Belki terfi için görevden almışlardır , yakışır fatih terim gibi bi spor bakanı :)
Printable View
Belki terfi için görevden almışlardır , yakışır fatih terim gibi bi spor bakanı :)
fanatik bir cimbomlu olarak yazayım:
FB de Aziz Yıldırım, cimbomda Terim aşkı bitmez.. neden? çünkü masabaşını, perde arkasını da iyi yönetirler de ondan... BJK beceremezdi o işleri tüpçüyü TFF başkanı yaptılar onlar da alıştılar... futbol seviyemiz diplerde, ligimizi izleyen yok, son 2 seneki BJK hariç izlenecek takım kalmamış gören de Avrupa şampiyonu olduk primi bölüşemedik, havuzda 30 tane 1. kalaite topçu var takıma giremeyen trip yapıyor vs zannedecek topçu y da yönetim konuşunca... hepsi gitmeli tüpçü Terim, Avrupa şampiyonasındaki takımın tamamı, 30 yaş üzeriler vs vs...
tüpçü cimbom 3 kere üst üste şampiyon olmasınlar diye Terim'le anlaştı bunu herkes biliyordu zaten 4 maçlık diye başladı mevzu ama senelik 6,5 M Euro +primlerle anlaşmışlardı imPARAtorla çoktan, konuyu neresinden irdelesen elinde kalır, adam mafya oldu ciddi ciddi... haa cimboma istemesek de bulaşacak belki şampiyon da yapacak ama bu onun ne kalitesini ne de futbol bilgisini değiştirmeyecek...
Tek üzüldüğüm nokta boşta kaldı diye tekrar Galatasaray'a geri gelmesi..
Lig tv 1 teklik papel atar yorumcu olur
Missss gibi
Yemişim gs yi tr yi filan der mi der
Fatih Terim'in Milli Takım'ı Bırakmasına Vesile Olan Alaçatı'daki Restoran Müze Oluyor...
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in bugün görevinden ayrıldığını açıklamasının ardından istifaya vesile olan Alaçatı'daki Yüzevler restoran futbolseverlerin akınına uğradı. Farklı renklere gönül veren her takımdan binlerce taraftar, kebapçıya şükran duygularını ifade etmek için birbirleriyle yarışırlarken, mekanın müze haline getirilmesi için de change.org sitesi üzerinden kampanya başlatıldı.
İstifa haberinin duyulmasının ardından araçlarıyla ve yaya olarak Yüzevler restorana akın eden futbolseverler, mekanda çalışan garson ve komileri omuzlarına alıp zafer turu atarlarken, restoranın sahibi Selahattin Aydoğdu ise kucaklaşmak isteyen taraftarın yoğun ilgisi nedeniyle ezilme tehlikesi geçirdi. Taraftarların üzerine kebap ve ayran atılarak bir nebze sakinleştirilmelerinin ardından en yakınındaki masanın üzerine çıkan Aydoğdu, alkışlar arasında kısa bir konuşma yaparak gösterilen ilgiye teşekkür etti.
"Amacımız tahta paravanı korumaktı"
Olayın yaşandığı 14 Temmuz akşamı Türk futboluna bu kadar büyük bir hizmette bulunduğunun farkında olmadığını itiraf eden Aydoğdu, "Açıkçası bizim o akşam en büyük derdimiz tahta paravanımızı korumaktı. Çünkü baya masraf etmiştik biz o paravana. Olayın bu noktaya geleceğini hiç düşünmedim. Meğer o tahta paravan Türk futbolu imiş, A Milli Takım imiş. Şanlı direnişimizin büyüklüğünü ben de yeni yeni idrak ediyorum" sözleriyle yaşadığı mutluluğu dile getirdi.
O gece tekrar canlandırıldı
Taraftarların yoğun isteği üzerine 14 Temmuz kavgasını çalışanları ve yakın çevresi ile birlikte tekrar canlandıran Aydoğdu, temsili Fatih Terim kuvvetlerini bir kez daha geri püskürterek sokak boyunca kovalarken, izleyenlere de duygu dolu anlar yaşattı. Canlandırmanın ardından mekanın tuvaletleri dahil hemen her yerinde hatıra fotoğrafı çektiren taraftarlar, olaya sahne olan Yüzevler restoranın müze haline getirilmesi için de kısa sürede örgütlenerek sosyal medyada kampanya başlattılar.
Change.org üzerinden başlatılan kampanya haber yayına hazırlandığı sırada 30.000'in üzerinde imzaya ulaşırken, aynı anda twitter üzerinden başlatılan "Yüzevler restoranın bir sonraki konuğu kim olsun?" anketinde de "Dursun Özbek" adı açık ara önde gidiyor.
ahaha çok güldüm ya akşam akşam :)
Geleceğin futbol federasyonu başkanlarından ya da spor bakanlarından biri olacağı için çok da sevinmediğim bir haber. Nasıl olsa elini eteğini çekmeyecek,babayiğit biri de yolu vermeyecek hiçbir şey değişmez.
