Kasko varsa pert olur
15.000 tl nedir be imansızlaaarrrrr
Printable View
ben sana deprem olunca ölüyoruz mu dedim .
mutahitten girdin japondan çıktın.
madem öyle oturdugun binanın beton kalitesini incele .oturulacak seviyedeyse otur oturulmayacaksa başka yere taşın bana ne soruyosun.
konu nerden nereye geldi .
adamın teki doludan sebep değer kaybı davası açabilirmiyim der diğeri depremde biz niye ölüyoruz der.
Aracınız durumunu bilmiyorum ama binilecek haldeyse kışın işlerin durduğu bir dönemde yaptırsanız çok daha uygun olabilir bence çünkü gördüğüm kadarıyla bütün göçükçüler işine gelirse modunda işleri iyi olduğu için ayrıca tekrarlanacak aralığa kadar falan diyodu akşam haberlerinde eğer tekrarlarsa tek seferde aradan çıkmış olur.
3-5 ay sıfır araba almayın ;)
15 bin lira nedir yahu!Kuzey Güney dizisinde bir replik vardı,onu hatırlattı.
Herkese geçmiş olsun arkadaşlar. Küplücede tiguan içinde yakalandık sağ tarafı ağacın altına alıp kurtardık da sol taraf haşat oldu. Üsküdar belediyesi hasar tespiti için bazı belgeler talep ediyor, nette fotoğrafı var, buraya atamıyorum telden. Üsküdar'da yakalanan arkadaşlar takip etsinler.
o fiyatlar neymiş öyle bir tanıdığım şimdi isim vermiyim bu işi yapıyor göçük gamze vs. düzeltme.
verdiği fiyatlarla / yaptığı arabalar gayet tutarlıydı.
15.000tl e araba alır binerim.
fırsatçılara fırsat vermeyin.
abi artık herşeyi ya fettuhlah gülen'e yada saçma sapan konulara bağlayan ne kadar çok insan türedi , haarp denilen şey bundan 120 sene önce tesla tarafından bulunmuş bişey , yalnız ne hikmetse son 8-10 senedir yaşanan doğal olaylarda adı fazla geçiyor :) insanların artık o kadar çok beyinleri örümcek ağı olmuş ki , böyle bir felakette bile havaalanına zar zor inen burun kısmı zarar görmüş bir uçak için bile şu yorumu yapmışlar ''uçakta mini etekli hostes çalıştırılırsa olacağı bu'' bu nasıl bir kafadır ya , akıl sağlığı yerinde olan bir insan şu cümleyi nasıl kurar pess , geçen hafta bodrum yakınlarında kos adası civarında olan deprem için bile ''bikiniyle dolaşanlar , zina yapanlar olduğu için o tarafta deprem oldu'' diyen kişi nasıl bir beyine sahip pess ... Doğanın dengesiyle bu kadar çok oynamanın sonucu bu aslında , ağaç kesip beton yapmak yerine şehirlerin dokusunu koruyup , ağaçlandırma yapılsa belkide bu doğal afetler bu derece şiddetli olmayacak ama nerde bizim ülkemizde onu anlayacak kişiler ...
bizim balkonda panjurlarda vs hasar olmuştu biraz önce exper geldi sohbet ettik biraz
daha önce hiç boyle hasarlar görmemiştim diyor beşiktaş ve çevresinde ozellikle çatı uçması vs bayağı büyük hasarlar varmış bazı binaların kremitleri çevre binalarda dairelerin camını kırıp içeri girmiş vs
Aracı hasar alan herkese geçmiş olsun. Mersinde her yerde 1500 - 2000 tl arası benim kaportacım 750 tl ye yapıyor dolu izini :D ama ben güvenip yaptıramadım o derece bas geç yolcu işi çalışır :D :D
kasko kazam vs. olmamasına rağmen çok yüksek fiyat istedi, ben de çok binmiyorum diye ihmal ettim yaptırmadım. benim eşşekliğim o da
yok hocam, eğer o olsa hiç üzülmezdim zaten komple boyatmıştım. audi a5 için 15000 istediler
Can, çok sağol abi. Şuan bu haliyle bırakıcam. Dediğin gibi karaborsa olmuş.
binilmeyecek gibi değil araç. Camlarda bir şey yok ama kaporta neredeyse komple göçük. dediğin gibi şuan yaptırmayacağım dostum
https://i.hizliresim.com/zBLOD7.jpg
Böyle bir şey var abi ben de bakıcam pazartei günü aslı nedir.
Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar..
Pek kimsenin birbirine söylemediği boya çatlatma mevzusu da söz konusu. Hiç tecrübe yok, aldın bu kitlerden (ki dolu göçükleri için oldukça yetersiz kalacaktır) videodalara güvenip yaptın ve mutsuz son oldu, kalp krizi beyin kanaması hepsini bir arada yaşarsın.
