typer ı konuşturan adam muharrem,dünyada duyulan projeye imza atan aydın22B
biz bu ve bunlar gibi sayısız abilerimizi izler örnek alırdık
pc başında oturmaktan ayaklarımı hissetmediğim zamanları hatırlıyorum ama şimdi öğle değil herkezde bi kral tacı herkez king
takipteyiz TT
14.Ağustos.2006
her ne kadar aktif yazar olmasamda hergün girip konuları takip ederim.tech in eski tadının olmadıgını düşünenlerdenim ama yapacak bişey yok herkes hayat mücadelesinde.
Aynen öyle , olduğu kadar :)
Ben forumu aktif olarak takip eden yeni bir üyeyim. Arabayla uğraşmayı kendim birşeyler yapmayı da çok seven biriyim. Az sonra bahsedeceğim konudan muzdarip olmasam muhtemelen onlarca DIY konum olurdu. Forumda sürekli laf sokmaya çalışan birşeyler yakalayıp beğeni toplamaya uğraşan çok bilmiş bir kesim var. Sürekli küçük düşürmeye çalışan gereksiz bir topluluk. Bu tipler yüzünden yorum yazmaya bile çekiniyorum çünkü kimseye saygısızlık yapmak istemiyorum. Yeni gelenin istenmediği bi ortam havası oluyor dolayısıyla şahsen benim şevkim kırılıyor. En basitinden çakma varexler ile ilgili açtığım bi konuda ne olduklarını bilmeme , yazmama rağmen onlar varex değil ah bu salaklar öğrenemediler edasıyla 2 3 tane cevap geldi. Sürekli aşağılayıp ezmeye çalışan bu tayfa eminim benim gibi birilerini daha rahatsız edip forumdan soyutluyordur
2006lı kaşar olarak çekirdek yapalım fikrini ortaya atıyorum :)
Güncel
15.09.2020
Abi Tünay bile geri geldi seni arıyorduk hoşgeldin sende
Vay be forum ilk üye olduğum zamanlar lise sona gidiyordum :)
Kerem abı hoşgeldın
hello.....
kerem abi hoşgeldin , unutmadık integrayı ve crv'yi
bende burdayım pek fazla tanınmasam da tech ortamında hergun gırıyorum foruma hep aynı konular bende Tuning Peugeot dan gelmeyım :D az da olsa tanıyan çıkar heralde
yaşlanmısız bee eskilere bakınca anlıyor insan:)
20kasım2005de kayıt olmuşum çok zaman geçmiş be hakkaten :)
Yaşlandık :)
dolar euro ve benzin düşsün. Forum yine forum olur bana göre.
Duruyo valla. Rekor 9 sene