Ferguson bu kadar tutulmadı ingilterede. Ne imparatormuş be.
Allah'a şükürler olsun. Bi Yıldırım Demirören kaldı o da gitse tamamdır. Şimdi tek korkum galatasaraya gelmesi. İnşallah gelmez.
Çok sıktı artık bu mafyamatik tipler. Her yerde her makamda varlar..
fatih terimin sonunu getiren ADANALI KEBABCI
http://i.hurimg.com/i/hurriyet/75/77...f5073050cfe10c
nasıl istifa bu anlamış değilim , lafa geldi mi vatan millet sakarya... vazgeçsene tazminatından çakma kabadayı
Son dakika... İşte Fatih Terim'in ayrılığının perde arkası - Spor HaberleriAlıntı:
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, TFF'den alacağı tazminat belli oldu. Spor Arena'nın edindiği bilgiye göre Fatih Terim, tazminat olarak federasyondan kalan 1 yıllık sözleşmesine karşılık 3.5 milyon Euro alacak..
Her ne kadar olayların başlangıcı kebapçı kavgası olsa da fişi Rüştü çekti. Hürriyet'te bir yazı yazdı, 2 gün sonra Terim kendini kapıda buldu. Bravo Rüştü.
*** Milli takım için çare Yılmaz Vural. Tam bu ortamların hocası. İşiyle ilgili polemiğe girmez, sorunlu topçuyu idare etmeyi iyi becerir. Futbol bilgisi ismi geçenlerden geride değildir. Benim oyum Yılmaz hocam'a.
F.Terim egosundaki birisi, kendi 'sikletinde' olmayan Rüştü bunları yazdı diye istifa etmez... bence daha üst makamlardan hani bunların çok güvendiği makamlardan tepki geldi bence... yoksa Rüştü ona göre dünkü çocuk, vız gelir tırıs gider... Rüştü hakkında Terim'in yazdıklarının da hakaret kısımlarını çıkartırsak tamamı doğru, 3 cümleyi arka arkaya konuşamayan şahıs bu yazıları da kendi yazmış olamaz zaten...
bu arada tazminat olayına takıldım ben, hem istifa hem tazminat nasıl oluyor??? bence milli takımı çalıştıracak adama tazminat maddesi konmaması lazım, milli görev sonucunda...
Terim'in egosu yalan oldu bence. Kebapçı abimiz o egoyu yıktı geçti. Rüştü'ye de fişi çekmek kaldı.
Rüştü ve Terim o yazıları yazamaz elbet. Çala kalem yazarlar, üzerinden biri geçip okunabilir hale getirir yazıları. Fakat Rüştü'nün Terim hususunda tavrı nettir. Hem prim hem de Arda mevzularında çekinmeden yaptı eleştirilerini. Bunu görev beklentisiyle de yapmış olabilir. O işin ayrı boyutu.
Her halükarda Fatih Terim istifa ettirilmiştir. Türkiye futbol direktörü gibi saçma bir tanım tarih oldu. Bundan sonra polemikten uzak, yeniden herkesin sahiplendiği bir milli takım oluşturmalıyız. Gerekirse hedef küçültelim ama sahaya çıkan takım içimize sinsin.
çok sevindim bırakmış olmasına. futbol bilgisi bile olduğuna inanmıyorum. galatasarayın hep iyi kadro dönemlerine denk geldiği için başarıları olduğu düşünülüyor. inşallah tekrar gs başına gelmez
O 3,5 milyon euroyu alırsa haram zıkkım olsun...
geç bile kaldı yazık verilen o paraya !!
Fatih Terim-TFF olayının perde arkası! İlginc detaylar... - Spor Haberleri
bu nedır ya,
suna bak hemen avukatlarını cagırmıs. amac devletten hortumlamak baska bırsey degıl...
Çok saçma yorumlar yazılmış.Uefa kupasını Hagi aldırmış Galatasaraya diye yazmış biri.Bir futbol klubünde tek başına bir futbolcu hiçdir.O kupada kim ne derse desin Fatih hocanın çok büyük katkısı var.Galatasaray tarihine bakın bütün başarılı işlerin yüzde 60-70 inde fatih hocanın ismi geçer. Evet egoludur kaprislidir tasvip etmediğim bir çok özelliği vardır hareketi vardır ama Fatih hoca başarılıdır.Zaten taraftarın hala fatih hocayı isteme sebebi budur. Bence tekrar dönmelimi evet dönmeli Galatasarayı şuanki durumdan kurtarıcak tek adam odur. Ama gelecek için düzgün bir planlama da kendisinden sonrası için yapılmalıdır tabiki bunu Dursun yapamaz :)
not: forumda 150 binlik arabaya biniyorum diye karşısındaki adamı eziklemeye kalkan birinin Fatih Terime egolu demeside çok manidar olmuş :)
Herkesin düşüncesi kendinedir
Bir Galatasaray'lı olarak Fatih Terime yapılan haksızlığa göz yumamam..Egoludur,kaprislidir beni bağlamaz,beni de ilgilendirmez! Ben Başarısına bakarım,taktiğine ve durusuna bakarım
ki Terime gelene kadar bir sürü sporcu,yönetici ve hoca var egolu,kaprsili vs olan
terime o kadar laf söyluyorsunuz da TFF başında ki adam kim ve nasıl? bunu sorguladınız mı? Sistemimizde bozuk ona bakılırsa
Şahsen ben Galatasaray'a gelirse takımı toparlayıp başarı elde edeceğini düşünüyorum
Kendisi Kadıköy'de taraftar biber gazına boğulurken kupamı isterim diye ağlayan bir kişi.