Bu 15.000 TL isteyen firsatciyi mutlaka desifre edin ismini cismini yazin buraya
Bilsin herkes ki kapisinin onunden gecmeyelim..
3 adet aracımızda ön cam ve kaputlar delik deşik. Mercedes olduğu için hasarlarda fazla fazla çıkıyor. Hepimize geçmiş olsun.
Herkese geçmiş olsun eğer il dışı yaptırmaya birşey demiyorsa sigortacılar Aydın'da semir oto ver ve İstanbul dahil bir çok ilden boyasız göçük düzeltmeye gelirler ve usta gerçekten işinin ehli .
Semir Auto
heryere binalar yapılırsa ekolojik dengeyi gözetmeksizin her yere siteler uzun uzun kuleler yapılırsa..
doğanın dokusu bozulursa ağaçlar kesilirse doğada bunun bedelini bir şekilde ödetir..
bir yerde okumuşdum maslakdaki gökdelenlerden ötürü normalde %4.5 olması gereken oksijen oranı %2 lerdeymiş ne kadar doğru bilemem ama mantıklı ..
insanlar egzos soluyor,beton soluyor,asfalt soluyor,şehrin tozunu dumanını soluyor.. temiz oksijen havamı kaldı..
sonra kanser niye patladı sağlıksız hasta insanlarda niye sayılarında patlama oldu.. ufacık çocuklar hastanelerde nefes darlığı obu şu nedenlerden çıkamıyor..
doğa kendinden aldığımızı bize acı bedellerle geri veriyor. şahsen ve ailecek iş imkanımız olsa, daha sakin şehirlere taşınmayı düşünüyoruz. Asırlarca onlarca imparatorluğun sahip olmak istediği, güzellikleri ile öne çıkan İstanbul'un ne eski ihtişamı, ne eski kalitede insan, esnafı, sakini kalmadı. Giderek azalıyor, azaldığı gibi de yerine daha kalitesiz insanlar geliyor. Kendilerinden büyük bir İstanbul olduğunu düşünmeden yapılan binalar, şekli şemali tutmayan yapılar, bozuk parseller rantçı başkanlar falan derken İstanbul, İstanbul olmaktan çıktı be ağabey. Açın bakın google maps üzerinden sokak görünümü olarak, İngilterede kasabaları dolaşın hangisi bizim gibi böyle. Kültürüne ve dokusuna sahip çıkamadık İstanbul'un. Çook büyük ayıp ettik, elbet acısını çekeceğiz. Bu şehri inşaa eden insanlardan, değer kazandıran her ağaçtan, her hayvandan, yok ettiğimiz her güzelliğinden çook ceza çekeceğiz çok. Paranın yenmediğini ne zaman anlayacağız bilemiyorum. Hepimizin sonu hayır olsun.
o istanbul zaten şu günkü istanbul değil fatih sultan mehmeh han zamanındaki istanbul denilen yer alınmak feth edilmek istenilen yer bugünkü istanbulla kıyasladınmı ufacık sur içinde bir yerdi.. yani şu anki istanbulla kıyasladınmı bir semti hatta iki üç mahallesi büyüklüğünde bir yerdi.. şu anki istanbul sınırlarıyla kapsama alanıyla bir ilgisi yok zaten..
Bugün istanbul dediğimiz yerin bir sınırı yok bursadan başlıyor nerdeyse tekirdağa kadar istanbul.. arada çok az boşluklar var her yer beton her yer binalar siteler ..
Fatih Sultan Mehmet dönemine kadar inmeyelim abi bundan 40 50 sene önceki İstanbul bile yok. Beyoğlu, Fatih gibi yerler bitirdi önemini. Geçen hafta Fatih'e gittim. Her yer arapça tabelalar, arapça uyarılar, pislik içinde gezen sokaklar. Çook kötüleşti İstanbul çok.
direkt x firma diye söylemeye gerek yok çünkü şuan herkes göçük başına 80-100 tl istiyor.
dun bostancı sanayiye gitmem gerekti,
sanayi komple kırık dökük arac dolu
gocukculer ve camcılar yorgunlukdan bitik haldeydiler...
aciliyeti olmayan bu kaptırma rüzgarı geçene kadar beklesin yoksa göçük düzelttirken bi miktar kaptırırsınız...
İstanbul'da ikamet eden herkese çok çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın... Tekirdağ'dan İstanbul'a geçince memleketimin gözünü seveyim diyorum keşke insanlar tıkılıp kalmasa İstanbul'da diyorum ama yapacak bişey yok kimse kendi keyfine oturmuyor zaten İstanbul'da. İstanbul şehri için diyecek bişey yok beton yığını hızla çoğalıyo elden bişey gelmez İstanbul inşallah dezavantajını bizim buralara ya da civarına daha fazla yansıtmaz diyebiliyorum sadece.