Eklemeyi unuttum maltepe GKM de yaptırıyorum ben filmi. Şirket araçlarıma da , aileden arkadaşlardan vs 1 yıl kullanıp satılacak vs araçlara da oradan yaptırıyorum.
Printable View
Bu işin vakkosu Tanzer, bütün arabalarımı ona yaptırırım.
Polis konusuna gelince benim de tüm arabalarımda ön cam dahil film vardı hala da var, herhangi bir problem yaşamıyorum.
Hatta şimdi yanları daha da mı koyultsam diyorum bir kaşıntı mevcut.
Tanzer usta cam filmini kendi mi yapıyor çalışanları mı acaba?
aynısını yazmaya gelmiştim :D bende de öne cektirsem mi kasıntısı mevcut :)
Biz 2 araba götürdük birinin bir kac camını kendisi yaptı ama kendisi yapmasada en son işi kontrol ediyor. herhangi bir baloncuk durumunda ya olur mu geçer güneşte dursun vs cümleleri yok cam tekrar komple sökülüyor.
Benim aracım VAG grubu arka camlar kendinden renkliydi AT35GN cekildi komple eşitlendi acaip güzel durdu. ama ön cam akvaryum gibi olunca içerisi belli oluyor tabi.
Solarmaster neresi yapıyor ? Profildeki aracımda solarmaster film vardı güneş ışınını almamasından , öğlen 12 sıcagında aracın içinin buz gibi olmasından çok memnundum. Mevcut aracımda serviste takılan film var çöp malesef değiştircem LLUMAR düşünüyordum ama solarmaster varsa yaptırırım :)
arkadaşlar winplus marka nasıldır ? kullanan varmı ?
İzmir içinde ön cam hariç eski ve solmuş filmlerimi söküp yerine 200-250 bandında ön cam dahil yaptırabilecegim bir yer var mı ?
Kardeşim ben İzmir'de cam filciyim. Hatta ana merkezim birçok markada. Dediğin rakamlar sökme dahil yaplacaksa ancak oto aksesuar filmi, yani kore işi filmele yapılır. Ben yapmıyorum o ürünlerden bizde yok örnek vermek gerekirse. Ancak söküm temizleme ve yapım dahil 350 TL düşünürsen nitelikli bir film ile yardımcı olurum
Ankara için öneri var mı ? benimde yenilemem gerekiyor. Magnet diye bi marka yapıldı 2 sene olmadan açıldı rengi.
Saygılarımla
son durum: ustamın yaptırdığı yerde yaptıracağım Sultanbeyli'de 2 sene garantili ürün kullanıyor. kaput filmi ve cam filmi sökme; cam filmi takma 300TL fiyat aldım. Pazartesi gideceğim, şartlar olgunlaşırsa da 2 sene sonra arabayı yenilemeyi planlıyorum zaten o zamana kadar kurtarsın yeter durumundayım. adı sanı duyulmamış cam filmiyle 5 sene idare ettiğimi düşünürsek çok sorun yaşayacağımı sanmam. Pazartesi yaptırdıktan sonra da yorumlarım.
izmirde 3. san.sitesinde ismini unuttum 1001 otonun sokağında lummar bayisi var. 450 tl cam filmi yapıyor bilginize...
Armolan / qdp ch20 hakkında bilgisi olan var mı ?
sadece ön cam için koyu değil uv korumalı ve gözü biraz rahatlatacak cam filmi çektiren var mı? pendikte bir yer yaparım 150 tl ye ölçecek cihazım da var dedi.
Ankara icin cam filminde yardimci olurum
Ankara Cam Filmi
instagram.com/ankaracamfilm
İstanbul anadolu yakası tavsiye varmı ? Birde çatlak cama film yaptırmak sorun oluyor mu tecrübe eden var mı
arka cam dahil söküldü arka cam 3 numara yanlar 2 numara olarak yapıldı. kaput filmi söküldü. Sonuç olarak bütün bunlara 150TL verdim. şimdilik iyi duruyor gibi. tam oturmasını bekliyorum.
https://eksiup.com/images/27/67/hk18123tkoie.jpg
Tabi soyledigim fiyat on cam ve sunroof(varsa) haric fiyatlar
Arkadaşlar bizim F30 a ön kaput tampon şeffaf film yaptıracağım.
Avrupa yakasında bu işin ehli uygun fiyatlı yerler var mıdır ?
Titiz biriyseniz iyi biryerde yaptırın sonra paranızla sinir oluyorsunuz bayram öncesi heryer randevulu full diye floryada en ön cama yaptırdım dün randevu arasında aldı baktıkça sizin yapıcağınız işin.. şeklinde anıyorum bayram sonrası gidicem tekrar..
Bu işte usta çok önemli. Aynı dükkan'da 2 farklı ustaya iş yaptırdım biri iyi biri kötüydü.
Peugeot 407 sw'a Bahçelievler'de bir LLumar bayisinde en ön cam dahil yaptırmıştım, hiç problem olmadı çok memnundum.
Daha sonra aynı dükkana Fiat 500'ü götürdüm yine en ön cam dahil yapıldı; en ön camı 2 kere, arka camı 1 kere, yolcu tarafı camı 1 kere değiştirttim işçilik hataları yüzünden.
Ön sol kapının cam filmi yırtıldı , sadece bu camın filmini yeniletsem diğer camlarla ton farkı olur mu tecrübe eden var mı ? (filmin daha önce nerede yapıldığını yada ne marka film kullanıldığını bilmiyorum aracı 2.el aldım.)
Anadolu yakasında önereceğiniz yer var mı ?
Merhabalar,
Seat ibiza aracim için cam filmi çektirmek istiyorum. Arka camda halihazırda en koyusu var. Yanlara 2 numara yaptırmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
güncel cam filmi fiyatları nedir? bugüne kadar araclarıma hep kaliteli olsun diye ziebarttan yaptırdım ama fiyatlar ucmus. Forumdan kaliteli film yapan arkadas var mıdır güzel fiyata?
kaliteli filmle ön cam dahil 1000'in altı uygun şu an :) llumar'da 1000 + noktasında. ziebart ne istedi?
sizin ille de Llumar takıntınız yok sanırım
Llumar olmasın amerikan olsun uzun ömürlü ve kaliteli dersen benim bostancıda gittiğim yerden memnunum, geçen ay Mini'ye de çektirdim ön cam dahil yine. F20'ye düşünüyorsan ön cam dahil 600-700 gibi bir rakama yaptırırız sanırım, isterseniz sorarım. konuda daha önce de bahsi geçmişti dediğim yerin