Orada Fenerbahçeli arkadaşların mızıkçılığı söz konusuydu. İki takımdan ikisi de kupayı alacak durumdaysa kupa stada getirilir. Kazanan kupayı alır, kaybeden alkışlar. Ama gereksiz bir inat başka bir inadı doğurdu. Sonuçta kimse memnun olmadan kapandı iş. (Ne Fenerbahçeliler kupa alınmasına engel olabildi ne de Galatasaray ağız tadıyla kupa sevinci yaşayabildi).
kımsenin yapamadıgını su kebabcı yaptıya helal olsun o kebabcıya
özellikle o kebabcıya gidip bişeyler yiycem o adama verilen paralar helal olsun kebabcı ya !
https://pbs.twimg.com/media/DFsSXtIXoAEuYlt.jpg
bende bizzat galatasaray lıyım uefa 2000i yaşadık yıllarca gururlandık ama 17 sene oldu be abi
yani sevilla nın bile her sene almaktan bıktıgı çok daha mutevazi kluplerin aldıgı bi kupa ile de yıllarca övünülmez yani..
Tamam sagolsun varolsun kazandırdı uefa yı vs ama 3.500.000 euro yu alırsa valla korkunc para.
BİZİM MİLLİ takım'a ödenen maaşların dünyada hiçbi örnegi yok. En yakın maaşı ödeyenler ile aramızda uçurum var.
bu ne abi millet 12 milyon turk lirasını vergi ile ödeyene kadar onbinlerce Emekçi esnaf bir araya geliyor..
hadi dünyanın en zengin ülkesi olsak eyvallah diyecemde o da degiliz
Fenerbahçelilerin kupa alınmasını engellemesine katılmıyorum olayların nasıl geliştiğini bizzat biliyorum çünkü
Sorun şurda millet can derdine düşmüşken koridorlara bile düşmana saldırır gibi biber gazı atılırken adam kupanın derdine düştü, yazık
Bu ülkede Adam gibi adamlar varsa onlar da Ali Koç ve Aykut Kocaman'dır.
iş başvurusu yaptık, gel koçum dedi kebapçı,
ayık olun !!!!111!
3.5 milyon euroyu almadım der , Federasyon verdi der ;)
Bu karakterdeki adamlar ülkede seviliyor.. Efsane oldu gerçekten ,, 3 SENEDE ALDIĞI 70 MİLYON TL VE ONCA BAŞARISIZLIKLA ,SKANDALLA efsane oldu..
beyler taam da olayı Terim üzerinden cimbom düşmanlığına da çevirmemek lazım... adama 4 maçlığına görev emri veren hatta cimboma 'kerhen' sorduklarını zaten itiraz hakkı olmadığını söyleyen Demirören'di, sonrasında daha sözleşmesi devam ederken o astronomik paralara anlaşıldığını da bizzat Demirören itiraf etti, o sıralar futbol kamuoyunun gıkı çıkmadı, hem Terim takımı toparlamış mucizevi bir şekilde kupaya taşımış hem de cimbom üst üste 3 hatta 4 kez şampiyon olması engellenmişi, keyifler tıkırdı... ilginçtir ki o zaman cimbom haricinde kimsenin sesi yükselmedi... şimdi kebapçı da kebapçı yahu o adam da TFF de yedek üyeymiş,, bir Allah'ın kulu sormadı senin TFF de ne işin var, sıfatın ne bilgin ne ne işin var orada diye?? yarın kurullarda görev alır başarısız olur işte o zaman irdelenir bu adamın sıfatı ne ki gelmiş TFF ye diye...
milli takım hocası düşük profilli olur, Löw gibi... onunla bununla şununla uğraşmaz altyapılara hakimdir, astronoik rakam almaz çünkü B.Munchen teknik adam değiştirmek istese ilk aklına Löw gelmez, Arsenal Wegner'in yerine tek aday demez... ülkeyi bilen altyapıları bilen yerli bir adam gerekli, sözleşmesinde çıkış maddesi olmalı tazminatsız, başarısız olursa nası göndereceğiz denmemeli...
Arada güzel şeyler de oluyor
http://i65.tinypic.com/ms0sae.png